14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Shiba Inu Mark Prediction kot 100 milijonov $ Nabava in prodaja Količinske poplave – Ali lahko SHIB doseže 1 $?

- Advertisement -

Zagotovite: TradingViewVstopnica Shiba Inu (SHIB) se je dvignila za 0,5 % v prejšnjem 21 ur in doseže 0 $.00000891, saj širši kripto trg vidi kot skupno ustvarjanje 1,5 %.Ta vrsta, pri kateri je SHIB padel za 1,5 % na teden in za 0007 % v prejšnjih 20 dni, z žetonom meme za 9,5 % od začetka dvanajstih mesecev.

Njegovo gibanje v sedanjem času prihaja kot 24-urni obseg nabave in prodaje močno naraste do vrednosti $200 milijonov, kar kaže na dvig likvidnosti, ki bo morda dobro povzroči dobičke nekje v nadaljevanju.

In ko gre za daljši čas, so značilni težko pričakovani izstrelitvi Shibarium in SHIB : Metaverse morda morda dobro spodbudi SHIB, da uživa v močni renesansi v smeri konice dvanajstih mesecev.

Shiba Inu Mark Napoved kot $60 Milijon nabave in prodaje količine poplavlja – ali lahko SHIB doseže 1 USD? Indikatorji SHIB so v vabljivem kriku, kar nakazuje, da bo žeton meme morda morda zelo pravilno v prihodnjih dneh ali tednih v porastu.

Relativna moč SHIB indeks (rdeča) se je dvignil na 40 na sedanji čas, kar signalizira pridobivanje zagona, ki potiska kovanec navzgor.

Hkrati je njegov 40-dnevno prenosno povprečje (rumeno) narašča v smeri svojega 40-dan (moder) po zmerno dolgi dolžini je pod njo, vendar spet nakazuje, da morda prihajajo dodatna zvišanja.

Stopnja izboljšanja žetona meme (zelena) pomaga to navodilo, saj se je korak za korakom dvigoval za najbolj smiseln del izumrlega, kar kaže na konsolidacijo in krepitev zagona.

samo dejstvo, da je RSI SHIB padel pod 20 čez vikend lahko že sam namigujem v smeri rallyjev, vendar ob zgoraj omenjenem dvigu obsega nabave in prodaje še posebej močno v smeri povečanja.

Kar je spodbudno za imetnike SHIB, je to, da Whale Stats kljub svoji novi slabši uspešnosti beleži sproščujoče podatke, da je SHIB morda najbolj razširjena kriptovaluta in s katero se trguje med ERC-20 kiti.

To kaže na to, da kiti sedijo na širokih deležih SHIB in čakajo na prihodnjo rast, in ko kiti zahtevajo, da se ena stvar zgodi na trgu kriptovalut, se to vsaj malo zgodi.

Vključno z možnostjo prihodnjega zbiranja SHIB je nadaljevanje vzorca skupnosti Shibarium ravni 2, ki je v beta različici začela ustvarjati pomoč marca in morda morda morda dobro napolnite močno javno glavno omrežje, ki bo odprto v naslednjih nekaj mesecih. Še naprej je podvržen dejanskemu vzorcu z zamenjavo dobro znanih delov, pregledanih v prejšnjih nekaj tednih, za zagon odprte različice beta 2d prejšnji teden.

To pomeni, da odprtina Shibarium ni več resnično preveč odmaknjen, in ko načrtuje, bi to strankam Shiba Inu morda omogočilo hitrejše transakcije z zmernejšimi cenami, ki spodbujajo krepitev ekosistema aplikacij platforme/kriptovalute.

Shibarium bo poleg tega povzročil prevladujoč porast pri gorenju SHIB, kar je ena stvar, ki je pripravljena najlažje izboljšati vozovnico žetona meme v daljšem časovnem obdobju.

V kombinaciji s kasnejšim prihodom SHIB: The Metaverse ti trendi priporočajo, da SHIB morda morda dobro ujame tako želeno izboljšavo v nič več preveč- nekoliko oddaljena prihodnost.

Morda morda morda brez težav vrne 0,00001 in povišan v naslednjih nekaj tednih ter nedvomno celo izgubil decimalno kričanje, če je uvedba Shibariuma izrecno uspešna.

Ukradi Shiba Inu Zdaj

Spuži Bob je najbolj priljubljen Meme Token Upright Now Ker pa SHIB spokojno pričakuje zgoraj omenjene prevladujoče uvedbe, je morda zelo pravilno nekaj časa prej, kot bo opazil pravo akcijo.

Zahvaljujoč temu trgovci morda morda dobro zajamejo, da strmijo v bolj moderne, ekstra trendovske meme žetone, in eden izmed nedvomno najbolj obetavnih animiranih trenutno je Spuži Bob (SPONGE), ki je že upošteval dobičke v višini več kot 2, 400 % od razčlenjevanja neposredno na Uniswap maja, verjetno tudi 4.

Zagotovi: TradingViewPovsem nov ERC-30 kriptovaluta SPONGE se je podražila za 11% od maja morda dobro 11, opogumljen z novimi kotacijami na razpletu borz, poleg strani Gate .io, MEXC, LBANK, CoinW in Toobit.

Ali ni več zelo verjetno, da bo SPONGE zaračunal nekaj dodatnih širokih kotacij v naslednjih nekaj tednov, ki ga ponuja z dodatno likvidnostjo in poizvedbo.

Žeton meme ima skupno največjo ponudbo 40.4 milijarde, medtem ko ima dodatno več kot 12, imetnikov, kar je široka številka za kovanec, ki je bil lansiran pred več kot tednom dni.

Zahvaljujoč stabilni novi izboljšavi lahko morda morda dobro polnjenje pridobi v smeri $0.0006 in $0.0007 v naslednjih nekaj tednih in če ga uvrsti prevladujoča trgovina, ki je enaka Binanceu, se lahko morda zelo verjetno preklopi na 0 USD.0006.

Ta dan ukradi Spuži Boba

16569685740433203211656968574043320321 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsak dan e-novice

Prehodne 3 minute preberite o kripto zapisi sedanjega časa!

1656968574043320321

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -