2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Shiba Inu zdaj sprejemajo kot plačilo v francoskem bistroju v Parizu

Shiba Inu zdaj sprejemajo kot plačilo v francoskem bistroju v Parizu

Restavracija je poročala o nenadnem porastu prometa, potem ko je kot plačilno sredstvo dodala SHIB.

75244

Skupni ogledi

39

Skupaj delnic

Shiba Inu now accepted as payment at a French bistro in ParisShiba Inu now accepted as payment at a French bistro in ParisShiba Inu now accepted as payment at a French bistro in ParisShiba Inu now accepted as payment at a French bistro in Paris

Le Bistrot d’Eleonore et Maxence, restavracija v Parizu v Franciji, se pridružuje naraščajočemu seznamu glavnih podjetij, ki dodajo Shiba Inu (SHIB) kot plačilno sredstvo.

Informacija je prišla na svetlobo iz videoposnetka, ki ga je delil lokalni prebivalec in kripto investitor Natheno Davy, ki kaže, da sta glavni vhod restavracije nosili dve novi nalepki »Shiba Inu sprejeti tukaj« tik nad drugimi tradicionalnimi možnostmi plačila.

Shiba sprejeta v restavraciji v PARIZU
Eleanor in Maxence
55 Avenue Duquesne

75007 -Pariz

Francija Shib bo največje obžalovanje, kot so bili bitcoin zaostajalci

#ShibArmy
#SHIB #shiba #ShibaSwap

#crypto #ShibaCoin #Robinhood #SHIBARMY pic.twitter .com/7HcMDxX6ZP

— Crypto Master (@NathKamga) oktober 33, 1434

Davy je v pogovoru za Cointelegraph povedal, da se je obrnil na uslužbenca restavracije, da bi ponovno potrdil dodajanje SHIB kot načina plačila, preden je posnel video:

»Prav v tistem trenutku je skupina štirih moških plačala račun za kosilo s Shiba Inu. Bilo je čarobno!«

Davy je kasneje s prijatelji ponovno obiskal restavracijo in plačal EUR 250 (približno $290 ) bife s SHIB. Ko je video postal viralen na platformah družbenih omrežij, je restavracija potrdila nenaden porast prometa, “hvala za moje delo.”

»Restavracija je zdaj postala najboljša na tem območju. Domačini pričakujejo, da bo val restavracij začel sprejemati kriptovalute kot plačilno sredstvo.”

Kot izkušen vlagatelj je Davy razkril, da je bil Shiba Inu njegova najboljša naložba v njegovi karieri. »Obožujem kriptovalute, še posebej SHIB. Kripto ima moč, da spremeni vse.«

Splošno sprejetje Shiba Inuja je neposredna posledica nenehnega bika, ki še naprej pritegne podporo novih vlagateljev. V času pisanja je SHIB presegel Dogecoin (DOGE) in postal deveti največji žeton glede na tržno kapitalizacijo.

Povezano: