0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Singapurska policija opozarja obiskovalce, da nasprotujejo prevaram z lažnim predstavljanjem FTX: Memoir

- Advertisement -

FTX ima ocenjeno vrzel v svoji bilanci stanja v višini 8 milijard dolarjev. Vlagatelji so se odločili rešiti svoje odplačilo, saj so tarča lažnega predstavljanja.

145 Celotni pogledi

2 Popolne delnice

Singapurska policija je pokrovitelje opozorila, naj se naveličajo lažnih spletnih strani, ki trdijo, da jih lahko podpirajo pri povečanju sredstev iz zdaj že propadle alternativne kriptovalute FTX.

Nov. 19, je policija izdala opozorilo glede spletnega sporočila, ki naj bi ga gostilo ministrstvo za pravosodje ZDA in poziva stranke FTX, da se prijavijo s poverilnicami svojega računa, je poročalo domače informacijsko podjetje Channel News Asia. Spletno sporočilo, ki prej ni bilo več identificirano, cilja na domače pokrovitelje, ki jih je prizadel FTX give contrivance, in trdi, da so možnosti »lahko pripravljene dvigniti svoja sredstva po plačilu pravilnih provizij«.

Policija je priznala, da je bil receive tell nekoč lažno predstavljanje, namenjeno preslepitvi nič hudega slutečih strank, da podarijo svoje nejavne podatke.

Lokalne oblasti so opozorile tudi na lažne spletne članke, ki promovirajo samodejno pridobivanje in prodajo aplikacij za kriptovalute v državi, za katere se zdi, da se ne širijo več predolgo v preteklosti. Ti članki najbolj nenehno obravnavajo vidne singapurske politike, ki spominjajo na predsednika parlamenta Tan Chuan-jina.

Povezano: HK in megaprosperitetni Singapur si ogledujejo kripto naložbe: KPMG

Čeprav to ni prvič, da singapurska policija absorb izdala javna opozorila v nasprotju s kripto prevarami, najnovejši dogodki v industriji absorbirajo patrone še bolj nagnjene k napadom. Ocenjuje se, da je finančni zlom FTX prizadel približno 1 milijon pokroviteljev in zbirateljev. Skupaj se soočajo z milijardnimi izgubami.

Kljub temu, da se promovira kot središče za kriptovalute in inovacije Web3, Singapur sledi strožjim smernicam za sferično maloprodajno nabavo in prodajo ter denarnice, ki jih gosti sam. Metropolis-tell je pokrovitelje večkrat opozoril, da so digitalni viri zelo špekulativni, in je celo prepovedal kripto oglaševanje ter trženje in trženje na družbenih medijih.

Druga možnost je, da kar nekaj kripto podjetij absorbira vloge za licenciranje v velemestu, pri čemer izdajatelja stabilnih coinov Circle Cyber ​​web Financial in Paxos nista več predolgo v preteklosti pridobivala odobritev iz Finančne uprave Singapurja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -