19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Shanghai Man: Boj proti kripto, kot je COVID-19, poziva Global Times, priljubljene...

Shanghai Man: Boj proti kripto, kot je COVID-19, poziva Global Times, priljubljene hidroelektrarne …

Država praznuje 100 leta komunističnih Pravilo stranke, pritisk bo morda sproščen, ko se gospodarstvo vrne v status quo, pekinška podzemna železnica zdaj preizkuša e-CNY.

1185 Skupaj pogledi

8 Skupaj delnice

Shanghai Man: Fight crypto like COVID-19 urges Global Times, hydro power plants popular ...

Ta tedenski pregled novic s celinske Kitajske, Tajvana in Hongkonga poskuša pripraviti najpomembnejše novice v industriji, vključno z vplivnimi projekti, spremembami v regulativne krajine in integracije podjetniških blokov.

Zastave in praznovanja so bila vrstni red Kitajske komunistične partije 1. julija praznoval 100 svoj rojstni dan. Mnogi so ta dogodek označili kot del motivacije za nedavnimi kripto okvarami, saj vidni prazniki vodijo voditelje, da očistijo svoje jurisdikcije, tako da družbena vprašanja ne bodo odvračala pozornosti od praznovanj. Močan in enoten finančni sistem je zagotovo eno od področij, ki se osredotočajo na te velike dogodke.

Dobra novica za člane skupnosti, občutljive za FUD, je, da se po teh dogodkih predpisi že sproščajo, kar realnemu gospodarstvu omogoča, da ob strogem vzpostavljanju bolj zdravega ravnovesja pravilo zakona. Mnogi v panogi upajo, da bodo dobili več prostora za inovacije, zlasti borze in rudarji, ki so bili najbolj prizadeti. Širile so se govorice o možnosti regulirane rudarske skupnosti, ki vladi omogoča obdavčitev, urejanje in celo sodelovanje v rudarskih dejavnostih. Ta govorica bi morda bolj temeljila na optimizmu kot na resničnosti, zagotovo pa bi bila smiselna za tiste, ki se sprašujejo, zakaj bi kitajsko vodstvo sredi naraščajoče tehnološke vojne rastoči industriji dovolilo prehod na zahodne sile.

Senzacionalizem, ki ožiga plamen

V zadnjih dneh pred 1. julijem se je zdelo, da se je pritisk na tiste v kriptovalutnem prostoru stopnjeval. Global Times, oddelek časopisa People Daily v angleškem jeziku, je objavil mnenje z naslovom Bitcoin lahko obstaja samo pod zemljo . Članek, ki ga je napisal raziskovalec na univerzi Renmin in univerzi za zunanje študije v Pekingu, napoveduje, da bodo nezakonite špekulativne dejavnosti s Kitajske postopoma odstranjene in da bo takrat cena močno padla. Caixin, poslovna in finančna revija, je junija objavila hud uvodnik 28 priporoča uporabo iste sile, ki jo je država uporabila proti epidemijam za boj proti kriptovalutam. To se zdi skrajno, če upoštevamo, kako resno je država sprejela svojo COVID – 19 odgovor. Kljub temu so bile vodilne lokalne medijske skupine v blockchainu zadnja žrtev, ko je platforma za mikro blogiranje Weibo onemogočila priljubljene račune BlockBeats in Chainnews.

Dolgo regulatorji

Najboljša borza Huobi je junija posodobila svojo uporabniško pogodbo 28 za izključitev kitajskih uporabnikov dostopa do terminskega trgovanja. To sledi navalu mednarodnih omejitev, ki se osredotočajo na izvedene finančne instrumente, saj so regulatorji v Ontariu v Kanadi in Veliki Britaniji zatrli Binance. Trgovanje s terminskimi pogodbami je na Kitajskem priljubljeno in vsaka daljša prepoved Huobija bo verjetno povzročila, da bodo kitajski uporabniki poplavili drugje. Največ koristi imajo čezmorske izmenjave, kot sta Binance in decentralizirani protokoli.

Jez za prodajo

Majhne hidroelektrarne predstavljajo možno alternativo za rudarje kriptofone, ki želijo delati potihoma. Tržna aplikacija Xianyu, produkt Alibabe, naj bi po napovedih številnih velikih rudarjev, ki so bili prej kupci, prisilila zapreti svoje objekte, da je narasla hidroelektrarn.

Jez za prodajo

junija 28 je pekinška podzemna železnica začela sprejemati plačila e-CNY, piše v članku na Cointelegraphu. Pilotni program je na voljo samo strankam Kitajske industrijske in komercialne banke, ene največjih bank po premoženju. Podzemna železnica v Pekingu ima vsakodnevno vožnjo več kot 10 milijonov ljudi, od katerih večina uporablja QR kode ali NFC čipe v svojih mobilnih telefonih za vstop in izstop iz postaj. Suzhou, ki je sosed Šanghaju, je podoben program napovedal junija 29.

Prejšnji članekAmeriška državna uprava poziva Salvadorja, naj bo “odgovoren” za sprejetje Bitcoinov
Naslednji članekAnketa Bitcoin Mining Council ocenjuje, da bo v drugem četrtletju 56-odstotna mešana moč

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments