15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Seznam Hathorjev na AscendEX

Seznam Hathorjev na AscendEX

Hathor Listing on AscendEX

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. AscendEX, prej BitMax, vodilna platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi, ki jo je zgradil Wall Veterani uličnega trgovanja z navdušenjem objavljajo uvrstitev žetona Hathor (HTR) v trgovalni par USDT / HTR maja 19 ob 1: pm UTC.

Hathor je razširljiva in enostavna blockchain za digitalna sredstva. Hathor Network je nova porazdeljena knjiga z arhitekturo PoW, ki uporablja usmerjeni aciklični graf (DAG) in podatkovne strukture blockchain. Njihovo omrežje, zgrajeno z mislijo na razširljivost, uporabnost in decentralizacijo, uporablja edinstveno zasnovo žetona HTR za reševanje pomembnih ozkih grl, ki preprečujejo široko uporabo tehnologije veriženja blokov.

Rešitev, ki jo Hathor predlaga za reševanje težav razširljivosti in Vzdrževanje decentralizacije med mrežami porazdeljene knjige vključuje verigo izkopanih blokov znotraj DAG transakcij. Blockchain je zasnovan za večjo varnost, ko je število transakcij na sekundo majhno, medtem ko DAG prevlada, ko se število znatno poveča. Glavni rezultat je, da se zdi, da deluje pravilno pri poljubnem številu transakcij na sekundo.

Arhitektura Hathor omogoča veliko število transakcij na sekundo, saj nove transakcije preverijo prejšnje in ni omejitev kot “največja velikost bloka”. Več transakcij, ki se obdelajo, hitreje se potrdijo prejšnje transakcije. Hathor rešuje težavo razširljivosti digitalnih sredstev, ki temeljijo na Blockchainu, ne da bi to vplivalo na varnost omrežja.

Njihova veriga blokov ima novo in edinstveno arhitekturo, ki rešuje tudi vprašanje nizke razširljivosti in visokih pristojbin. Njihov izvorni žeton HTR uporabnikom omogoča dostop do vseh funkcij omrežja, kot so tokenizacija in kmalu nano pogodbe ter stranski DAG.

O AscendEX

Prvotno ustanovljeno leta 2018 kot BitMax.io je AscendEx vodilna finančna platforma za kripto in digitalna sredstva, ki skrbi za profesionalne in maloprodajne trgovce. Naše prizorišče ponuja spot , terminske pogodbe, trgovanje z maržami in izdelki za zlaganje in vključuje ključne elemente iz prostora DeFi za spodbujanje edinstvene tržne strukture za uporabnike. AscendEx vodi skupina veteranov z Wall Streeta, ki so uporabili strogost tradicionalnih trgov, da bi ustvarili trdno, varno in zanesljivo izkušnjo za vse udeležence; in dosleden vir likvidnosti za primarne ponudbe.

Za več informacije in posodobitve obiščite:

Spletno mesto: https: // ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEXEnglish

Medij: https://medium.com/ascendex

O Hathor

Hathor je razširljiva in enostavna blockchain za digitalna sredstva. Hathor Network je nova arhitektura porazdeljene knjige, ki temelji na PoW in uporablja preusmerjeni usmerjeni aciklični graf (DAG) in podatkovne strukture blockchain.

Za več informacij in posodobitve obiščite:

Spletna stran: https://hathor.network/

Twitter: https://twitter.com/HathorNetwork

Telegram: https://t.me/HathorOfficial


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali sami skrbno opraviti skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com ne odgovarja neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Election Candidates in Russia to Disclose Crypto Investments, New Bill Suggests

Defi Economy Lost $20 Billion This Week, Decentralized Exchange Volumes Still Sky High

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments