17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Shiba Inu in Chiliz skočita 33% in 26% na seznamih Coinbase Pro

Shiba Inu in Chiliz skočita 33% in 26% na seznamih Coinbase Pro

Memi in navijaški žetoni so bili vrstni red dneva, potem ko je seznam Coinbase Pro SHIB in CHZ prinesel pomembne dobičke.

5966 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

Shiba Inu and Chiliz jump 33% and 26% on Coinbase Pro listings

Cene žetonov Shiba Inu (SHIB) in Chiliz (CHZ) so poskočile 33% in 17% v sredo, po objavi uvrstitve para na Coinbase Pro.

Vzhodni prenosi za Shiba Inu in Chiliz so bili napovedani skupaj Keep Network (KEEP) avtorja Coinbase Pro v torek, junij 15. Trgovanje naj bi se začelo v četrtek, junija 17, če so izpolnjeni likvidnostni pogoji. Trgovski pari se bodo začeli izvajati v treh fazah: samo po objavi, omejeno in popolno trgovanje.

Shiba Inu je na prizorišče vdrl konec aprila, na videz kot dvostranski izdelek pozornosti, ki jo je na meme kriptovaluto Dogecoin (DOGE) usmeril izvršni direktor Tesle Elon Musk. Posnetki žetona vsebujejo mem različico pasme psov Shiba Inu, podobno kot Dogecoin. Vrednotenje dolarja žetona, čeprav je bilo še vedno v razponu podcentov, se je povečalo za več kot 2, 00 0, 0% v dosežku do nedavnega vrhunca v začetku maja, ko je bil uvrščen na trgovanje na Binance in drugih borzah .

Vrednost SHIB se je povzpela z 0 USD. 000007002 na 0 USD 5966 približno uro po objavi Coinbase in je ohranil večino svojih dobičkov nekega dne naprej, in sicer kot največji dobitnik na vrhu tržne kapitalizacije 100 v sredo.

Chiliz je sledil tesno, potem ko se je cena njegovega kovanca zvišala z 0 USD. 2773 na 0 USD 3495, ki vodi v sredo zjutraj, po trajni 26% prenapetosti. Chiliz je žeton za platformo žetonov navijačev Socios.com, ki omogoča nakup žetonov z blagovno znamko, povezanih z večjimi športnimi klubi in organizacijami. Chiliz je v zadnjem času omogočil lansiranje navijaških žetonov v partnerstvu z FC Barcelona, ​​Manchester Cityjem in številnimi evropskimi nogometnimi klubi.

Povezano: Kripto navijaški žetoni mešana torba za ljubitelje nogometa, prikrajšanih za igro

Drugi žeton, postavljen v vrsto za trgovanje na Coinbase, Keep Network, je doživel kratek 26% povečanja, ko se je njegova ocena povzpela z 0 USD. 49 na 0 USD. 62 po objavi borze. Do objave se je odrekel nekaterim dobičkom na poti nazaj do 0 USD. 56 obseg.

Keep Network se osredotoča na zagotavljanje shranjevanja zasebnih podatkov v javnih verigah blokov. Platforma Keep Network vključuje zunanje vsebnike za zasebne podatke, ki so dostopni samo prek žetona KEEP, ki temelji na Ethereumu. Projekt je nedavno dodal združljivost uporabnikov Bitcoin (BTC) s tBTC – popolnoma podprtim ERC – 20 različica Bitcoina.

Prejšnji članekMinister Salvadorja pravi, da je prezgodaj, da bi Bitcoin uporabljali za plače
Naslednji članekPodatki kažejo, da novi prodajalci bikovih bikov na trgu nočejo prodati po 40 tisoč dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments