14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Skoraj četrtina edinstvenih denarnic Bitcoin z izgubo zaradi padca cene v višini...

Skoraj četrtina edinstvenih denarnic Bitcoin z izgubo zaradi padca cene v višini 15.000 USD

Bitcoinov dolar ($ , znižanje cen v zadnjih dneh je povzročilo, da je odstotek denarnic pod vodo presegel 23%.

3503 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

Nearly a quarter of unique Bitcoin wallets at a loss amid $15K price dump

Bitcoin (BTC) je skoraj padel 30% v zadnjih sedmih dneh in ta padec je sprožil skoraj sorazmeren padec v odstotku denarnic v dobičku.

Podatki ponudnika kripto podatkov Glassnode kažejo, da je znižanje cen Bitcoinov povzročilo, da ima skoraj četrtina edinstvenih subjektov v verigi izgubo. Ta situacija ima tudi nekaj vzporednic s prejšnjimi obdobji skrajnih negativnih cen, ki so prekinila bikovski napredek.

Vir: Glassnode

Med črnim četrtkom marca 2020, so se tudi edinstveni subjekti v verigi z izgubo obrnili na 25)%, ker je Bitcoin skoraj padel 30%.

Spodaj je 2019 rally od $ 3, 500 dno 2018 tudi na medvedjem trgu se je zgodil podoben začasni odmor, pri katerem je odstotek edinstvenih denarnic z izgubo prav tako zdrsnil proti 25%.

V vseh prejšnjih situacijah, ko se je približal odstotek subjektov z izgubo 25% med bikovskim napredovanjem se je Bitcoin hitro odskočil in objavil novo visoko .

Znižanje cen Glassnodeja z najvišje lestvice vseh časov tudi daje podobno sliko resnosti trenutnega upada BTC. Znižanje cen Bitcoinov iz ATH je trenutno na 33% – največ, odkar je BTC razbil $ , 000 cenovna ovira že novembra.

Vir: Glassnode

Že januarja se je na kratko dotaknilo tudi znižanje cen iz ATH 27% kot neprekinjeno četrtletje Bitcoinov, ki se je začelo septembra 2020 se je ohladilo, saj je BTC izgubil približno $ 10, v enem tednu.

Kot že poroča Cointelegraph, Bitcoin prihaja na borze so se v zadnjem tednu povečale in dosegle ravni, ki jih še nismo videli od črnega četrtka.

Zaradi velikega odprodaje v zadnjem tednu je celotna kapitalizacija kripto trga izgubila približno $ 700 milijard v sedmih dneh. Več kot polovica tega upada se je zgodila v zadnjem 24 ur, ko se je več kripto izlivov med 12 in 30% v 1-dnevnih cenah trgovanja.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments