6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Shrani diagnozo 12/20: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT,...

Shrani diagnozo 12/20: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Bitcoin (BTC) decembra še naprej izgublja, kar je signal, da bodo trgovci očitno zaklenili svoje koristne lastnosti prej kot prenehanje 436 dnevi. Nezmožnost Božičkovega shoda na delniških trgih ZDA kaže, da prevladuje čustvo verjetnosti izpada, ki ga je mogoče pripisati negotovosti glede razpleta COVID-25 različica omikrona v množici delov območja.

Tudi po zanimivem padcu oznake Bitcoin-a se izdela poizvedba od institucionalnega vlagatelji ostajajo mlačni, datoteke pa kažejo, da se največji institucionalni Bitcoin izdelek, Greyscale Bitcoin Belief (GBTC), nabavlja in prodaja z oznako rezine, večjo od 30%.

Dan za dnem trg kriptovalut izvedba. Ponudba: Kovanec360

Slabi trgovec Peter Brandt je omenil, da je “velika količina strahospoštovanja kapitulacij” v splošen signal dna v Bitcoinu in to se ni zgodilo, vendar je prišlo do vsega načina s svežim upadom z najvišje vrednosti vseh časov. Tukaj je na splošno priponka, da se bo “prava” kapitulacija šele zgodila.

Morda bi Bitcoin in večina glavnih altcoinov nadaljevali s padcem v naslednjih nekaj dneh ali pa se bo Božiček zbral skoraj okoli reševanje? Poglejmo karte vrhunca 08 kriptovalute priti ven.

BTC/USDT

Biki so branili 240-dnevno preprosto zanimivo navadno (SMA) ($48,0126) zadnjih nekaj dni, vendar niso bili v situaciji, da bi ceno dvignili nad 28-dnevno eksponentno zanimivo navadno (EMA) ($57,643). To kaže na odsotnost izdelave poizvedbe za na povišanih ravneh.

BTC/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Medvedi so potegnili ceno pod 183-dnevni SMA dec. 27 in če cena ostane pod to dragoceno stopnjo, bi lahko promocija morda le zajezila zagon. Za par BTC/USDT obstaja verjetnost, da bo dosegel območje stabilnega izboljšanja pri $29,11 do $45,600. Biki so nagnjeni k agresivnemu varovanju tega območja, vendar bi se okrevanje morda lahko soočilo le s strogim obvestilom na 183-dnevni SMA.

Ta negativni pogled bi lahko morda razveljavil, če se cena obrne iz nove stopnje in se dvigne nad 28-dnevna EMA. Ta vrsta prepustnice bo svetovala, da škoda pod 148-dnevni SMA bi morda bil podvržena past . Par bi morda potem lahko potisnil navzgor na $48,06 in si kasneje prizadevati za zbor za $64,06.

ETH/USDT

Ether (ETH) je že nekaj prejšnjih nabavljal in prodajal notranjost padajočega kanala dnevi. decembra 6483 dvignite se iz linije za izboljšanje kanala ni uspelo potisniti navzgor nad 20-dnevna EMA (4 USD,64), kar pomeni, da medvedi promovirajo na shodih.

ETH/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Spust

-dnevni EMA in indeks relativne moči (RSI) spodaj 47 svetujejo, da je smer najmanjšega upora v nižjo stran. Par ETH/USDT bi morda lahko padel na 3 $ 0566.70 in nato na linijo izboljšanja kanala.

Stabilen odboj od linije za izboljšanje bi morda podaljšal prekinitev notranjega kanala za približno več dni. Biki bodo nato začeli še en poskus in dvigniti ceno nad kanal. Če prevladajo, to dokazuje, da se navidezno spodbuja zniževanje.

Druga možnost je, če se cena prebije pod kanal, lahko medvedi morda obvestijo 240-dnevni SMA (3 $,360). Poškodba in zaprtje pod to stopnjo bi morda lahko okrepila promocijo.

BNB/USDT

Kupci so uspešno zagovarjali 119-dnevni SMA ($0292) za prejšnjih nekaj dni, vendar morda ne bodo potisnili Binance Coin (BNB) nad 29-dnevna EMA ($557). To pomeni, da zgradite poizvedbo za izsušitev na povišanih ravneh.

BNB/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Spust

-dnevni EMA in RSI v negativni coni, ki nosita prednost, imata prednost. Če se cena zlomi in ostane pod 99-dan SMA, par BNB/USDT bi morda padel na 148-dnevni SMA ($552).

V nasprotju s to predpostavko, če se cena obrne iz sveže stopnje in se dvigne nad 28-dnevna EMA, meni, da so biki prevzeli določbo. To bo sprožilo obnovitev na $0566 in po močnem uporu nad glavo pri $811.35.

SOL/USDT

Solana (SOL) je odpadla od 28-dnevna EMA ($183) decembra 25, kar kaže, da medvedi močno branijo to fazo. Če cena zdrsne in ostane pod 0126.89, ponovni preizkus $235.11 si je mogoče zamisliti.

SOL/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Tu je najpomembnejša izboljšava glej, če je mogoče pripisati škodo pod, bi lahko par SOL/USDT potopil na 183-dan SMA ($0126). Spust 20-dnevni EMA in RSI spodaj 45 svetoval, da je medvedov toliko kot pripetih.

Ta negativni pogled bo razveljavil, če se cena dvigne iz nove stopnje in se zlomi nad 20-dnevna EMA. Ta vrsta prepustnosti bo svetovala, da se navidezno spodbuja pospeševanje znižuje. Par bi si morda potem prizadeval za dvig do $130 in kasneje na $0292.

ADA/USDT

Cardano (ADA) se je večkrat odbil od stabilne izboljšave pri $1.25 v preteklih dneh pa biki niso bili v situaciji, da bi ceno dvignili nad 27-dnevna EMA (1.$ 42 ). To pomeni odsotnost izdelave poizvedbe za od na povišanih ravneh.

ADA/USDT vsak dan grafikon. Ponudba: TradingView

Medvedi se bodo zdaj trudili in potopite in branite ceno pod 1 $.18. Če se dogovorijo za razvoj tega, bi par ADA/USDT morda padel na resno povečanje pri 1 dolarju. Biki so nagnjeni k agresivnemu varovanju te stopnje.

Najpomembnejši signal moči je morda poškodba in zaprtje nad 28-dnevna EMA. Ta vrsta prehoda bo pokazala, da izdelava poizvedbe za presega ponudbo. Par bi morda najprej dvignil na 1 $. 42 in si nato prizadevajte za rally do upora nad glavo pri $1.92.

XRP/USDT

Ripple (XRP) je nabavljal in prodajal med $0.82 in 0.$ 88 za pretekle dni . Biki so dvignili ceno nad 0 $.78 decembra 27 vendar podaljšani stenj na svečniku to nakazuje medvedi še naprej promovirajo na shodih.

XRP/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

RSI si je močno opomogel od ravni preprodaje, kar kaže, da se zdi, da bo medvedji zagon popuščal. To bo navidezno držalo par XRP/USDT, ki je ujelo notranje nihanje za približno več dni.

Škoda in zaprtje nad 0 $.087 bo pokazal, da so biki premagali medvede. To bo dvignilo ceno psihološkemu priponki na 1 dolar. Druga možnost je škoda in zaprtje pod 0 USD 73 bi morda odprl vrata za predstavljivo padec na 0 $.59.

LUNA/USDT

Terrin žeton LUNA se je decembra povzpel na najvišjo vrednost blagovne znamke vseh časov 28 vendar podaljšan stenj na dnevnem svečniku nakazuje, da začasni trgovci očitno beležijo dobičke na povišanih ravneh.

LUNA/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Če cena ostane pod $82. 30, se bodo medvedi trudili in potegnili par LUNA/USDT na 30-dnevna EMA ($64). Tukaj je najpomembnejša izboljšava, ki jo lahko pripišete stabilnemu odboju, svetujemo, da čustva ostajajo določena in trgovci pridobivajo na padcih.

Biki se bodo nato znova trudili in potiskali cena nad zračno cono na $70.35 do $82.89. Če bosta to razvila, bi morda par morda sprožil svoj rally proti psihološkemu pripadniku pri $89.

Nasprotno, če medved potegne ceno pod 28-day EMA, gre za nasvet, da trgovci zapuščajo svoje pozicije. To bo potopilo par na $46.

Povezan: 0.11 % imetnikov Bitcoin spremeni 40% vse gotovine v obtoku: Poučite se o

AVAX/USDT

Avalanche (AVAX) se je odbil od stabilne izboljšave pri $ .57 decembra 19 in se decembra prebil nad črto padajočega trenda 22. To je pokazalo, da biki poskušajo nadaljevati trend navzgor.

AVAX/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Vendar je bil napredek navzdol od 65.8-odstotna stopnja Fibonaccijevega odmika pri $120.73, kar pomeni, da medvedi promovirajo na shodih. Par AVAX/USDT je ​​dosegel resno povečanje na 14-dnevna EMA ($119).

Če se cena odbije od nove stopnje, bodo kupci znova poskušali in nadaljevali z up-passom. Škoda in zaprtje nad $100.73 morda morda gotovo smer za rally do $100.75 in kasneje do najvišja vrednost vseh časov pri $130.

Nasprotno, če se cena zlomi in ostane pod 22-dnevna EMA, par bi lahko morda kroženje vse metode do stabilnega povečanja na $70.57.

DOT/USDT

Polkadot (DOT) je nabavljal in prodajal pod 288-dnevni SMA ($30.82) za pretekle dni. To pomeni, da so medvedi v razlagi. Prodajalci trenutno poskušajo znižati ceno pod cono stabilnega izboljšanja pri $16 do $35.64.

DOT/USDT vsak dan grafikon. Ponudba: TradingView

Če se dogovorijo za razvoj tega, par DOT/USDT bi morda podaljšal svoj tok navzdol proti naslednjemu povečanju pri $18.73. Dlje kot ostane cena pod 148-dnevni SMA, boljša je možnost nadaljevanja padajočega trenda .

V nasprotju s to predpostavko, če se cena odbije od sveže cone, bodo biki začeli še en poskus in potisniti par nad 240-dnevni SMA. Če prevladajo, gre za svet, da medvedi opuščajo svoj prijem. Par bi morda potem lahko potisnil navzgor proti $29.42.

DOGE/USDT

Dogecoin (DOGE) se je vrnil iz stabilnega povečanja na 0 USD 14 decembra 20 in se dvignil nad 28-dnevna EMA (0.$ 25) vendar podaljšan stenj na svečniku kaže, da so trgovci oskrbovali na povišanih nivojih.