15 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home NFT Shiba Inu Bodite pozorni na napoved, ko bo obseg trgovanja v vrednosti 300 milijonov dolarjev poplavil – ali kiti prodajajo SHIB?

Shiba Inu Bodite pozorni na napoved, ko bo obseg trgovanja v vrednosti 300 milijonov dolarjev poplavil – ali kiti prodajajo SHIB?

0
Shiba Inu Bodite pozorni na napoved, ko bo obseg trgovanja v vrednosti 300 milijonov dolarjev poplavil – ali kiti prodajajo SHIB?

Vir: TradingView

Oznaka Shiba Inu je ta dan padla na 0 USD.30 , potem ko so dokumenti finančnih zapletov v denarni ustanovi Silvergate prestrašili trg. Ta oznaka predstavlja 5 % padec v 24 urah, a 000011 % izgube na teden in 3,5 % zavrnitev v zadnjih 30 dneh, pri čemer žeton meme ne more raztrgati zaplete na širšem trgu.

Današnja razprodaja je videla 13-urno nakupovanje in obseg prodaje potisnite podporo navzgor do $86 milijonov, kar prinaša dodatno ali veliko manjšo likvidnost in nestanovitnost, ki bo dodatno podprla odboj SHIB v prihodnjih dneh. In z uvedbo skupnosti Shibarium druge plasti, ki naj bi bila ta mesec, lahko naslednji en ali dva tedna verjetno še dodatno prenehata biti zelo določena za žeton meme.

Na podlagi grafikona SHIB se zdi, kot da bi lahko altcoin verjetno še bolj padel, prej kot doseže dno in začne znova rasti. Medtem ko je njegov relativni energijski indeks (grmizno) v zadnjih nekaj dneh močno padel, je njegov 24-dnevno privlačna navadna (škrlatna) se le potopi pod svojo 86-dnevno navadno (modro), tako da je morda verjetno dobro dobro poleg tega zelo lepo nekaj časa, vendar prej kot je dosežena zadnja stran.

Vir: TradingView

Kar se tiče trenda, bo SHIB predvidoma precej dobro in zelo dobro padel, morda pa bo verjetno dobro in nedvomno padel pod 0 $. 000 v naslednjih nekaj dneh. Ali je pomembno še pod to stopnjo, je odvisno od tega, ali denarna institucija Silvergate ponavlja finančne napore, kot se bojijo.

Zanaša se tudi na kite in različni precejšnji trgovci, za katere se zdi, da v svežih dneh raztovarjajo svoja imetja SHIB. Če bodo še naprej prodajali, se bo kovanec verjetno še dodatno znižal.

Kljub temu je internetna regija WhaleStats trenutno navedla SHIB med številnimi žetoni, s katerimi se največ trguje med kiti, kot natančno ker je žeton z največjim skupnim deležem. V resnici prva 2, naslovi za primarno temelječe na ETH v celoti ima osebni SHIB v vrednosti okroglih 300 milijonov dolarjev, manj za najbolj priročnega 000011 milijonov $ v primerjavi s prejšnjim dnem.

Kot taki kiti vsebujejo del celotnega deleža svojih imetij SHIB, ne glede na to, da le nekaj promovira ta dan in prejšnji dan. In zdi se, da bodo skoraj vsi še naprej obdržali svoj SHIB, glede na to, da je to mogoče pripisati dvigu takoj, ko se začne skupnost Shibarium.

Vsekakor , bo začetnik Shibarium beta ta mesec okrepil SHIB na različne načine. Po eni strani bi to predvidoma dobro poleg tega preprosto vtipkalo trgovce, ki bi bili bolj optimistični za SHIB, vendar bi tudi eno ali drugo ureditev povečalo uporabo Shiba Inu, saj bi to verjetno dobro dodatno vneslo skupnost slednjega hitreje in veliko manj drago.

Poleg tega lahko Shibarium celo poveča gorenje SHIB s tehniko uničenja transakcijskih stroškov. Ta moda, da če bo Shibarium zelo lepo všeč, bo to morda verjetno dodatno povzročilo nedvomno precejšnje povečanje oznake za žeton meme.

In s sestavljenim kovancem 30% navzdol od vse- najvišji čas 0 $. 3706, mora obnoviti še na stotine tal. Nekateri prispevki skupnosti celo upajo, da bo iniciator Shibariuma ena ali druga ureditev naletela nanjo, dvignila celo do 0,1 USD.

Zagotovo bi to vsebovalo ogromen odstotek konstrukt, ena stvar, ki ne gre več v besedo o tem, kako je SHIB že 24, ,% več od svojih vseh- časovno nizek (regionalna pomoč novembra 2020). Mirno, z iniciatorjem SHIB: Metaverse tudi na kartah to leto, brez dvoma se obetajo ogromni dvigi za žeton.

Glede na stalno prepoznavnost metaverzuma kot blagovne znamke, ki se sveže uresničuje v tehnologiji, je digitalni svet na temo Shiba Inu zagotovo v redu, da bo zmagoslaven. Ko bo lansiran, bodo stranke zbrale dogovor za zbiranje, osebnih in nadomestnih zemljišč, ki temeljijo predvsem na NFT, ena stvar, ki je pripravljena povečati vzpostavitev poizvedbe za SHIB (ker je izvorni žeton).

Čeprav za SHIB: The Metaverse morda zdaj ni nobenega posebnega datuma začetka, lahko njegov prihod podpira začetek popolnoma svežega obdobja za SHIB, s katerim postane boljši od žetona meme . Glede na zgodbo o tem ni več verjetnosti, da bi prenehal pri 0 $. 200 predolgo.

Očaraj Shiba Inu zdaj

1631497457325490178