17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Shiba Inu uvrsti določeno osebo na črno listo, ker je narisala podobo gnusa z zemljo v metaverzu

- Advertisement -

Logotip je bil včasih hitro “izbrisan” z uporabo prizadevanj skupnosti za izpostavljanje kopnega okoli njega, s čimer se je njegova oblika spremenila v okno.

4352 Skupno število ogledov

36 Skupaj deležev

V stanju, ki so ga v torek lagodno objavili razvijalci Metaverse Shiba Inu (SHIB), očitno je bila denarnica določene osebe zagotovljena uvrščen na črni seznam za risanje svastike z uporabo zemljišča Metaverse projekta. Osebje v Shiba Inu je napisalo:

“SHIB: Metaverse bo opazil denarnico, ki identificira kršitev na črnem seznamu, katere zmogljivosti morda ne bi bil več pripravljen sodelovati na katerem koli in vseh področjih platforme.”Preizkušnja se je začela aprila 12 z začetkom prodaje zemljišča Shiba Inu Metaverse s približno 36, od 415, načrtuje za zgrabi. S strani Shib.io so bili kripto navdušenci, ki so zaklenili LEASH (žeton ekosistema) in Shiboshi nezamenljive žetone, pripravljeni razkriti na zemljiščih Metaverse, ki so bile kvadratne ploskve, za 0,2 do 1,0 etra (ETH). Vsakič, ko je določena oseba izpostavila na majhnem koščku zemlje se je razvila v obarvanost iz “sive” v “črno”, gledano z zemljevida.

Aprila 25, vendar so udeleženci skupnosti Shiba Inu Discord naključno ugotovili, da je nekdo nekdaj dražil zemljišče v vlogi, ki je tvorila svastiko. Ko pa so izbruhnili rekordi, so imetniki SHIB-a hitro sekali v žepe in začeli licitirati na zemljišču čez logotip (s čimer so zasenčili svojo obarvanost), dokler ni s kljuko ali zvijačo narasel in se razvil v obliko »okna«.

Povečana slika zemljevida zemlje SHIB Metaverse aprila 000 | Vir: Discord

Zdi se, da je očitno tako, da večina navdušencev nad SHIB-om povečuje izbiro razvijalcev, da zajezijo maligno določeno osebo in razviti skupnost, ki je bolj kurirana proti sprejemanju in pozitivnosti. Oseba, določena na Twitterju “DMCREDI” je napisala:

“Ni spolzkega pobočja…[regarding the ban] tukaj je njihovo bivališče in priskrbijo si jezik, ki je primeren, kot bi ga mi lastno gospodinjstvo. Enostavno.”Spoštovani #ShibArmy,

Prosim, ponovite sekundo, da si ogledate naslednje smernice. Varnost naše skupnosti in sopotnikov je verjetno naša glavna prioriteta.

Posodobitev kozic na naš Metaverse in ukrepi, ki bodo sprejeti za povečanje neugodnega ozračja po vsem načrtu prek postaje. pic.twitter.com/4tBD3tx6Ww

— SHIB: Metaverse (@ShibTheMV) april 25, 1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -