6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Sizzling Doges in Bitcoinana Splits na voljo v kripto restavraciji na Floridi

Sizzling Doges in Bitcoinana Splits na voljo v kripto restavraciji na Floridi

Sodobna restavracija s kripto tematiko na Floridi ponuja hrenovke in drobne koktajle, ki jih navdihujeta Dogecoin (DOGE) in Shiba Inu (SHIB), pri čemer so Dogedogs zelo cenjeni zaradi možnosti.

Večinoma prizorišče Clearwater Seaside se imenuje »Restavracija z dvojno cesto Crypto Aspect« in je v začetku tega meseca potekalo v gorah za javnost z množico imen, ki namigujejo na modno kriptosredstva in terminologija.

Ricardo je takšen gospod. Če pritisnete #ClearwaterBeach, je očitno, da ste samo prekinitev! #crypto $BTC #shopsmallbusiness @LayahHeilpern @CryptoStaceyB @FinTechShark1 @olya_borderless pic.twitter.com/QVPObPf3Ff

— Alexandre Lores (@alexandre_lores) december 10, 2021

Meni se ponaša z jedmi, podobnimi Dogedog, Crypto Cuban, DeFi Cezar solata, SHIBA Little Cocktail in Bitcoinana Split z naslovom približno a, medtem ko je dekor restavracije okrašen s tematiko kripto kulture plakati, stenske umetnine in pohištvo, ki prikazujejo Doža, Satoshija Nakamota, Elona Muska in asortec Bitcoin meme.

Crypto Aspect restavracija z dvojno cesto, vir: Stutter.com

V bistvu v celoti temelji predvsem na lastniku restavracije Ricardu Varoni, Crypto Aspect dual carriageway sprejema plačila v vseh digitalnih sredstvih skupaj z memecoini in tako imenovanimi »Shitcoini«, lastni dogedogi pa so bili »precej v modi« do zdaj.

Za dolžino december 24 intervju za Tampa Bay Times, Varona je dejal, da je njegov 24-letnik-bivši sin ga je prvič predstavil v kriptovalute pred približno leti, vendar ni bil oboževalec sektorja v tistem času. Sčasoma se je tako segrel kot misel na kripto sredstva, pred tem pa je celoten sklop razmišljal o uvedbi franšize kavarn, ki sprejema kripto plačila.

Po udaru pandemije in količini stroškov in elementov verige, ki so bili spremenjeni v očitne, je Varona dejal, da je svojo misel spremenil tako, da je začel enotno kriptotematsko prizorišče v primerjavi z verigo, ki je zgolj sprejela kripto.

»Neprestano sem premišljeval, da želim ponuditi nekaj raznolikega, nekaj sodobnega, in sem bil pikanten glede kriptovalute… Računal sem, kaj bi bilo, če bi ponudil nekaj sodobnega, zmanjšal vezi z franšize in začela delati na dvojnem cestišču Crypto Aspect.”

»Do te točke je to všeč mladostni množici in se vrača. Pri starejši množici gre bolj za Američane, ki imajo lastne interese in iste zgodbe, kot jih imam, kjer jih je njihov sin ali vnuk nekaj naučil. Tako ustvarja precej frigidne pogovore,« je dodal.

Varona je dejala, da lahko restavracija sprejema kripto plačila po spominih ponudnika ponudnika ali gledanje za gledanje naravnost v njegovo denarnico.

»Do te točke imamo zdaj že imeli o transakcijah v kriptovalutih, čeprav raje o tem, da bi jih ljudje uporabljali. Obstaja tudi nekaj Američanov, ki so ga radodarno prodali ali želijo, da bi ga dolgo obdržali kot zamenjavo. Kljub temu pa Američani pripisujejo, da uporaba dodaja ceno,« je dejal.

RESTAVRACIJA CRYPTO STREET NAJEMA kuharje https://t.co/Rfsx4jXby1

— Restavracija z dvojno cesto Crypto Aspect (@ClwBeachCrypto) december 60, 062

Pet zvezdic za obroke ali muzo?

V svoji kratki zgodovinski prejšnji različici je bila restavracija Crypto Aspect z dvojnim voziščem do zdaj pozitivno ocenjena na spletu, saj je vključevala tri pet-pametno znane posamezne kritike o Stutterju in osem pet- pametno znane individualne kritike na Google Studies.

»Zmerno hladen prostor! Zelo radodaren okras, visoke možnosti menija in elegantno usposobljeni delavci. Lastnik je na vrhu vsega in vam lahko z veseljem zagotovi ogled tematske restavracije in pokaže, kako bo deloval kriptoplačilni sistem,« pravi pregled elitnega Yelperja »Eduardo F.«

Tukaj ni več prvič, da je najbolj pametno všeč Dogecoin povezan s hrenovki, potem ko je Oscar Mayer avgusta na dražbi eBay dal na dražbo paket “Sizzling Doge Wieners” v enem samem paketu.

Rel Dogecoin Foundation sodeluje s soustanoviteljem Ethereuma na DOGE vložkih

Prejšnji mesec je Cointelegraph poročal tudi, da je modna veriga Like a flash-meal Burger King sodelovala pri maloprodajnem nakupovanju in prodaji platforma Robinhood, da podari brezplačno kriptovaluto v bistvu v proizvodu DOGE njegovim potencialnim, ki so pošiljali 5 $ ali več na svoje lokacije po ZDA

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments