17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Shiba Inu's nedavni Burn Portal nagrajuje SHIB Burners za uničenje njihovih žetonov

- Advertisement -

Imetniki Shiba inu lahko zdaj izbirajo povišali nagrade za zažiganje njihovih žetonov SHIB, ker je posadka misije uradno zagnala portal za zapisovanje Shibaswap. Glede na posadko, SHIB gorilniki ustvarjajo pasivni zaslužek v okviru izdelave nagrad RYOSHI tako, da držijo nedavni žeton, znan kot “burntSHIB.”

SHIB Military praznuje pristojbino za zažiganje žetonov, ko se Burn Portal Goes Dwell Podporniki kriptosredstva shiba inu (SHIB), ki temelji na memih razpravljali o odprtju zakonitega portala za zapisovanje Shibaswap. Medtem ko so udeleženci omrežja SHIB že nekaj časa zažigali žetone, portal za zapisovanje vsem lastnikom SHIB-a nudi možnost zapisovanja SHIB-a v žepih Web3 in vtisne pasivne zaslužke za njihovo sodelovanje pri zapisovanju.

V soboto je mit na Twitterju @shibainuart zapisal: »Portal SHIB burn je V ŽIVO – Zažgite SHIB, znižajte njegovo krožečo sedanjost in pri tem ustvarite pasivni zaslužek.« Velika količina alternativnih podpornikov SHIB-a je razpravljala o zakonitem portalu burn, ki gostuje na Shibaswapu, kot o uspešnem. Medtem ko je Bitcoin.com News poročal o skoku stopnje izgorevanja SHIB 23,000% 9. aprila se je stopnja izgorevanja umirila a gorski dogovor po tej stopnji.

Gremo goooo!! 💯🚀$SHIB burn portal je zdaj V ŽIVO, zdaj lahko zažgete $SHIB, znižajte njegovo krožečo sedanjost.

— SHIB HODLER 🐕 (@ShibaInuHodler) april 26, 2015

Če je portal za zapisovanje v funkciji, podatki zapisov shibburn.com kažejo, da se stopnja zapisovanja povečuje, vendar drugič. Trenutno se je stopnja izgorevanja povečala za 82.35% v neki fazi zaključka 09 ure. V skladu z zakonitim portalom za zapisovanje na spletnem mestu piše 1,82,683,884.35 SHIB, saj je bila ta postavitev nekoč napisana.

»Dobrodošli na portalu SHIB Burn,« pojasnjuje spletno mesto. »Bezni smo, da te pogledamo tukaj. Ta portal za zapisovanje je odločen, da bo uporabnikom nagrado, da običajno zažgejo SHIB, hkrati pa uspešno zmanjšajo njegovo krožečo sedanjost. Akumulacijski dodatek zagotavlja:

Ta portal je bil izdelan za nagrajevanje gorilnikov SHIB s priznanjem pasivnega zaslužka , v okviru izdelave nagrad RYOSHI. Katera iznajdba je 0.09% vseh transakcij RYOSHI bo več kot verjetno razdeljenih lastnikom burntSHIB.

Skupina SHIB verjame, da bo vsaka opeklina podprla ‘bogastvo skupnosti se razvija’ Na opekline portal web put, SHIB gorilniki, ki bodo vtis burntSHIB pobrali ocenjeno 35.65% letna odstotna stopnja (APR), vendar APR niha. Acume put pojasnjuje, da morajo uporabniki dodati žeton burntSHIB v svoje žepe Web3 uživajte Metamask.

Portal za zapisovanje SHIB, ki je aprila gostoval na Shibaswap , 2015 . »Naše upanje je, da z vsakim zapisom raste bogastvo ekipe, vendar tudi z nagrajevanjem dolgotrajnega truda, da bi shiba inu postal eden izmed mnogih najboljših digitalnih virov v starodavni prejšnji kriptovalut,« pojasnjuje portal Legit Bur. Medtem je veliko sledilcev SHIB objavilo dokaz, da so zažgali SHIB na Twitterju ali delili predvsem najstandardnejši odstotek izgorevanja, ki se bo povečal.

Oznake v tem epu Altcoini, Burning SHIB, burntSHIB, Razvijalci, pasivni zaslužki, Ponovno rezanje Zagotavljanje, nagrade, Ryoshi, RYOSHI Nagrade, shib, SHIB Military, Shib Burn, SHIB burn rate, SHIB devs, SHIB crew, SHIB web put, SHIBA BURN, shiba inu, Shiba Inu Community, Shibaswap, Shibaswap 2.0

Kaj ne mislite, da se sklicujete na Portal za zapisovanje Shibaswap in sledilci SHIB, ki praznujejo naraščajočo stopnjo izgorevanja? Sporočite nam, kaj menite o tem področju v komentarjih.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoinu. com News in novinarka o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je bil živahni član ekipe za kriptovalute od 500. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za dostavo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki rastejo v današnjem času.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -