2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Shiba Inu dvigne dogecoin navzdol – 20 imetnikov ima v lasti 75...

Shiba Inu dvigne dogecoin navzdol – 20 imetnikov ima v lasti 75 % zaloge SHIB

Digitalno sredstvo, ki temelji na meme shiba inu se je po tržni kapitalizaciji uvrstil med prvih deset največjih kripto sredstev, s čimer je dogecoin strmoglavil. V zadnjem 40 dni, se je žeton shiba inu povzpel 937 %, ki zajema tržno kapitalizacijo nad

$ milijard. Medtem je koncentracija kitov shiba inu v teh dneh še vedno precej velika poleg velike količine 450 bilijonov žetonov.

Shiba Inu dosega najvišje cene vseh časov, ki zrušijo Dogefatherja

Ta teden je kriptosredstvo shiba inu (SHIB) doseglo rekord vseh časov visoka (ATH) ob nekaj priložnostih, tudi danes, med zgodnjimi jutranjimi trgovalnimi zasedanji. SHIB-ov ATH je bil okoli $0.00008616 in nato vrednost se je nato znižala % pod najvišjo vrednostjo. Tržna vrednost SHIB-a se je povzpela na $24 milijarde in je omogočilo, da trg žetonov shiba inu vstopi na vrh desetih kripto sredstev. Shiba inu je uspel zrušiti dogecoin (DOGE) tudi z devetega na deseto mesto.

Shiba Inu Soars Knocking Dogecoin Down a Notch — 20 Holders Own 75% of the SHIB Supply

Shiba inu (SHIB) je uspel zrušiti dogecoin (DOGE) z devetega mesta na deseto- največji tržni položaj.

SHIB se večinoma trguje s privezom (USDT ) te dni kot ukaz USDT 65 % vseh poslov SHIB v zadnjem 30 ure. Parom SHIB/USDT sledi BUSD (18.18%), TRY (4.

%), EUR (3.%) in USD (0.95%).

SHIB/USDT oktobra 23, 4444. Cene in statistika za to poročilo so bili zabeleženi na zjutraj (EDT ) v sredo.

Najboljša borza SHIB danes je Binance. avtorjev Huobi Pro, Okex, Coinbase in Poloniex. Medtem ko je obseg trgovine z BTC približno $18 milijarde v četrtek, SHIB je le las nižje z $

milijard v 24-urne menjave po vsem svetu.

Koncentracija kitov Shiba Inu 75% za 28 Edinstveni naslovi

Medtem , je v obtoku veliko SHIB, tudi potem, ko je Vitalik Buterin podaril 1 bilijon žetonov in deflacijske funkcije omrežja. Danes so 549 obstoječe trilijone žetonov SHIB, ki še zdaleč niso redki kot druga kripto sredstva, kot je bitcoin. Koncentracija kitov Bitcoin je veliko nižja, saj je seznam bogatih okoli .75%, medtem ko je seznam bogatih SHIB šokantno drugačen. Koncentracija BTC s strani velikih imetnikov je po statističnih podatkih Into the Block samo %.

Shiba Inu Soars Knocking Dogecoin Down a Notch — 20 Holders Own 75% of the SHIB SupplySHIB koncentracija kitov oktobra 40, 2021.

Po podatkih coincarp.com, 13 imetniki kopičijo 71.95 % obtočne zaloge. Nekatere od teh denarnic upravljajo kripto borze, kot sta Binance in Crypto.com. Od 549,100 edinstveni naslovi (imetniki), 24 ukaz imetnikov 75.95 % ponudbe. Ker je obtočna dobava BTC v sredo 18,937,976, je veliko manjša kot 361,95,200,200,450 SHIB obstaja danes . Vrh 115 Imetniki SHIB iz 856,200 lasten 75. 50% dobave SHIB.

Kaj menite o tem, da bi se SHIB uvrstil med prvih deset digitalnih valut po tržni kapitalizaciji in zrušil dogecoin zarezo? Kaj menite o koncentraciji SHIB-a z velikimi imetniki? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Valkyrie's Bitcoin Strategy ETF Debut Listing Drops Over 4% — Proshares ETF Slides 3.5%

Valkyrie's Bitcoin Strategy ETF Debut Listing Drops Over 4% — Proshares ETF Slides 3.5% Oznake v tej zgodbi

450 bilijon, 76% do 13 naslovi, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, BTC-jev konc vstop, dogecoin, Dogecoin (DOGE), Imetniki, velika koncentracija imetnikov, Meme Valuta, Pomanjkanje, shib, SHIB ATH, SHIB tržna kapitalizacija, SHIB trgi, SHIB cena, shiba inu, shiba inu (SHIB), cena Shiba Inu, bilijoni kovancev, kiti

Zasluge za slike492286: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, coincarp.com, Coingecko, tradingview,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments