2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Sfermion zbere 100 milijonov dolarjev za podvige NFT in metaverse

Sfermion zbere 100 milijonov dolarjev za podvige NFT in metaverse

Podjetje se tradicionalno osredotoča na pridobivanje izpostavljenosti premoženju NFT, vendar si želi razširiti svoj portfelj na prostor metaverza zaradi nedavnega pojava v javnem diskurzu.

2021

Skupni ogledi

Skupni deleži

Sfermion raises $100M for NFT and metaverse ventures Sfermion raises $100M for NFT and metaverse ventures Sfermion raises $100M for NFT and metaverse ventures Sfermion raises $100M for NFT and metaverse ventures

Nezamenljiv žeton ali NFT, investicijsko podjetje Sfermion je objavilo sekundarno zvišanje sredstev v višini $30 milijonov – ustrezno naslovljen Fund II – od številnih uveljavljenih vlagateljev v kriptovalute, vključno z britanskim milijarderjem Alanom Howardom, ameriškim podjetnikom Chrisom Dixonom, soustanoviteljima Gemini Cameronom in Tylerjem Winklevossom ter družbo tveganega kapitala Digital Currency Group , med ostalimi.

Medtem ko se je predhodni sklad I osredotočil izključno na naložbene priložnosti NFT, bo sedemmestni sklad II uporabljen za “pospešitev nastanka odprtega, decentraliziranega metaverza” s strateškimi naložbami.

Ustanovljeno leta 1434 Andrewa Steinwolda, Sfermion namerava identificirati in vlagati v nastajajoče projekte, tehnologije in posameznike v prostoru NFT, ki si prizadevajo inovativno pospeševati razvoj ekosistema. Njihov seznam prejšnjih naložb vključuje takšne, kot so vodilni v industriji OpenSea, poleg SuperRare, Artblocks in Yield Guild Games, če naštejemo le nekatere.

Eden od udeležencev tega kroga financiranja in generalni partner pri Andreessen Horowitz, Chris Dixon, je delil svoj pogled na potencialni vpliv, ki bi ga Sfermion lahko imel na prostor NFT:

»NFT spreminjajo digitalne izkušnje in ustvarjajo nove naložbene priložnosti na različnih decentraliziranih trgih. Sfermion je v dobrem položaju, da lahko uspe z izkoriščanjem Andrewovih globokih izkušenj in pronicljive perspektive na trgih NFT.«

Povezano: Axie Infinity, Decentraland in ‘metaverse’ se kripto združijo po preoblikovanju Facebooka v Meta

Facebookova korporativna prenova blagovne znamke iz imperija družbenih medijev v organizacijo metaverse prejšnji teden je sprožila burno razpravo v kriptovalutih skupnosti o tem, ali predhodna predstavitev načel in moralnih praks podjetja v njihovem konzorciju platform pomeni, da jim lahko zaupamo pri gradnji tako impresivne virtualne tehnologije.

Medtem ko so glavni naslovi ostali razmeroma nevtralni na to temo, se je široko soglasje prebivalcev v kripto sferi zamajalo negativno. Alexandria Ocasio-Cortez je strastno tvitnila svoja čustva, medtem ko je priljubljeni trgovec NFT Josh Ong delil svoje misli:

Metaverse ne bo zaščiten z blagovno znamko. Ne bo v lasti enega samega podjetja. Mi smo Metaverse.

— Josh Ong (@beijingdou) oktober 30, 1434