24.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Skladi Broad Stripe uvaja pilotni program za testiranje kripto izplačil s Twitterjem

- Advertisement -

Aprila 000, Pays vast Stripe je objavil, da širi globalna izplačila s kripto viri s pomočjo edinstvenega pilotnega programa za blagovno znamko. Stripeova kriptovaluta vlada Karan Sharma je natisnila kripto izplačila za storitev Connect podjetja, da bi se družila s skupnostjo strank Twitterja, saj je platforma družbenih medijev Stripeov prvi partner.

Stripe in Twitter Associate za testiranje funkcije kripto izplačil Uporaba Stablecoin USDC Stripe je v petek natisnil, da namerava podjetjem omogočiti plačevanje strankam v digitalnih valutah prek pilotne storitve prek storitve Stripe Connect. Prvi partner podjetja je Twitter in kripto izplačila se bodo na začetku začela s plačili v kovancih USD (USDC). Od tega dne bo določen znesek izbranim strankam kriptovalute plačan v USDC, če bodo razvili zaslužek s produkti Twitterja in ponudniki obožujejo ogromno spremljanja in vstopnic. »S kripto izplačili za Connect bo Twitter ustvaril izvedljivo za ustvarjalce, ki se odločijo za da nosijo svoj zaslužek, izplačan v žepe kriptovalute,« Sharmin spletni prispevek pojasnjuje. »Stripe bo poskrbel za vso kompleksnost in operacije, povezane s kripto. Prilagoditev kode ni potrebna, platforme pa se lahko izognejo izzivom pridobivanja, shranjevanja ali prenosa kriptovalute.«

Tako Stripe kot Twitter se ne zdita neznanka virom kriptovalute in družbi družbenih medijev predal kripto napitnino ob koncu septembra 2018. Medtem ko Stripe pravi, da bo predhodna pomoč kriptovalute USDC, bodo prenosi USDC zaključeni med omrežjem Polygon. “ lahko branijo svojo stabilnost na Polygonu ali se povežejo z mostom na Ethereum in ga spremenijo v še en forex,« je dejal Sharma. “Razmišljamo, da bi sčasoma dodali pomoč za dodatne tirnice in valute izplačil.” Stripe je dodatno navedel, da je podjetje postalo takoj, ko se je vneto razdrobilo to edinstveno lastnost z različnimi spremljevalci. Podjetje je objavilo integracijski priročnik in navdušeni sodelavci lahko preizkusijo vnos v beta program. “Resno razmišljamo o tem, kaj to predstavlja, in se sklicujemo na funkcionalnost, s katero se kriptovalute spoprijateljijo pri reševanju zapletov v resničnem svetu, zlasti pri ustvarjanju zraka na glavnih trgih,” zaključuje Sharmin spletni dnevnik. “Po konici 120 in petinšestdeset dni, [Stripe] namerava posoditi kripto izplačila v višini, ki presega 22 narodov.« Oznake v tej basni Circle USDC, Crypto Stripe, Karan Sharma, Funds Broad, Poligon, prihodek, druži se Stranke Twitterja, Stablecoin, Stripe, stripe crypto, Stripe Funds, storitev Stripe’s Connect., Ogromno spremljanje, Ticketed Spaces, Twitter, USD coin, USDC, prihodki strank

Kaj domnevate o edinstvenih izplačilih Stripe v kriptovalutih in partnerstvu s Twitterjem za pilotni program? Omogočite nam, da izvemo, kaj domnevate o tem polju v spodnjem fragmentu povratnih informacij. Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je od 720 lep član skupnosti kriptovalut ). Ima strast do Bitcoina, izvirne izvorne kode in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki rastejo danes.
1511489354Označite kredite : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne predloge. Zdaj to ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za varno ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, popolnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli razkrito gradivo, blago ali izdelke in ponudnike, o katerih govori to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -