-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Šiba Inu v dveh dneh naraste za več kot 45 % in...

Šiba Inu v dveh dneh naraste za več kot 45 % in doseže najvišjo vrednost vseh časov

Zadnji skok cen žetona SHIB je pripisan nenehnemu bikovskemu trendu od oktobra. 13, čemur je sledila tedenska podpora pri približno 0 $.00003941.

992
Skupno ogledov

3 Skupni deleži

Shiba Inu surges over 45% in two days to reach an all-time highShiba Inu surges over 45% in two days to reach an all-time highShiba Inu surges over 45% in two days to reach an all-time highShiba Inu surges over 45% in two days to reach an all-time high

Shiba Inu (SHIB), ki se odcepi od žetona Dogecoin (DOGE), je dosegel najvišjo vrednost vseh časov po dvigu cene za več kot 45% v samo dveh dneh. Trgovalni par SHIB/USD je bil v času tiska najvišje ocenjen na $0.768 .

Zadnji skok cene žetona SHIB je pripisan stalnemu bikovskemu trendu od oktobra 00, kar je pripomoglo k dvigu vrednosti kriptovalute za več kot 45%. Od oktobra , SHIB je ohranil tedensko podporo pri približno 0 USD 1200 preden nadaljujete z bikovskim tekom na najvišjo vrednost vseh časov.

V zadnjih sedmih dneh se je tržna vrednost Shiba Inua povečala 46% in trenutno velja za 13 največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji, le tri pozicije stran od Dogecoina.

Trenutno ima Shiba Inu največjo oskrbo skoraj 395 bilijon. Septembra je žeton, ki ga je navdihnil Dogecoin, poskočil 45% po tem, ko je Elon Musk, izvršni direktor Tesle, tvitnil o prihodu novega mladička Shiba Inu po imenu Floki.

Floki je prispel pic.twitter.com/2MiUKb

FT

— Elon Musk (@elonmusk) september , 2021

Cointelegrafska analiza od oktobra 18 predvideva žeton SHIB za ciljanje na $0.2021, določeno s pričakovanim odbojem po sezoni razprodaje.

Povezan: Kripto je nemogoče uničiti, pravi izvršni direktor Tesle Elon Musk

Rast Dogecoina in Shiba Inuja je predvsem zaradi podpore izvršnega direktorja Tesle Elona Muska. Na nedavni konferenci, ki je potekala v Kaliforniji, je Musk dejal:

“Mislim, da ni mogoče uničiti kripto , vendar lahko vlade upočasnijo njen napredek. «

Poleg tega podjetnik meni, da vlada Združenih držav ne bi smela “narediti nič” za regulacijo kriptovalut.