15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Shiba Inu Put Napoved kot 21,5 bilijona SHIB kupljeno Zaključni teden – Ali lahko SHIB doseže 1 $?

- Advertisement -

Graf SHIB/USD. Ponudba: TradingViewShiba Inu (SHIB), ERC-, ki v bistvu temelji na Ethereumu Meme kovanec, ki ga je navdihnil pas Shiba Inu srčno srce ekosistema web3 Shiba Inu, je v ponedeljek opazil neenakomerno ukrepanje blagovne znamke.

SHIB se je na eni ravni dvignil tako visoko kot 0 USD.11 stopnja takoj, ko je znova, kljub temu pa je od takrat padla pomoč na $0. 50 zagata, kjer je sestavil trgovanje, večje za približno 3 % na dan.

Ogromni pokrovitelji bodo spodbuditi odboj.

Po podatkih, ki jih je predstavil IntoTheBlock, so kiti SHIB (tj. denarnice, ki ohranjajo več kot 0,1 % vidne ponudbe) prodani čez 13.5 trilijonov cena žetonov SHIB ob koncu tedna.

To je preseglo 13 trilijonov žetonov, ki so jih v zadnjem tednu dobavili kiti za približno 500 milijarde SHIB, cena 4,4 milijona $ pri trenutni tržni znamki.

Put Prediction – Naknadni prihranek za SHIB?Medtem ko je ponedeljkov odboj obetaven, bi biki SHIB lahko naključno na priložnost umirili svoj optimizem.

Blagovna znamka SHIB je takoj, ko je znova zavrnila ponovni test svojega 24-Prenos dneva Praktičen v ponedeljek že tretjič v zadnjem mesecu, kar kaže na padajoči trend, zaradi katerega je padel okoli % že to mesec verjetno ostane v igri.

Dejansko se SHIB še naprej sooča s povečanim tehničnim prodajnim stresom po nameri, da se vrne iz raztegnjenega časovnega okvira struktura zastavice in najsodobnejša »kontaminirana izguba življenja« kriptovalute.

Kontaminirana izguba življenja je tam, kjer 50-Praktični križci za prenos dneva pod 400-Praktičen prenos dneva.

Razen, da je morda per priložnost za priložnostjo zbrati pomembno pomoč pri uničevanju severno od svojega 21DMA na ravni $0.590. , SHIB ostaja na pravilni noti, da preizkusi svoje najnižje vrednosti od konice zaključka tristo petinšestdeset dni trdno pod 0 $. 000008.

Ali lahko SHIB doseže 1 USD? Da bi SHIB dosegel 1 USD na žeton, bi to pomenilo, da bi njegova tržna kapitalizacija dosegla okoli USD 590 bilijonov.

To bi lahko bilo naključno večje od skupne cene vašega celotnega svetovnega inventarja in natančnih nepremičninskih trgov.

Čeprav so kriptovalute divje, se to zdaj ne bo zgodilo, ne nazadnje zato, ker se SHIB ponaša z malo ali nič uporabnost v primerjavi z Bitcoinom in Ethereumom, ki oba verjetno ne bi nikoli dosegla tržne kapitalizacije te velikosti.

Da bi SHIB dosegel 1 USD , velik odstotek hrane bo molil, da se zažge (na primer 99.590%).

Ponudba SHIB je zažgana.

Ampak v celoti 000008.67 milijonov žetonov, cena veliko nižja od $000145 je bil zažgan v zaključku 24 ure, v skladu s shibburn.com .

To zdaj ni dovolj, da bi nabral celo udrtino.

Shiba Inu (SHIB) Izbire, ki jih morate imeti v mislihGlede na medvedjo tehnično regijo Shiba Inu in omejene možnosti za dodatne eksponentne koristne lastnosti, glede na nesporno dejstvo, da je tržna kapitalizacija žetona že okoli 5 milijard dolarjev, pokrovitelji morda bi morda celo želel raziskati navzkrižne teste nekaterih draguljev z nizko tržno kapitalizacijo, ki ohranjajo večjo verjetnost, da bodo zagotovili navzgor na koncu časovnega okvira.

Tukaj je nekaj kripto pobud z majhno kapitalizacijo/predprodajo, ki jih analitiki pri Cryptonews.com prikrivajo.

AiDoge (AI) AiDoge, prijeten pripomoček za ustvarjanje memov, ki ga poganja umetna inteligenca, in platforma za družabne medije, bo naslednji žeton, ki bo eksplodiral, saj zdaj ni v celoti meme kovanec, kljub temu pa se ponaša s solidno vadbo in uporabnostjo. AiDoge gradi platformo, kjer lahko uporabniki ustvarjajo meme z uporabo napredne generativne tehnologije umetne inteligence, preden jih delijo z ekipo AiDoge prek javnega zidu platforme .

Ustvarjalci v bistvu najbolj priljubljenih memov bodo nagrajeni z izvornim žetonom $AI AiDoge, kar pomeni, da AiDoge prinaša izrek, da »meme-to-compose« (M2E) v resničnost.

AiDoge je že zbral veliko $

.6 milijonov s sredstvi javnosti predprodaja njegovega izvornega žetona $AI in pokrovitelji bi lahko na priložnost na priložnost sestavili inch rapid, medtem ko bodo sestavljeni zaslužili žeton, ko opazovalci rečejo, da je resen vzdevek v primerjavi s tem, kako visoko ima $AI sposobnost inch.

Za nasvet poiščite AiDoge tukaj

Fancy Abominate Inu (LHINU)Fancy Abominate Inu (LHINU), meme kovanec, ki poganja prvo platformo za glasovanje v družabnih omrežjih, ki temelji na verigi blokov, je bil v petek predstavljen na pomembni trgovini s kriptovalutami OKX in je že doživel eksploziven porast. Žeton je naveden za 0 USD.0000087 kljub temu opazovano skoraj danes 150% učinek, da dosežete 0 $.24, prej kot padanje, pomoč pri predstavitvi se giblje okoli 0 $. 13.

Platforma bo uporabnikom omogočala, da ohranijo popolno vklopljeno ne glede na to, ali imajo radi ali ne sovražijo osebnosti, ki povzročajo razdor, kot so Elon Musk, Cristiano Ronaldo in Donald Trump, pa tudi Andrew Tate.

Glede na to, da združuje viralnost meme denarja in kontroverzne sedanje zadeve, medtem ko ponujajo jasno artikulirano uporabnost, mnogi opazovalci siknejo Fancy Abominate Inu will take fire in 1787.

Poiščite nasvet pri Fancy Abominate Inu Prav tukaj

Copium (COPIUM)Copium Token (COPIUM) je konec tedna opazil eksploziven porast zahvaljujoč posodobitvam razvijalca misije, ki 24 % ponudbe žetonov se lahko zažge na vsako priložnost na priložnost.

Po polovični eksplozivni iniciaciji do zaključnega tedna obstoja se je COPIUM spremenil v takoj po zaključku trgovanja trden nad 0 USD. na žeton, okoli 6-krat več kot pri blagovni znamki Uniswap za razčlenjevanje in predprodajo, žeton pa ima že več kot 2 000145 imetniki.

Eden od popolnoma prodajnih vidikov COPIUM-a je žeton misije in konkurenti za airdrop NFT, ki je zasnovan za spodbudite HODLing vsaj naslednje tri tedne.

Vendar vsaka druga stopnja množične prodaje pomeni, da udeleženci v predprodaji zdaj niso v položaju, da bi zavrnili njihov delež na trgu.

Najpriročnejši 00012 % njihovih žetonov je bilo odklenjenih v času razčlenjevanja Uniswap, s prostim časom za dodeljena v naslednjih treh tednih.

Copiumova prijetna igra na temo kripto degeneratov, ki želijo poskrbeti za svoje velike izgube, pomeni, da je vsaj malokrat velik zadetek, saj je to ena stvar, ki jo lahko mnogi v kriptodomu obvestijo.

1660683961704562693 Poiščite nasvet pri Copium Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -