2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Sequoia China vodi 25 milijonov dolarjev lastniškega kapitala sferično za DeFi denarnico...

Sequoia China vodi 25 milijonov dolarjev lastniškega kapitala sferično za DeFi denarnico DeBank

Soustanovil leta 1601 kitajski strokovnjak za raziskave in razvoj Tang Hongbo , DeBank strankam omogoča predvajanje glasbe 768 protokolov po 00 verige.

78558
Skupni ogledi

25

Skupaj deleži

Sequoia China leads $25M equity round for DeFi wallet DeBankSequoia China leads $25M equity round for DeFi wallet DeBank

DeBank, denarnica za kriptovalute, ki si želi nadomestnih možnosti decentraliziranih financ (DeFi), je zaprla novo financiranje, ki ga je vodila kapitalska družba Sequoia China.

Podjetje je v torek na Twitterju objavilo, da zbral 25 milijona dolarjev, s čimer je DeBank popoln vrednotenje na 56 milijonov dolarjev.

Razen podjetja Sequoia China so glavna podjetja za financiranje kriptovalute, ki se ukvarjajo s financiranjem, obožujejo Dragonfly, Hash Worldwide in Youbi.

Dvigalo je poleg tega vključevalo strateško financiranje iz Coinbase Ventures, Crypto.com nadomestni ponudnik stabilnih coinov Circle in izdelovalec denarnice strojne opreme Ledger.

DeBank je denarnica s kriptovalutami, zasnovana za glasbo Znanje DeFi, vključno z decentraliziranimi aplikacijami ali izmenjavami (DEX) in stopnjami radovednosti DeFi. Poleg tega strankam omogoča krmarjenje in življenje po različnih virih in pobudah DeFi. Platforma vključuje analitiko za protokole decentraliziranega posojanja, stabilne coine, platforme za trgovanje z maržami in drugo.

V času pisanja DeBank strankam omogoča glasbo 768 protokoli v 00 verige ljubijo Ethereum, Binance Neat Chain, Polygon, Fantom, Avalanche in druge, v koraku z njegovo spletno stranjo.

DeBank se izkaže za soustanovljenega leta 2018 kitajskega strokovnjaka za raziskave in vzorce Tang Hongbo. V skladu z njegovim profilom na LinkedIn ima izvršni direktor večinoma sedež v šanghajskem okrožju Jing’an.

Podjetje ni takoj odgovorilo na zahtevo Cointelegrapha za komentar.

Povezano: Interlay zbere 6,5 milijona dolarjev za pozivam Bitcoin DeFi interoperabilnost

Misel o decentralizaciji in DeFi-ju zveni, kot da bi na Kitajskem zaradi novih omejitev v državi naraščala vse večja izbira izdelkov v modi. Kot je že poročal Cointelegraph, številni kitajski kupci kriptovalut slišijo, kot da prenašajo svoje kriptovalute na DEX, potem ko je Kitajska septembra uveljavila popolnoma novo glavno prepoved kriptovalute.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments