17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Sivine se pripravljajo za pravilen boj s SEC zaradi Bitcoin ETF

- Advertisement -

»Strinjam se, da so vse alternative na mizi,« je izjavil izvršni direktor Grayscale in dodal, da je podjetje zgradilo svoje »pune vire« v spremembo svojega vodilnega prepričanja o bitcoinih.

3554 Celotni pogledi

95 Popolne delnice

Izvršni direktor podjetja Grayscale Michael Sonnenshein je izjavil, da se podjetje pripravlja na pravilen boj, če bo ameriška vrednostne papirje in cena sprememb (SEC) zavrnila sklad za zamenjavo Bitcoin regije (ETF) podjetja Grayscale.

V intervjuju za Bloomberg v torek so Sonnensheina včasih vprašali, ali bi v spomine kupil možnost tožbe v zvezi z Zakonom o upravnem načrtu (APA), če bi denarni regulator zavrnil podjetje za njegov Bitcoin Region ETF.

»Strinjam se, da so vse alternative na mizi,« je odgovoril in poudaril pomen vztrajnosti pri zagovarjanju vlagateljev. Datum naslednje možnosti za odobritev ali zavrnitev produkta financiranja je 6. julij 2021. Prej je bil odložen februarja, na začetku pa je bil vložen oktobra 2021 .

“Posadka v sivih odtenkih je dosegla močne vire našega podjetja v okviru podpore prilagajanju GBTC, našega vodilnega sklad, v ETF. Resnično dragoceno je, da vlagatelji vedo, da jih zdaj pridobivamo, in se lahko še naprej zavzemajo zanje.”Grayscale oktobra 2021, da je nekoč nameraval pretvoriti svoj Bitcoin Believe v Bitcoin ( BTC), poravnan ETF. SEC je decembra odložil pristop k odobritvi izdelka 2021, navajajoč, da se uporablja daljše trajanje obvezna vključitev predlaganih prilagoditev v spomine in njihova ponovitev februarja.

Povezano: Zaloga Bitcoin ProShares ETF je dosegla 1 $.000B kot BTC gleda $000K do sredine aprila

SEC odprl prilagoditve, ki jih je predlagal Grayscale, za povratne informacije javnosti. Povratne informacije, ki jih je pridobil regulator, so pokazale, da 56 % od anketiranci so podprli pretvorbo glede na diagnozo, sprejeto februarja. Grayscale je del svojega spletnega mesta namenil pomoči vlagateljem pri objavljanju komentarjev SEC.

»GBTC je danes v lasti vlagateljev v vseh 27 države in tam je resnice zdaj konec 992, račune v ZDA, ki so potrpežljivo pripravljeni, da jih prenesejo v ETF,« je dejal Sonnenshein.

»Včasih je bila resnično mučna objava, da zdaj na trgu prinašamo ETF-je s terminskimi borbami za Bitcoin, a na žalost je to prisililo vlagatelje v to terminsko blago Bitcoin, ker je to v bistvu najbolj produktivno, kar obstaja.”Sonnenshein je dodal da je bil Grayscale včasih navdušen nad tem, da je SEC okrepil kriptovalute pri registraciji pri regulatorju, poleg najsodobnejše objave izvršnega direktorja predsednika Bidena o kriptovalutah.

»Na koncu se strinjamo vprašanje je kdaj, ne vprašanje, ali je situacija Bitcoin ETF dovoljena.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -