9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Singapurski monetarni organ podeli licenco podružnici SBI za digitalna sredstva

- Advertisement -

Podjetje je načrtovalo uvedbo digitalne platforme za vrednostne papirje v Singapurju, pa tudi zagotavljanje skrbništva, trgovskega blaga na kapitalskih trgih in podjetij za finančno svetovanje.

456 Skupaj ogledov

59 Skupaj delnice

Monetarna uprava Singapurja ali MAS je podelila SBI Digital Markets, hčerinski družbi veje digitalnega premoženja enormne družbe SBI Holdings s sedežem na Japonskem, ki primarno temelji na denarju, licenco za izvajanje očitno reguliranih dejavnosti v državi.

V četrtkovi objavi je MAS priznal, da je podjetju SBI Digital Markets podelil licenco za storitve in izdelke kapitalskih trgov, potem ko je podjetje prejelo odobritev v konceptu v Wouldu. Podjetje, katerega skrbniško podjetje nudi skrbništvo nad digitalnimi sredstvi ter nabavo in prodajo, bo v Singapurju kot regulirano podjetje verjetno ponujalo skrbniška podjetja, blago na kapitalskih trgih in podjetja za finančno svetovanje. Načrtuje tudi uvedbo platforme za digitalne vrednostne papirje.

“Prav tukaj je vznemirljiv mejnik za SBI Digital Markets, ki lahko igra resen delček v osrednjem poslanstvu SBI DAH, da ponovno vzpostavi -predstavljajte si in postali kapitalski trgi in bančne cenovne verige z uvedbo digitalne tehnologije,« je priznal izvršni direktor SBI Digital Asset Holdings Fernando Luis Vázquez Cao.

SBI Digital Markets je podružnica družbe SBI Digital Asset Holdings, podružnica za digitalna sredstva ene nedvomno najbolj privlačnih denarnih institucij na Japonskem, SBI Holdings. Podjetje je danes prenehalo z vsemi operacijami rudarjenja v Rusiji zaradi kripto zime in vloge države v vojni proti Ukrajini. SBI Holdings je avgusta tudi poročal, da je eden od njegovih vlagateljev, Definite Markets, prejel odobritev ameriške komisije za nakup in prodajo blagovnih terminskih pogodb za zagotavljanje trgovskega blaga kripto izvedenih finančnih instrumentov na prostem s fizično poravnavo.

Povezan: Singapur MAS pregleda kripto podjetja prej kot nova pravila: Poročilo

Kot temeljni monetarni regulator v Singapurju ima MAS pooblastilo za podelitev licenc podjetjem, ki želijo rezidentom države zagotoviti podjetja, povezana s kripto — Express je naklonjen kripto alternativi Crypto.com in ustanovitelju Terraform Labs, Attainu Kwonu. Ponudnik storitev Filecoin RRMine Global je v torek objavil, da namerava preseliti svoj sedež v Singapur v koraku s “poostrenimi omejitvami uporabe kriptovalut” na Kitajskem.

62042

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -