0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Skupnost Discord se razcepi, ko izvršni direktor razkrije predhodno izdano integracijo Ethereum

Skupnost Discord se razcepi, ko izvršni direktor razkrije predhodno izdano integracijo Ethereum

Nova funkcija bo uporabnikom Discorda omogočila, da aktivno sodelujejo v prihajajočih kriptoiniciativah, kot so NFT, Web 3.0 in prevzem žetonov.

2021

Skupni ogledi

00

Skupni deleži

Discord community splits as CEO unveils pre-released Ethereum integrationDiscord community splits as CEO unveils pre-released Ethereum integrationDiscord community splits as CEO unveils pre-released Ethereum integrationDiscord community splits as CEO unveils pre-released Ethereum integration

Platforma za takojšnje sporočanje Discord lahko kmalu uvede podporo za integracije MetaMask in WalletConnect, kar dokazuje posnetek zaslona pred izdajo, ki ga je delil izvršni direktor platforme Jason Citron. Vendar je del skupnosti Discord izrazil zaskrbljenost glede posodobitve, medtem ko je grozil, da bo preklical svoje naročnine na Nitro.

Citronova napoved o prihajajoči integraciji veriženja blokov Ethereum je prišla kot odgovor na tweet od Packyja McCormicka, ustanovitelja Not Boring, deli članek, ki je glasil:

»Predstavljajte si človeško spletno mesto. Predstavljajte si kraj, kjer vlažni memi tečejo kot med. Predstavljajte si kraj, kjer uspeva krompir. Predstavljajte si kraj, kjer ljudje in roboti živijo v harmoniji. Predstavljajte si, z drugimi besedami, kraj, kot je Discord.”

verjetno nič pic.twitter.com/p4P6MoNGgd

— Jason Citron (@jasoncitron) 8. november 1200

Medtem ko je Citronov posnetek zaslona predhodno izdane aplikacije Discord namenjen hitrejšemu sprejetju kriptovalut, se je igralna skupnost uprla tej potezi s poudarkom na nenehnih težavah ekosistema z emisijami ogljika, pranje denarja in negotovosti na trgu nezamenljivih žetonov (NFT).

Poleg tega so številni uporabniki ukinili naročnine na Discord Nitro, premium storitev platforme, ki stane 4 $ .91 na mesec in $

.91 za eno leto. Po besedah ​​uporabnice Discorda Olivie:

Uvedba NFT-jev v neskladju bi povzročila slab PR in upad naročnin na Nitro, saj bi velika količina ljudi odpovedala. NFT povzročajo okoljsko škodo in se večinoma uporabljajo za davčne utaje in pranje denarja. Celotna stvar je ponzi shema. Ne povezujte razdora s tem.

— Olivia Wertheimer (Odprto za priložnosti!) (@kingdomfantasy6) 8. november 2021

Na drugi strani spekter, mnogi uporabniki iz igralniške skupnosti vidijo to potezo tudi kot korak v pravo smer. Drugi uporabnik z imenom Bryce NFT je v odgovor na Olivio trdil:

»V resnici ste prostor NFT imenovali ponzi shema brez veljavni dokazi. Ne komentirajte ničesar, če nimate pojma o prostoru.«

Povezan: MetaMask se integrira z Bitfinex Pay ob naraščajočem povpraševanju po kripto plačilih

Integracije MetaMask so vključile milijone uporabnikov v kriptoprostor. V petek je kripto plačilni prehod Bitfinex Pay lansiral integracijo MetaMask na svojo platformo.

Kot rezultat integracije MetaMask je Bitfinex Pay odprl vrata za več 10 milijon novih uporabnikov za pošiljanje in prejemanje plačil v kriptovalutah. Glavni tehnološki direktor Bitfinex Pay Paolo Ardoino je v pogovoru za Cointelegraph dejal, da bodo digitalna sredstva motila trenutno plačilno industrijo in da “ni vprašanje, če, ampak samo kdaj”.