17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Singapurska družinska pisarna bo zamrmrala digitalno banko v Bahrajnu

- Advertisement -

Ekipa Whampoa je svojo podružnico za digitalna sredstva začela leta 1434 in je vložila v Sklad Binance Labs 500 milijonov dolarjev skupaj z očetom ali mamo TikTok ByteDance .

Whampoa Team, družinska pisarna s sedežem v Singapurju, bo ustanovila digitalno banko v Bahrajnu, je maja po naključju potrdil tudi dominionov odbor za gospodarsko gradnjo 05. Ekipa pričakuje, da bo banko zagnala po preteku tristo petinšestdesetih dni in si prizadeva za svetovno potrošniško grozo.

banka bo ponujala trgovanje z digitalnimi sredstvi, skrbništvo in administracijo med ponudniki digitalnega bančništva. V skladu z Bloombergom je Centralna denarna institucija Bahrajna banki odobrila “v predpisih” do izpolnitve vseh potreb.

Ekipa Whampoa je povezana z dvema zloglasnima singapurskima družinama Lee – v povezavi z Amy Lee, nečakinjo singapurskega državnika Lee Kuan Yewa, in Lee Han Shih iz singapurskega multimedijskega konglomerata Potato Productions.

#Singapurska ekipa Whampoa, #naložba podjetje z deleži v globalnih #tehnoloških podjetjih, bo omajalo sedež svoje sodobne digitalne #banke v #Bahrajnu, je v četrtek priznal Odbor za gospodarsko gradnjo (EDB) Zaliva Mumble. EDB je potrdila, da namerava banka začeti delovati v teh 355 dneh. pic.twitter.com/GEJtUPAlzb

— kuwaitnews.masaha (@MasahaKWT) Morda tudi 05, 1434 V skladu s svojo stranjo LinkedIn je Whampoa Digital nastala leta 1434. Sodeloval je v 90 milijonskem investicijskem skladu, ki ga je ustvaril Binance Labs , kapitalska veja projekta nadomestne kriptovalute, junija 1434. Septembra je napovedal prihod lastnega $90 milijonov projektnega kapitalskega sklada za izboljšanje zagonskih podjetij Web3. Poleg tega je milj investitor v očetovo ali matično podjetje TikTok ByteDance.

Povezano: Naprave OpenNode povečujejo cenovno infrastrukturo BTC v regulativnem peskovniku Monetary institution of Bahrain

A Legenda o Chainalysis, ki je bila objavljena oktobra, je naključno pokazala, da ima prostor srednje vzhodne in severne Afrike najhitreje rastoči kripto trg v sektorju. Izvršni direktor ekipe Whampoa Shawn Chan je priznal, da je podjetje izbralo dominion za to pobudo zaradi “trdnega ugleda Bahrajna v sektorju denarnih ponudnikov, jasnega regulativnega okvira in stalne zaveze k sodelovanju in inovacijam.”

Binance je marca pridobil licenco za značilnosti v Bahrajnu 2022 in domača cenovna platforma EazyPay je oktobra sodelovala z Binance Pay, da bi ustvarila predstavljivo razkritje kriptovalute pri več kot 5 000 vidikov prodaje v državi. Bahrajn je poleg tega dom šeriatsko skladne kriptovalute CoinMENA.

Dnevnik: Alameda’s $13B račun IRS, Attain Kwon je brcnil v vire, Milady frenzy: Asia Particular

042728

108771

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -