20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Shield Protocol: Tokenomics za brezskrbno in dolgoročno decentralizirano omrežje

Shield Protocol: Tokenomics za brezskrbno in dolgoročno decentralizirano omrežje

Shield Protocol: Tokenomics for a Trustless and Long-Term Value Decentralized Network

sponzorirano

Tako kot Bitcoin je tudi DeFi-jeva ambicija, da zgradi popolnoma decentralizirano globalno omrežje, temeljni vir revolucionarne značilnosti – to, da ste nezaupljivi in ​​omogočite disintermediacijo. Prav ti dve značilnosti tvorita temeljno vrednost DeFi-ja in določata njegovo dolgoročno rast trga. Preprosto je videti, zakaj je temu tako:

  • Po eni strani mora biti osrednji model katerega koli projekta DeFi ničelno usmerjen, da ima neomejeno zaupanje in kaže vrednost decentraliziranega omrežja, ki presega tržna vrednost enega izdelka ali blagovne znamke.
  • Po drugi strani pa je treba tudi decentralizirano omrežje razporediti, da lahko konkurira centraliziranim izdelkom in ohrani svoje najpomembnejše sposobnosti.

Nesodelujoče omrežje je naravno močan decentraliziran model omrežja. Shield gradi decentralizirano nekooperativno teorijo iger, mrežo za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, ki jo sestavljajo trgovci, dvojni likvidnostni skladi, likvidatorji in posredniki.

Decentralizirano omrežje Shield, ki temelji na teoriji nesodelujočih iger

Teorijo nesodelujočih iger je prvi predlagal John Forbes Nash v 1950, ki opisuje sistem za več igralcev, ki ni omejen na dve osebi (tj. igra z ničelno vsoto) in ki je stabilen po doseganju “Nashovega ravnovesja”. Pred rojstvom verige blokov je večina sistemov upravljanja človeške družbe, vključno z bankami, borzami, glavnimi mesti interneta in socialnimi institucijami, temeljila na igrah z ničelno vsoto. Sistemi iger z ničelno vsoto so upali na to, da bodo nekaj centraliziranih strank prepustili organizacijske funkcije ali zagotovili red za boj proti propadanju.

Vendar je sistem upravljanja, ki temelji na igrah z ničelno vsoto, nestabilna struktura, ki se premika v levo ali v desno, ko se spreminja moč igralnih strank, struktura, ki že od prvega dne določa konvergenco moči na najmočnejšo plat igre, ki vodi do propada in rekonstrukcije reda vedno znova. Protokol Shield je takšno nekooperativno omrežje iger, kot je prikazano na tem grafu:

Ščit je decentraliziran omrežje vzdržujejo štiri ključne komponente: posrednik, zasebni sklad LP, javni sklad LP in likvidator. Prenos se izvede prek upravljalnega žetona – SLD.

posrednik (odgovoren za vključevanje poslov): Sestavljen je iz 4 stopenj, kjer se trgovci v omrežje uvedejo s konkurenco, da zaslužijo provizije, z različnimi stopnjami provizij za različne ravni. Odstranili se bosta ravni C in D 10% in 05)% provizij v nagradni sklad. Vsak 30 dnevi, 60% in 30% nagradnega sklada bo enakomerno razdeljeno med posredniki A in B, razvrstitev pa bo ponastavljena glede na zadnjo uvrstitev.

Private Pool LP (Naročite prodajalcu): prikazan en naslov za en zasebni bazen, z vsakim zasebnim pool, ki med seboj tekmujejo za zagotavljanje likvidnosti (tekmujejo za prodajo opcij), da bi zaslužili provizije za financiranje in nagrade SLD za likvidnost naročil.

Javni sklad LP (rezervni bazen): enoten velik likvidnostni sklad, ki zasluži nagrade za pridobivanje likvidnosti s tekmovanjem za zagotovitev zajamčene likvidnosti.

Likvidacijski upravitelji (zagotavljajo likvidacijo): tekmujte za izvedbo nalog likvidacije omrežja in si prislužite likvidacijske nagrade.

Vsak vidik omrežja ima jasno spodbujanje obrestnih mer in zadostni konkurenčni mehanizmi, tako da vsi izpolnjujejo potrebe mreže v lastno korist. Tako dosežejo optimalno Nashovo ravnovesje celotnega omrežja, da ohranijo decentralizirano varnost in stabilnost omrežja.

Potopite se v Tokenomics za dolgoročno vrednost

Ključ do decentraliziranega in stabilnega omrežja je zagotavljanje zadostnih in razumnih spodbud vsem igralcem, ki vzdržujejo omrežje, s pomočjo nosilca vrednosti žetona.

Shield je oblikoval naslednje spodbudo za rudarstvo za LP-je javnega bazena, LP-je zasebnega bazena in likvidatorje, ki vzdržujejo omrežje:

  • Pridobivanje rezerve likvidnosti: vsak blok, ki zagotavlja likvidnost javnega sklada, bo nagrajen z “likvidnostnim deležem 32 “v SLD.
  • Naročilo za prevzem likvidnosti: likvidnost bodisi iz zasebnega bazena bodisi iz javnih bazenov bo nagrajena s SLD v višini “pristojbine za financiranje naročil 30% / 0. ″ ob prevzemu naročila.
  • Likvidacijsko rudarstvo: likvidacijski upravitelji bodo prejeli nagrado za likvidacijo SLD v obliki „Likvidacija z Eter sistem Plinnina 150% / 0. 05 “(v primeru nezadostnega sistemskega sklada), pa tudi nagrada za likvidacijo SLD.

Nagrade za rudarstvo se bodo prepolovile za vsako 20% preostalega deleža rudarstva.

Shield ustvari odkupno ceno z vzdrževanjem 10% vseh SLD-jev v obtoku, ki so vedno enaki 100% vrednosti odkupa (izhaja iz 90% provizij za transakcije), medtem ko minirani SLD se odkupijo s pogodbo o zamenjavi in ​​zapisu (kot je prikazano zgoraj).

Ko je cena SLD-jev na sekundarnem trgu višja od trenutne cene zamenjave, bo vrednost bazena Swap & Burn še naprej naraščala, ker nihče ne bo zamenjal.

Ko cena sekundarnega trga pade nazaj pod trenutno ceno zamenjave, lahko vsakdo kupi SLD-je na sekundarnem trgu, da zasluži razliko od tega sklada Swap & Burn, s tem zagotovimo najnižjo ceno na sekundarni tržni ceni (ta najnižja cena je podobna ceni pri vrednotenju delnic prek PE valuati na).

Medtem ko transakcijske provizije na levi strani Swap & Burn bazen se z razvojem poslovnega modela povečuje, desna stran bazena SLD se bo izpraznila, ko se bodo nagrade za izgorevanje in rudarstvo prepolovile. Zato bo vrednost SLD dolgoročno še naprej naraščala.

Zaključek

Shield je prva mreža decentraliziranih izvedenih finančnih instrumentov z nesodelujočimi teorija iger. Vsak igralec, ki pomaga vzdrževati omrežje, je v celoti spodbuden. Odkup žetona je dosežen z inovativnim modelom Swap & Burn. V skladu z logiko neizkoriščene poslovne rasti, tj. Neizkoriščene rasti vrednosti Swap & Burn in nadaljevanja deflacioniranja prelazov, ki se uporabljajo za unovčenje vrednosti, ko so uničene in minirane za polovico, ima vrednost naravnega žetona Shield, SLD, dolgoročni vrednostni potencial. .


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Public Company TechX Technologies Is Making Significant Acquisitions in the Crypto Industry

ABEYCHAIN 2.0: Driving the Next Generation Blockchain Ecosystem

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments