15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Skupna tržna kapitalizacija kripto dobička znaša 400 milijard USD, saj žetoni DeFi...

Skupna tržna kapitalizacija kripto dobička znaša 400 milijard USD, saj žetoni DeFi vodijo k okrevanju

Bitcoin se premakne nazaj na $ 38, je sprožil močan reliefni shodi v žetonih DeFi in peščici altcoinov.

10309 Skupaj ogledov

000 Skupaj delnice

Total crypto market cap gains $400B as DeFi tokens lead the recovery

Altcoins in DeFi so maja spet zaživeli 24 po peščici decentraliziranih finančnih žetonov so se njihove cene povečale za več kot 60%, ko so Bitcoin biki potiskali BTC cena na $ 24, 000).

Nekateri analitiki to potezo opisujejo kot “poskakovanje mrtve mačke”, toda kljub tem pomislekom je upad cen, ki ga vidimo na trgu, verjetno dobrodošel pogled za vlagatelje v kriptovalute, ki so doživeli zgodovinski kapitulacijski dogodek prejšnjega tedna, v katerem je bila vrednost celotne tržne kapitalizacije kriptovalut potegnjena za skoraj 1,3 bilijona dolarjev.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 136

Največja uspešnost vračanja med vrhove 200 kovanci so bili vidni v raztopina dva sloja Ethereum (ETH) Polygon (MATIC), ki se je v zadnjih tednih pojavila kot vodilna rešitev L2 na trgu.

Decentralizirani finančni žetoni (DeFi) so bili prav tako na vrhu vrnitve, povečal se je Maker (MKR) 91% čez noč za trgovanje nad 4 USD , medtem ko se je Yearn.finance (YFI) zbral 72% in zdaj trguje blizu $ 48, 000.

Med drugimi pomembnejšimi pridobitelji cen DeFi so Uniswap (UNI) in Aave (AAVE), pri katerih so se njihove vrednosti žetonov povečale za več kot 50% , in a 62% povečanja cene za Binance Smart Chain BakeryToken (BAKE), ki zdaj trguje nad 3 USD. 30.

Skupna tržna kapitalizacija kriptovalut. Vir: CoinMarketCap

Preobrat v ponedeljek je dodal skoraj $ 400 milijard vrednosti celotnega trga kriptovalut kapitalizacija, ki zdaj znaša 1 USD. 615 bilijonov s trenutno prevladujočo stopnjo Bitcoin 44%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Prejšnji članekZlato je po kripto zrušitvi doseglo štirimesečni vrh
Naslednji članekPo srečanju z Michaelom Saylorjem in Elonom Muskom se je pojavil Bitcoin Mining Council

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments