-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Skupina Citi imenuje vodjo digitalnih sredstev pri najemanju kriptovalut

Skupina Citi imenuje vodjo digitalnih sredstev pri najemanju kriptovalut

Novi vodja digitalnih sredstev v institucionalni podružnici Citija se bo osredotočil na vzpostavljanje povezav in naložb s strankami, zagonskimi podjetji in regulatorji.

100

Skupni ogledi

40

Skupni deleži

Citi Group appoints head of digital assets in crypto hiring spreeCiti Group appoints head of digital assets in crypto hiring spreeCiti Group appoints head of digital assets in crypto hiring spree

Ameriška multinacionalna investicijska banka Citi je objavila, da je imenovala Puneeta Singhvija za vodjo oddelka za digitalno premoženje svoje skupine institucionalnih strank (ICG) s 1. decembrom.

Poleg imenovanja Singhvija novembra 20, Citi za svoje digitalno premoženje zaposluje 56 dodatno osebje divizije. Ta poteza kaže na usklajena prizadevanja za izboljšanje razumevanja digitalnih sredstev finančne skupine. Singhvi je bil prej vodja veriženja blokov in digitalnih sredstev v Citijevem trgovalnem poslu

Citi Group je največji svetovni izdajatelj kreditnih kartic, njen ICG pa služi korporacijam, finančnim institucijam in vladam po vsem svetu.

E-poštna izjava Emily Turner, vodje poslovnega razvoja pri ICG, je namigovala, da banka preučuje svoje možnosti pri zagotavljanju storitev digitalnega premoženja svojim strankam.

„Pred ponudbo kakršnih koli izdelkov in storitev preučujemo te trge, pa tudi razvijajočo se zakonsko pokrajino in povezana tveganja, da bi izpolnili naše lastne regulativne okvire in nadzorna pričakovanja.«

Turner je nadaljeval z besedami, “Verjamemo v potencial blockchaina in digitalnih sredstev, vključno s prednostmi učinkovitosti, takojšnje obdelave, frakcionizacije, programiranja in preglednosti.”