0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Singapurski sklad Enlighten Fund Temasek odpisuje 275-milijonsko naložbo v FTX – Evo, kakšna je bila situacija

- Advertisement -

Dobava: AdobeStock / Richie Chan Kot v bistvu najsodobnejši dani diagram glavnega nadomestnega FTX še naprej pustoši po kripto trgih po vsem svetu , singapurski sklad za domnevno hitrost Temasek se je odločil, da zapišemo 31 milijonov dolarjev naložbe v propadlo kripto alternativo.

“Vložili smo USD31 milijonov za manjšinski delež v višini ~1 % v FTX International in vložil 31 milijonov USD za manjšinski delež v višini ~ 1,5 % v FTX US, v dveh krogih financiranja od oktobra 2021 do januarja 2021, ” Temasek je izjavil v trditvi . »V iskanju denarnega položaja FTX smo pridobili odločili se, da bomo našo veliko naložbo v FTX zapisali, ne glede na končni izid FTX-ove vloge za gospodarsko uničenje varnosti.«

“Ugotavljamo, da menjave predstavljajo ključno fazo svetovnih monetarnih sistemov. Teza naše naložbe v FTX je bila včasih vlaganje v glavno digitalno sredstvo, ki nam zagotavlja neodvisnost od protokola in tržno pošteno izpostavljenost kripto trgom z manekenom stopnje dobička in brez tveganja trgovanja ali bilančnega tveganja,« navaja singapurski subjekt. Temasek pravi, da je portfelj naložb sklada tako močan kot S$403 milijard ($293.5 milijard), to pomeni, da je v bistvu najsodobnejša moda malo verjetno, da bo imel največji vpliv na njegova dejanja. »Cena naše naložbe v FTX je bila včasih 0. % naše vrednosti zmagovalnega portfelja v višini 293 milijard S$ od 31 marec 2021,« glede na trditev. V enakem času je Temasek izjavil, da njegova naložba v FTX prej ni bila več faza boljše rešitve za povečanje izpostavljenosti sklada kripto. »Bilo je napačnih predstav, da je naša naložba v FTX naložba v kriptovalute. Zaradi tega trenutno nismo izpostavljeni kriptovalutam,« je izjavil subjekt. Temasek je tudi izjavil, da smo enako kot njegove druge naložbe »izvedli skrbno skrbno delo na FTX, ki je trajalo približno 8 mesecev od Od februarja do oktobra 2021. En dan v tem času smo pregledali revidirano denarno trditev FTX, ki je pokazala, da je zmagovalna.« To je izjavilo, da je singapurski subjekt priznal, da odločitev Sama Bankman-Frieda, da denar sklada trdno prevzame, ni več veljala za moralno vrednotenje motivov, ki so uporabljali ustanovitelja FTX. »Iz te naložbe je očitno, da je naše dojemanje dejanj, presoje in vodenja Sama Bankman-Frieda naključno oblikovano iz naše interakcije z njim in pogledi, izraženi v naših razpravah z drugimi, se zdijo napačni,« je izjavil Temasek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -