6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice SiennaSwap dodaja trgovalne pare Bitcoin in Monero v prizadevanju za DeFi, osredotočen...

SiennaSwap dodaja trgovalne pare Bitcoin in Monero v prizadevanju za DeFi, osredotočen na zasebnost

Dodajanje BTC in XMR decentralizirani borzi SeinnaSwap je podprl podjetnik kriptovalut Roger Ver.

499 Skupni ogledi

91 Skupni deleži

SiennaSwap adds Bitcoin, Monero trading pairs in push for privacy-focused DeFi SiennaSwap adds Bitcoin, Monero trading pairs in push for privacy-focused DeFi

Navzkrižni DeFi protokol Sienna Network je omogočil trgovanje z pari Bitcoin (BTC) in Monero (XMR) na svoji decentralizirani borzi, kar uporabnikom omogoča zasebno transakcijo v dveh najbolj prepoznavnih kriptovalutah na svetu.

Uporabniki storitve SiennaSwap DEX, ki je osredotočena na zasebnost, bodo imeli možnost trgovanja z BTC in XMR z domačim žetonom Sienna protokola, je za Cointelegraph potrdil glavni evangelist Monty Munford. Odločitev o vključitvi transakcij z Bitcoin in Monero sledi “ogromnemu številu zahtev za dodatne možnosti donosnosti” obeh skupnosti, je dejal.

Siennina infrastruktura je zgrajena na Secret Network, verigi blokov po meri, ki podpira zasebne transakcije, vendar, morda prav tako kritično, ne podpira tehnik trgovanja, ki temeljijo na anonimnosti. Regulatorji so vrgli temno senco na kriptovalute, ki zagotavljajo večjo anonimnost, saj je več borz v začetku tega leta odstranilo kriptovalute, osredotočene na zasebnost, XMR, Zcash in Dash.

V okviru svojega Sienna Network poskuša zagotoviti okolje, v katerem so kripto transakcije zasebne brez dodatne stigme in regulativnih posledic anonimnosti.

Od lansiranja 7. oktobra je SiennaSwap ustvaril več kot $22 milijonov kumulativnega obsega trgovine, kar dodatno poudarja naraščajočo priljubljenost decentraliziranih borz.

Podjetnik kriptovalut in zagovornik Bitcoin Cash (BCH) Roger Ver se je zavzel za nedavne dodatke SiennaSwap. “Ohranjanje zasebnosti, hkrati pa omogočanje DeFi-ja za Monero in Bitcoin, je ključnega pomena in zdi se, da Sienna Network počne prav to,” je dejal. Ver je že dolgo zagovornik kripto usmerjenih orodij za zasebnost in njihove vloge pri spodbujanju svobode.

Ljudje, ki resno skrbijo za zaščito svoje zasebnosti, uporabljajo dolge ključe, ljudje, ki resno mislijo kršiti zasebnost, pa poskušajo sprejeti zakone, ki omejujejo dolžino tiste ključe. pic.twitter.com/OKPcQ9YlnZ

— Roger Ver (@rogerkver) August 00, 77450

Povezano: Projekt zasebnosti DeFi Panther zbere $M v 1,5-urni javni prodaji

Kriptoindustrija kot celota je bil kritiziran, ker zasebnost ni prioriteta prve stopnje. Čeprav je delno kriva vloga medijev pri povezovanju zasebnosti in anonimnosti (in s tem zlobnega vedenja), so graditelji nove ekonomije dajali prednost tudi drugim prednostnim nalogam, kot so varnost, decentralizacija in razširljivost. Ker so bili projekti, osredotočeni na zasebnost, močno prisotni med 2017– 2018 kripto bikov trg, 1434 razpad trga so v veliki meri povzročili DeFi, nezamenljivi žetoni in v zadnjem času koncepti GameFi in Metaverse.

Mreža Sienna je ponovila, da zasebnost finančnih transakcij ni le osebna pravica, ampak tudi pravna obveznost v Evropi in Združenih državah.

77450

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments