17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Senatorka Cynthia Lummis podpira kripto za ameriške pokojninske načrte

Senatorka Cynthia Lummis podpira kripto za ameriške pokojninske načrte

Senatorka Cynthia Lummis želi, da kripto-sredstva postanejo običajni del raznolikih dodeljenih sredstev v pokojninskih načrtih državljanov ZDA.

970 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Senator Cynthia Lummis backs crypto for US retirement plans

Ameriška senatorka in zagovornica Bitcoinov Cynthia Lummis bi rada videla, da se prebivalci ZDA obračajo na Bitcoin kot del raznolike strategije za svoje pokojninske načrte.

Govor med srečanjem finančnega svetovalca CNBC junija 29, je senatorka Lummis izjavila, da bi rada, da Bitcoin in druga kripto-sredstva postanejo običajni del raznolikih dodeljenih sredstev, ki se uporabljajo za pokojninske sklade, da bi zaščitila zaradi inflacije.

“Želel bi tudi, da bi posamezniki lahko uporabljali Bitcoin in kriptovalute, ki jih želijo, ki so varne in so se spoprijele z ovirami pri pranju denarja in Zakon o bančni tajnosti, «je dodala.

Lummis je poudaril pomen ohranjanja “raznolike razporeditve sredstev” – opozorila na inflacijska tveganja, ki jih povzroča državna poraba in tiskanje denarja:

) “Kongres zapravlja bilijone in bilijone dolarjev in preplavlja naše gospodarstvo in svetovno gospodarstvo z ameriškimi dolarji. Nikakor ne moremo zmanjšati vrednosti ameriški dolar. “

Medtem ko ameriški državljani že od pokojninskega portfelja lahko vključujejo kripto sredstva Uprava za notranje davke je najprej izdala smernice o sektorju v 2014, praksi hodanja digitalna sredstva v pokojninskem načrtu še vedno ostajajo praksa.

Povezano: Upokojiti se predčasno s kripto? Igranje z FIRE (revija Cointelegraph)

Kljub temu, da so se prvi kripto prijazni pokojninski načrti začeli pojavljati leta 2020, so mnogi analitiki skeptični do trenda.

Junija 22, višji podpredsednik pri Alliant Retirement Consulting, Aaron Pottichen je za CNBC dejal, da “na splošno sponzorji načrta še vedno zelo verjetno ne želijo sprejeti kakršne koli vrste kriptovalut v svojo naložbeno linijo.”

Med intervjujem je Lummis razkrila, da ima trenutno v lasti 5 BTC, potem ko je kupila svoj prvi Bitcoin v 2013 za približno $ 330. Kljub svoji bitkoinovski naklonjenosti je poudarila, da je diverzifikacija ključnega pomena in da ne gre v all-in na BTC:

“ Nočem, da vsi vlagajo ves svoj denar v Bitcoin, tako kot nočem, da ga vsi vlagajo v dolarje in pod žimnico. «

Prejšnji članekCoinbase ob globalni preusmeritvi razkriva načrte za trgovino s kripto aplikacijami
Naslednji članekHSBC postane prvi tuji subjekt, ki je vgrajen v dubajski blockchain KYC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments