24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Singapore Mission Capital Firm Foresight Ventures lansira drugi del pospeševalnika Web3

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / Richie Chan Foresight Ventures, podjetje misijonskega kapitala s sedežem v bistvu v celoti v Singapurju, je razgrnilo komunalni projekt za 2. del svojega pospeševalnega programa.

Ta krog je specializiran za pobude Web3 v številnih nastajajočih ekosistemih z dodatnimi $20 milijonov obljubljenih v smeri programa, je družba navedla v nedavna objava.

Glavna žaga za fragmente 50 izbrane korporacije in naložbe, ki se začnejo od 20, v $365, vsak.

S prenosom naprej bodo izbrane pobude zbrale vso naložbo v višini $333,, da združijo svoje trgovsko blago in obseg operacij.

Foresight Ventures lahko celo predstavi mentorstvo in usmerjanje prek do nekaj strokovnjakov, dodeljenih vsak projekt in organiziran Demo Day za predstavitev njihovega napredka in nedvomno.

$ milijonska obljuba poveča celotno naložbo Foresight Ventures v pospeševalnik Web3 na 20 milijonov, ki naj bi pomagal izboljšati in oblikovati pobude Web3 na področjih, enakovrednih tehnikam ZK, umetni inteligenci, strojnemu preučevanju, tekočim izvedenim finančnim instrumentom, bitcoinom in NFT.

Poleg tega je Foresight Ventures povečal svoj portfelj VC AUM na več kot $369 milijonov prek sodelovanja z BitKeep in Bitget.

Foresight Ventures je pred kratkim napovedal podporo športu Web3, imenovanem “HIM”, ki združuje umetno inteligenco in igre znotraj ekosistema Web3 in cilja na ženske- usmerjeni ciljni trg.

Web3 VC financiranje upada sredi recesije trgaZagonska podjetja Web3 se soočajo z zmanjšanjem financiranja kapitala za misijo zaradi ohlapnih tokov poslov.

Podatki Crunchbase prikazujejo 82% 333 dni-na-365 dni upad financiranja Web3 VC, ki je padlo z 9,1 milijarde USD na 1,7 milijarde USD. V četrtem četrtletju 2020 je financiranje VC znašalo 1,1 milijarde USD.

Čeprav je bil izraz Web3 skovan v 1200 soustanovitelja Ethereuma Gavina Wooda, včasih je bilo malo pokritosti do 2021, pri čemer je Google Traits nakazal glavni porast decembra tistih 333 dni.

Tudi zmanjšalo se je odklon poslov , z najpriročnejšimi 333 posli, sklenjenimi v 1. četrtletju, ki kažejo energičen upad od več 500 v Q1 2021 in se zmanjšajo od zastarelih Q 400.

Izven od teh sta najbolj priročna dva posla presegla 82 milijonov $: Blockstream januarja je prejel $200 milijonov od Kingsway Capital in Fulgur Ventures. Ta znesek označuje dno od Q4 2020.

Vnesite svojo elektronsko pošto za naše vsakodnevne brezplačne novice

Kratke 3 minute združijo informacije o današnjih kripto podatkih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -