2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Skupna vrednost, zaklenjena v navzkrižni verigi Defi Bridges, presega 22 milijard dolarjev,...

Skupna vrednost, zaklenjena v navzkrižni verigi Defi Bridges, presega 22 milijard dolarjev, skoči za 48 % v 30 dneh

Total Value Locked in Cross-Chain Defi Bridges Exceeds $22 Billion Jumping 48% in 30 Days

oktobra 31, je skupna zaklenjena vrednost (TVL) v protokolih decentraliziranih financ (defi) približno $91 milijard, pri čemer krivulja zajema 7. 58% prevlade. Medtem, ker ima ethereum največjo prevlado TVL v defi, število alternativnih blokovnih verig vsak teden občutno narašča. Poleg tega je TVL v tehnologiji premostitvenih verig dosegel $10.48 milijard, več 44.8 % v zadnjem mesecu.

Defi Skupna vrednost zaklenjena lebdi nad $

milijarda plaz , Fantom, Polygon, Tron, Arbitrum TVLs v Defi se povečajo

Skupna vrednost, zaklenjena v aplikacijah za decentralizirane finance, se je letos še naprej vzpenjala in dosegla nove višine. Podatki z nadzorne plošče defillama.com kažejo, da je TVL v petek $76 milijard s Curvejevimi $.79% poveljuje 7. 58% ocena prevlade. Protokol defi Curve podpira sedem različnih blokovnih verig, kar pomeni, da lahko uporabniki dostopajo do tehnologije mostov med verigami, da izkoristijo decentralizirano izmenjavo (dex).

Statistični podatki kažejo, da je Ethereum (ETH) še vedno prevladujoča defi veriga z $79.44 milijarda dolarjev 76 milijard TVL v defi agregatu. Kljub temu, da Ethereum predstavlja velik del defi pie, so se pri verigah blokov, kot so Avalanche, Fantom, Polygon in Tron, v zadnjem tednu TVL zelo povečal. TVL Avalanche v defi se je povečal za .44% v zadnjih sedmih dneh, medtem ko se je Tronov TVL v defi povečal za 20.75%.

TVLs navzkrižnega mostu Spike by 48% Ta mesec Več kot $21 milijarda skupne vrednosti zaklenjena

Fantomov TVL je v preteklem tednu doživel precejšen skok 29.21% več v TVL. Medtem sta se Solana in Terra v preteklem tednu povečala precej manj, saj je Solana ujela 0. 41% in Terra je poskočila samo za 0.79%. V Arbitrumu se je TVL povečal za približno 22.41% ta teden in poligon (MATIC) dvignjen za 4.41%. TVL na Binance Smart Chain (BSC) je ta teden padel in izgubil 6. %, vendar je še vedno drugi največji defi TVL za Ethereumom.

Total Value Locked in Cross-Chain Defi Bridges Exceeds $22 Billion, Jumping 48% in 30 DaysTotal Value Locked in Cross-Chain Defi Bridges Exceeds $22 Billion, Jumping 48% in 30 DaysMostovi navzkrižnih verig do Ethereuma oktobra 31, 720, glede na statistiko Dune Analytics.

Ta teden se je TVL v verižnih mostovih povečal za 44.8 % v zadnjem mesecu in v petek, verižni most TVL je $18.30 milijard. Statistični podatki Dune Analytics kažejo, da se je most Ronin v zadnjem tednu povečal za 2 % s 5,3 milijarde dolarjev. Dune Analytics navzkrižna nadzorna plošča mostu, imenovana »Bridge Away (L1 Ethereum)« prikazuje različni mostovi iz verig, kot so Avalanche, Arbitrum, BSC Anyswap, Boba Network, Fantom Anyswap, Harmony Mostovi in ​​še več.

Sredstva, ki zagotavljajo največjo aktivnost v navzkrižno-verižnih mostovih, vključujejo žetone, kot so WETH, ETH, AXS, USDC, WBTC, MATIC, USDT in DAI. Glede na WETH/ETH je TVL v navzkrižno verižnih mostovih okoli 7 $, 41,720,164 v petek zjutraj.

Kaj menite o povečanju količine sredstev v tehnologiji navzkrižnih verig v zadnjem mesecu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Oznake v tej zgodbi 1852456720 Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Arbitrum Bridges, Avalanche Bridge, Blockchain, Bridge, Bridges, Cross-chain, Dmitriy Berenzon, ETH, Fantom Anyswap Bridge, Harmony Bridges, Multi-Chain, večverižni ekosistem, Near Rainbow Bridge, Optimism ERC20 Mostovi, Poligon ERC Most, Raziskovalka, raziskovalka, Solana Wormhole, študija, WBTC, WETH, w prelomil bitcoin

Solana-Based Drift Protocol Raises $3.8 Million — Project Reveals Drift Alpha Ticket NFTs

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments