6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Shrani diagnozo 12/24: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT,...

Shrani diagnozo 12/24: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Bitcoin (BTC) se je znižal nad psihološko raven na $41,04 in S&P 500 zadetek prvotno neprecenljivo zaprtje decembra 19, kar kaže na skrb prodaja, ki je nastala kot posledica variante omikrona, se umirja in močno pričakovani »Božičkov shod« se je začel.

Podatki agencije Glassnode za analitiko na verigi kažejo, da približno 123,03 Bitcoin vsak mesec prehaja iz “tekočega” v “nelikvidnega”, kar pomeni, da se denar pošilja na naslove “z dolgoletno preteklostjo porabe.” To kaže na kopičenje s strani trgovcev.

Vsakodnevna uspešnost trga kriptovalut. Navedite: Kovanec364

V enem drugem signalu, da trgovcem ni treba več odlagati gotovine minutni popravki, zapisi CryptoRanka kažejo, da je skupni Bitcoin na kripto borzah padel z 9,5% celotne ponudbe Bitcoin v oktobru 875 na 6,3 % rezervacije v decembru tega dni, kar je najnižja raven v 720.

Ali sedanja obnova izvira iz prvotnega trenda navzgor ali je to, pošteno, dolgočasen maček, ki ga je mogoče opremiti? Odkrijmo karte prvenca 10 kriptovalute za iskanje.

BTC/USDT

Bitcoin se je zlomil in zaprto nad 15-dnevni eksponentni prenos razumnega (EMA) ($ 51,720) decembra 28, kar kaže, da se bodo prodajalci verjetno opustili. Podiranje 19-dnevna EMA in relativni energijski indeks (RSI ) dosežete srednjo točko priporočenega a, da bi bili sposobni upoštevati trgovanje v trendu kratkega časovnega okvira.

BTC/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingView

Obnovitev je lahko na priložnost na priložnost na možnost dvig na 39.2-odstotna stopnja Fibonaccijevega retracementa pri $060,278 in nato na 55% stopnja vzpona pri $51,500. Medvedi so nagnjeni k temu, da v tem območju ustvarijo trden upor. Če se vtis obrne navzdol iz te cone, bodo medvedi znova poskušali nadaljevati padajoči trend.

Škoda in zaprtje pod trdno okrepljeno cono pri $,02 do $41,02 lahko na priložnost na priložnost na priložnost odpre vrata za to, da vam samo bi lahko vplival na upad na $26,02. Nasprotno, če vlagatelji pritiskajo na vtis nad 51,560, par BTC/USDT lahko na priložnost na priložnost na priložnost dvigni na 060.8-odstotna stopnja Fibonaccijevega retracementa pri $55,617. Poškodba in zaprtje nad to ravnjo bo škrlatno zmanjšalo možnosti ponovnega testiranja presežne vrednosti vseh časov.

ETH/USDT

Ether (ETH) se je zlomil in zaprl nad padajočim kanalom in 22-dnevna EMA (4,0 $060) decembra 25, kar je prvi znak, da se bo popravek verjetno končal.

ETH/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingView

Če vlagatelji zadržijo vtis nad 22-dnevni EMA, bikovski zagon lahko na priložnost na priložnost na možnost zgrabi in par ETH/USDT se lahko na priložnost na priložnost na priložnost naraste na 4 $, 439. Ta raven lahko na priložnost na priložnost na priložnost znova deluje kot trden odpor, vendar če biki potisnejo vtis nad njo, lahko par na priložnost na priložnost na priložnost ponovno preizkusi presežek vseh časov pri 4 $, 903.

19-dnevni EMA se uničuje in RSI je dosežejo srednjo točko, kar nakazuje, da se biki poskušajo vrniti.

Nasprotno, če se vtis obrne navzdol in prebije redukcijo v kanal, lahko to priporoči, da je trenutni preboj postal enkrat bika zvabi. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na $3,500.81. Poškodba in zaprtje pod to okrepitev lahko na priložnost na priložnost na priložnost preneha v upadu na 184- razumno dnevno enostavno prenašanje (SMA) (3 USD, 314).

BNB/USDT

Binance Coin (BNB) se je povrnil na linijo padajočega trenda, ki lahko na priložnost na priložnost na priložnost deluje kot trdna odpornost. Če se vtis zniža s sedanje ravni, lahko trgovcem priporočamo, da nadaljujejo s prodajo na shodih.

BNB/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingView

Medvedi bodo zdaj poskušali povleči vtis navzdol do trdne okrepitvene cone pri $470 do $470.25. Če se to območje razpade, se lahko upad na priložnost na priložnost na priložnost podaljša na 184-dnevni SMA ( $365), kjer so vlagatelji nagnjeni k ukrepanju in zagotavljanju okrepitve.

V nasprotju s to predpostavko, če biki pritiskajo in zadržijo vtis nad črto padajočega trenda, to lahko priporoči, da je korekcija na možnost na priložnost dodatno končana. Vlagatelji bodo nato poskušali nadaljevati prenos navzgor, kar bo vsaka priložnost dodatno naletelo na odpor pri $397186. in kasneje na $ .

SOL/USDT

Po nakupu in prodaji ukinitev do 28-dnevna EMA ($222) v preteklih dneh je Solana (SOL) prelomila in zaprla nad odporom decembra 29. 20-dnevna EMA se je izravnala in RSI preneha sredinska točka, kar kaže na ravnotežje med ponudbo in iskalnimi datotekami iz.

SOL/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingView

To stanje se bo nagnilo v korist biki, če ostane vtis nad 25-dnevna EMA. Ta oblika prenosa bo pokazala, da se bo korektivna dodelitev za kratkoročni okvir verjetno končala. Par SOL/USDT se lahko na priložnost na priložnost na priložnost najprej dvigne na $131.15 in nato na $222.

Nasprotno, če se vtis obrne navzdol in pade pod $204.49, to lahko priporoča, da medvedi nadaljujejo s prodajo na shodih. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na $124.15. Če ta raven dodatno poči, se lahko par na priložnost na priložnost na priložnost premešava na 200-dnevni SMA ($100).

ADA/USDT

Cardano (ADA) je skočil nad 28-dnevna EMA (1, USD ) decembra 25, kar pomeni, da se vlagatelji poskušajo vrniti. Nasprotno pa medvedom ni treba več tvegati, da bi poskrbeli za svojo tesnobo in bodo poskušali zmanjšati vtis pod 29-dnevna EMA.

ADA/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingView

Če jim uspe, to lahko priporoči, da razpoloženje ostane škodljivo in da trgovci prodajajo na zboru. Par ADA/USDT lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na trdno okrepitev pri $1.23. Škoda in zaprtje pod to ravnjo lahko na možnost na priložnost na priložnost potopi par na 1 $.

Druga možnost je, če se vtis odbije od 25-dnevna EMA, to lahko priporoči, da se je razpoloženje spremenilo v bikovsko in trgovci nakupujejo po padcih. Biki bodo nato poskušali potisniti vtis do zgornjega upora pri 1 $.87.

XRP/USDT

Ripple (XRP) se je zlomil in zaprl nad 200-dnevni SMA (0.$ 107) decembra 28, kar kaže, da bodo prodajalci verjetno opustili svoj oprijem. Medvedi trenutno poskušajo ustaviti obnovo, da doseže psihološko mejo pri $1.

XRP/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingView

Če biki izvirajo, ne dovoljujejo več navduši, da je toddle zmanjšanje nižje od razumnega prenosa, to lahko pomeni, da trgovci kupujejo padce. To bo podaljšalo zmogljivost za škodo nad 1 $. Če se to zgodi, se lahko par XRP/USDT na priložnost na priložnost na priložnost naraste na 1 $.25 in kasneje doseže močan upor nad glavo pri 1 USD 41.

V nasprotju s to predpostavko, če odtis preseže zmanjšanje pod povprečje prenosa, lahko to priporoči, da trgovci, ki prodajajo, dosežejo togo raven upora nad stroški. To bi verjetno na priložnost zadržalo par, ki se je zataknil v notranjosti, nežno se giblje med 0 $.72 in 1.

LUNA/USDT

Terrin žeton LUNA se je spremenil v navzdol iz $119.19 na december 20, kar kaže, da medvedi branijo psihološki odpor pri $119. Nasprotno pa so imeli biki druge načrte, saj so prodali pad in nadaljevali prenos navzgor decembra. 29.

LUNA/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingView

The Rising

-dnevna EMA ($

) in RSI v coni prekupa predstavljata prednost. Če biki zadržijo vtis nad $94, LUNA /USDT par lahko na priložnost na priložnost na priložnost povzroči naslednjo nogo naraščajočega trenda. Naslednji ciljni namen navzgor je $100.72 in nato $131.

Druga možnost je, če se vtis zniža s sedanje ravni, lahko to priporoča, da medvedi nadaljujejo s trdim podvigom pri $94. Prodaja na priložnost na priložnost na priložnost se lahko okrepi, če vtis pade pod 15-dnevna EMA. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na $42.

Povezano: Bitcoin ‘Božičkov rally’ pavza pri $49.5K kot stava za sredstva na pod-$ V redu BTC impresijo za januar 2022

AVAX/USDT

Lavin (AVAX) je šel skozi odpor v območju med 060.8 % Fibonaccijeva stopnja ponovnega vzpona pri $124.65 in 82.6-odstotna stopnja retracementa pri $100.69, vendar je manjša razlika v tem, da biki niso zapustili mogočne zemlje.

AVAX/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingView

The Rising

-dnevna EMA ($

) in RSI na ločenem ozemlju priporočata, da je pot najmanjšega odpora navzgor. Če biki pritiskajo vtis nad $119.73, AVAX /USDT par lahko na priložnost na priložnost na priložnost ponovno preizkusi ves čas presežek pri $123.

Nasprotno, če se odtis obrne navzdol s trenutne ravni ali upora nad glavo in se zlomi pod 29-dnevna EMA, to lahko priporoči, da se datoteke iskanja izsušijo v boljših razponih. Par lahko na priložnost na priložnost na priložnost nato pade na $93.19. Če ta raven poči, je lahko naslednja razreza na priložnost na priložnost dodatno $72.51.

DOT/USDT

Polkadot (DOT) se je odbil od trdne okrepitvene cone pri $do $25.72 decembra 22 in biki so vtis potisnili nad prenosna povprečja o decembra 19.

Vsak dnevni grafikon DOT/USDT. Navedite: TradingView

Če vlagatelji zadržijo vtis nad s prenosom povprečja se lahko par DOT/USDT na priložnost na priložnost na priložnost naraste na $28.55, kjer lahko medvedi na priložnost na priložnost na priložnost ustvarijo močan upor.

Če se vtis zniža s te ravni, vendar se odbije od prenosnih povprečij, lahko to priporoči menjavo razpoloženja od prodaje na zvišanjih, da se zaščiti prekinitev ob padcih. To bo odprlo vrata za a, ki bi ga lahko vključili v rally do $41.40.

Ta izrazit videz bo razveljavljen, če se vtis zniža s trenutne ravni in se zlomi pod 20-dnevna EMA ($37.49). To bo par potegnilo navzdol v območje krepitve.

DOGE/USDT

Dogecoin (DOGE) se je odbil od trdne okrepitve pri $0.22 se je dvignila nad 25-dnevna EMA (0 $ .10). To pomeni, da bodo medvedi verjetno izgubili oprijem.

DOGE/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingView

Vlagatelji bodo zdaj poskušali spodbuditi vtis nad zgornjim uporom pri $0.14. V primeru, ko uspe, se lahko par DOGE/USDT na priložnost na priložnost na priložnost dvigne na 0 $.28 in nato na 200-dnevni SMA (0.$ 30). Medvedi so nagnjeni k zaščiti tega območja z močjo.

Nasprotno, če se vtis zniža z 0 $.25, lahko par na priložnost na priložnost na priložnost spet pade v smeri $0.22 in ostanite med tema dvema razponima variabilno-gotovo približno dodatne dni. Medvedi se bodo želeli potopiti in zadržati vtis pod 0 $.14 za nastanek naslednjega koraka padajočega trenda.

Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so izključno avtorjeva in niso več nujno podvajanje poglede Cointelegrapha. Vsaka naložba ter nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje. Morda na priložnost na priložnost na priložnost, domnevno nežne navade, za katere menite, da se naučite, ko sprejemate odločitev.

Trg evidence je pripravljen z HitBTC zamenjaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments