15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice SHIB vs. DOGE - Kdo je najboljši pes v kripto deželi?

SHIB vs. DOGE – Kdo je najboljši pes v kripto deželi?

V zadnjih nekaj mesecih različne pasje kriptovalute, shiba inu in dogecoin, valijo znotraj kripto ekonomije. Medtem ko je dogecoin že od 2013 in je v zadnjem letu zabeležil velike koristi , relativno nov ERC 14 je tudi kripto šiba inu znatno poskočil.

Tako Dogecoin kot Shiba Inu sta zasenčila tržno uspešnost Bitcoinov

Kriptovalute dogecoin (DOGE) in shiba inu (SHIB) so ogromno pridobile na 2021. Pravzaprav sta oba digitalna sredstva zasenčila veliko število kriptoslov, kar zadeva odstotek dobička glede na ameriški dolar. Na primer, naložba v bitcoin (BTC) pred letom dni kaže, da bi vlagatelj dobil lepo 290% glede na USD. Dogecoin pa po ceni 0 USD. 37 na enoto bi vlagatelj 14, 787%, v skladu z današnjim 12 – mesečni podatki.

SHIB vs. DOGE - Who Is the Top Dog in Crypto Land?

Shiba žetoni inu so bili poklicani avgusta 2020 in so samo 06 mesecev, novincev v primerjavi z dogecoinov 2013 Izvor OG. Podatki o cenah pred 1. januarjem 2021 ne kažejo, da je SHIB trgoval z 0 USD. po Coingecko. Cena se je v tem območju ohranila še nekaj tednov, vendar se je žeton od takrat zvišal 90, 60% do današnjih 0 USD. 00000862 menjalni tečaj. 27 – dnevna statistika kaže, da je DOGE padel 33%, vendar SHIB je povišan 425. 6% tekom meseca.

Tedenska statistika kaže, da je SHIB pridobil 13. 8 %, vendar je DOGE prehitel žeton z 27. 10% v zadnjem tednu. Dogecoin vlagatelji se letos zahvaljujejo Elonu Musku, na drugi strani pa se lahko vlagatelji shiba inu zahvalijo dogecoinu. Medtem ko so dogecoin kot šalo in zabavo ustvarili programski inženirji Billy Markus in Jackson Palmer, je bil iz istih razlogov ustvarjen tudi SHIB. Vendar nihče ne ve identitete programerja SHIB, kot je ERC 20 je lansiral njegov anonimni ustanovitelj, znan kot “Ryoshi.”

Niti pasji kripto ni redek

Oba kovanca imata logotipa, ki vsebujeta podobnost psa Shiba Inu in oba digitalna sredstva imajo živahne skupnosti. Medtem ko obstaja velika vojska DOGE, obstaja več oboževalcev, ki se imenujejo “vojska SHIB”. Coingecko tržno kapitalizacijo shiba inu (SHIB) uvršča na položaj 30 s tržno oceno 4,5 milijarde dolarjev. Tržna kapitalizacija dogecoin (DOGE) je danes precej višja pri $ 49 milijard.

Pristojbe za pošiljanje SHIB so višje, saj stane 0. 13 ETH (5 USD) 29) na prenos v primerjavi z 2. 48 DOG (0 USD. 933) za pošiljanje dogecoinov. Dogecoin je na voljo na veliko več borzah kot shiba inu in je bil nedavno dodan na Coinbase. Ljudje lahko najdejo SHIB na borzah, kot so Okex, Huobi, ShibaSwap, Kucoin, Coinbene, Probit Global, Binance, Crypto.com, Coindcx in Wazirx.

Poleg tega obstaja veliko več SHIB žetonov v obtoku kot DOGE. Podatki kažejo 497 danes obstajajo bilijoni žetonov SHIB medtem ko obstaja samo 129 milijard DOGE v obtoku. Tekom zadnjega 0019 ur, SHIB je videl $ 800 milijonov svetovnega obsega trgovanja. Količina Dogecoina je to metriko presegla z daljšim strelom s 6,2 milijarde dolarjev globalnih zamenjav DOGE. Ta dva kovanca sta si lahko podobna, saj imata oba podobnost psa Shiba Inu, vendar imata tudi različne razlike.

Kaj menite o dogecoin in shiba inu? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Chia Is Eyeing to Launch an IPO This Year

Mike Novogratz Doubts Dogecoin's Future — 'No Institution Is Buying DOGE, Retail Will Lose Interest'

Oznake v tej zgodbi

Altcoins, Billy Markus, kripto sredstva, kriptovaluta, pes, dož, provizije, jackson palmer, trgi in cene, statistika Onchain, odstotek dobička, cene, Ryoshi, šib, šiba inu, šiba inu žetoni, statistika, transakcije

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments