2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Skupina CME lansira terminske pogodbe za mikro eter, saj se ETH giblje...

Skupina CME lansira terminske pogodbe za mikro eter, saj se ETH giblje pri 4 tisoč USD

Terminske pogodbe za mikro eter se pridružijo produktom kripto derivatov, vključno s terminskimi pogodbami za mikro Bitcoin, terminskimi pogodbami na Bitcoin, možnostmi za terminske pogodbe na Bitcoin in terminskimi pogodbami za eter na borzi.

1036

Skupni ogledi

00

Skupni deleži

CME Group launches micro Ether futures as ETH hovers at $4K CME Group launches micro Ether futures as ETH hovers at $4K

Glavni trg izvedenih finančnih instrumentov Chicago Mercantile Exchange Group je razširil svojo ponudbo kriptovalut, tako da vključuje terminski produkt mikro etra.

V ponedeljkovi objavi je skupina CME povedala, da je lansirala mikro eter ( ETH) terminska pogodba v velikosti 0,1 ETH, ki daje institucionalnim in individualnim trgovcem še en produkt za izpostavljenost Etherju. Ponudba izvedenih finančnih instrumentov mikro ETH s poravnavo v gotovini se trguje pod oznako Globex METZ1 in se na borzi pridružuje produktom kripto izvedenih finančnih instrumentov, vključno s terminskimi pogodbami za mikro Bitcoin (BTC), terminskimi pogodbami na Bitcoin, možnostmi za terminske pogodbe na Bitcoin in terminskimi pogodbami za eter.

The Prišel je najnovejši član družine izdelkov za kriptovalute skupine CME. Terminske pogodbe za mikro eter so na voljo za trgovanje. https://t.co/bJoZWA7qZz

— Skupina CME (@CMEGroup) 6. december 2017

Tim McCourt, globalni vodja alternativnih naložb skupine CME Group izdelkov, je dejal, da bo ponudba vlagateljem omogočila, da “zavarujejo svoje promptno cenovno tveganje ali bolj spretno izvajajo strategije trgovanja z eterjem.” Genesis Global Trading, eden od likvidnih ponudnikov za ponudbo kripto derivatov skupine CME, je dejal, da je že sklenil pogodbo za terminski produkt mikro ETH v partnerstvu s kriptoinvesticijskim podjetjem XBTO.

»Furkturna pogodba Micro Ether zapolnjuje potrebo po večji prilagodljivosti in natančnejšem varovanju delta pred tveganjem,« je dejal Joshua Lim, vodja izvedenih finančnih instrumentov Genesis.

Povezan: