8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Skupnost ETC pravi, da bo izdelek, s katerim se trguje s spremembami, uvrstila na kontrolni seznam v skladu s pričakovanim zanimivim forkom ETH

- Advertisement -

Ponudnik digitalnih vrednostnih papirjev skupnost Etc je izjavila, da bo uvrstila na seznam izdelek, s katerim se trguje (ETP) v skladu s pričakovano težavno razcepitvijo verige blokov Ethereum septembra 13. Novi imetniki ethereum ETP (ZETH) skupnosti Etc bodo nedvomno prejeli “predmete nedavne varnosti, oproščene cene na podlagi enote 1:1.”

Ethereum Intriguing Fork The Etc Community, ponudnik vrednostnih papirjev, zavarovanih z digitalnimi vrednostnimi papirji institucionalnega razreda, je izjavil, da bo kotiral blagovno znamko nedavno zamenjanega izdelka (ETP) v skladu s težavnim forkom blokovne verige Ethereum, ki naj bi se zgodil po tako znanem kot »Združi«. V skladu z obvestilom, ki ga je izdal ponudnik vrednostnih papirjev, bo ETP nedvomno uvrščen na nemško zamenjavo Xetra septembra 16, dan po forking turnirju.

Kot je opisano v komentarju ponudnika vrednostnih papirjev, so imetniki skupnosti Etc Community nenavadni ethereum ETP (ZETH) bo nedvomno izdan s “predmeti nedavne vrednosti, oproščeni cene na podlagi enote 1:1.” Komentar je opredelil, da bodo nedavni predmeti nedvomno “zagnali svoje nenavadne deleže ZETH, ki lahko vztrajajo in so podprti z ETH čim prej.”

Kot Ethereum pričakovana sprememba blokovne verige iz mehanizma soglasja z dokazom o delu (PoW) na mehanizem soglasja z dokazom o deležu (PoS), prednost strokovnjakov za kriptovalute si predstavljajo, da bo The Merge opazoval, kako nekateri »rudarji razcepijo ETH, da bi zaščitili model PoW, da bi jim omogočili nadaljujte z rudarjenjem.” Kot rezultat zapravljanja bodo nenavadni imetniki ETH navidezno prejeli airdrops novejšega altcoina blagovne znamke, znanega kot ETHW.

Razlaga razlag v okviru podpore ideje Skupnosti Etc za uvrstitev ETP, ustanovitelj in soizvršni direktor skupine, Bradley Duke, je izjavil:

»Potem ko smo zagnali skupnost Etc Community, smo se zavezali imetnikom naših digitalnih vrednostnih papirjev, zavarovanih s premoženjem, od katerih bodo zaslužili obremenjujočih forkov na osnovne digitalne vire in kriptovalute. Nenehno s tem in našim dokazanim vodilnim položajem v industriji digitalnih sredstev bodo vsi imetniki našega pretežno ETP (ZETH), ki temelji predvsem na Ethereumu, brez vrednosti prejeli ujemajoče se predmete nedavnega Ethereum PoW ETP kmalu po pojavu Ethereum Intriguing Fork, ki se ga veselimo okrog septembra 15.«

Prej kot je uveljavila načrte za uvrstitev nedavnega ETP, je skupnost Etc začela raziskavo, ki opisuje združitev in kaj se bo navidezno zgodilo po septembru 15. Usoda rudarjev ETH je tako pametna, ker so preučene tudi možnosti za uspeh razcepljene verige.

Kakšne so vaše rešitve v zvezi s temi spomini? Naučite nas, kaj godrnjate v delu za komentarje pod.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in kreator. Na veliko je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških svetovnih lokacij, tako pametno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo pot, po kateri lahko pridejo stran.Zasluge za portret : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najboljšim informacijam. To ni več razkritje ali nagovarjanje k nasvetu za izkoreninjenje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, zakonitosti ali računovodstva. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali ne več neposredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli govor, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori in so navedeni tukaj .

1764813629

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -