-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Shanghai Man: Zasebne zabave Inside Blockchain Week, Vitalikov govor in Gate.io se...

Shanghai Man: Zasebne zabave Inside Blockchain Week, Vitalikov govor in Gate.io se vzpenja po vrsti

Ta tedenski pregled novic s celinske Kitajske, Tajvana in Hongkonga poskuša pripraviti najpomembnejše novice v industriji, vključno z vplivnimi projekti, spremembami regulativnega okolja in podjetji blockchain integracije.

Ta teden je Wanxiang Blockchain gostil svoj letni Shanghai Blockchain Week, dogodek, ki običajno združuje vladno, podjetniško, akademsko in degen stran industrije za veliko praznovanje tega, kako daleč je prišla decentralizirana tehnologija.

Letos je bilo precej drugačno, saj so bili degeni zaradi nedavne regulacije izrinjeni iz pozornosti. To jim ni preprečilo, da bi imeli svoje zasebne zabave, vendar je bila to velika sprememba v primerjavi s prejšnjimi leti, ko so skoraj vsi večji projekti, VC, izmenjava in medijska skupina gostili bleščeče dogodke, ki vključujejo vse, kar lahko jedeš in piješ v mejniku. prizoriščih po vsem Šanghaju.

Vitalik izraža svoje misli o potrebi po nadaljnjem izboljševanju infrastrukture

Osrednjega dogodka se je preko videa udeležil soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin, ki je dal svoj običajen globok vpogled v razvoj Ethereuma. Podobno kot v govorih, ki jih je imel pred kratkim na drugih dogodkih v Ethereumu, je govoril o tem, kako se lahko Ethereum razvija s skaliranjem Layer-2.

Projekti dveh slojev, kot so Near, Avalanche, Polygon in Arbitrum, so porabili veliko časa za negovanje kitajskega jezika ekosistemov, v upanju, da bodo izkoristili veliko populacijo uporabnikov, ki nima toliko ideoloških pomislekov glede decentralizacije kot zahodni kolegi. Buterin se je pridružil tudi skupini z dvema drugima, ki sta uspela dvigniti zanimanje za Kitajsko, Juanom Benetom iz Filecoina in Dominikom Williamsom iz Dfinity.

Težko igranje

Za večerno množico je bilo na voljo nekaj velikih dogodkov, vendar je bila večina le s povabilom. En dogodek z naslovom “Degen Night” je povzročil razburjenje, ker so organizatorji namenoma izpustili kakršno koli omembo, kje se nahaja ali kdo so. Z ljudmi, ki so bili povabljeni, so kontaktirali anonimno in jim rekli, naj lokacija ostane skrivnost. Na plakatu je bilo navedeno, da bodo skupnosti OHM, SPELL, TIME in KLIMA verjetno dobro zastopane.

Ta dogodek je zahteval zelo ekskluzivno povabilo za udeležbo, organizatorji pa so prisegli k tajnosti

MAODAO, kitajska skupnost igranja -zaslužite igralce iger in oboževalce NFT, je potekal tudi ekskluzivni dogodek. Tako kot drugi dogodki je tudi DAO čakal do zadnjega dne, da razkrije lokacijo, in to samo v kanalu Discord. Lastništvo Ready Player Cat NFT je bilo navedeno kot pogoj za vstop, vendar ni besed o tem, kako strogo se je to izvajalo.

Vodilni kitajski NFT in DAO za igre na srečo organiziral ekskluzivno srečanje

Na splošno je teden Ne počutim se kot stari prijatelji, ki se zbirajo kot prejšnja leta. Težko je reči, koliko od tega je bilo zaradi predpisov in koliko zaradi močnih tržnih razmer, ki so sceno razredčile z novejšimi igralci.

Razvrstitev izmenjav

Huobi je ta teden še bolj zdrsnil za FTX in zdaj sedi le pri 337 % prostornine. Prejšnji mesec je Huobi napovedal, da bodo zaprli kitajske račune ob koncu 601, kar bi lahko odrezalo velik del svoje aktivne baze uporabnikov.

Sodeč po obsegu se zdi, da imata OKEx in FTX največ koristi od tega. Huobijev žeton HT je imel tudi grobo 601, zdaj pa se trguje za manj kot $ , strm padec z majskega vrha pri $60.

Še en močan izvajalec je Gate.io, borza s koreninami na Kitajskem, ki grozi, da bo izgubila svoj status Tier-2 . V četrtek je kazalo več kot 7,5 milijarde dolarjev – urni obseg, s čimer se je izenačil z vodilno korejsko borzo Upbit in je sedma skupna. Ljubitelji memecoinov se bodo razveselili, ko bodo videli to količino, okoli 20 % prihaja iz vodilnega dueta Shiba Inu in Dogecoin.

Razlitje v Hong Kong

Hongkong očitno postaja leglo trgovskih miz OTC, glede na na članek Rachel Wolfson na Cointelegraphu. Wolfson je opisal, koliko od teh ima svoje fizične lokacije in primere uporabe, s katerimi gradi zaupanje med uporabniki, vključno s kitajskimi turisti.

Edina ovira, ki stoji pred to cvetočo industrijo, je prihajajoči regulativni okvir, o katerem se trenutno razmišlja. Če naj bi Hong Kong sledil poti, ki jo je Peking ubral v začetku tega leta, bi to lahko močno vplivalo na mestno kripto industrijo. To bi verjetno dalo še večji zagon Singapurju, kamor so se številni veliki kripto igralci že zatekli v regulativno zatočišče.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments