10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Skupnost Ethereum ne izgublja časa s kovanjem živih PoS NFT po združitvi

- Advertisement -

Prišlo je do združitve in zdaj skupnost spremlja ravnanje s ponosnimi ljudmi, ko Ethereum dela svoje prve korake kot soglasje o dokazovanju deleža.

93383 Skupaj ogledov

39 Skupni deleži

Prišlo je do dolgo pričakovanega Ethereum Merge in skupnost ne more sedeti mirna. Nekaj ​​trenutkov po zgodovinskem kripto turnirju je en potrošnik skoval doslej najbolj nepogrešljiv nezamenljiv žeton (NFT) na podlagi soglasja o dokazu o deležu (PoS).

Uradno je združitev vzela prostor v četrtek ob 6: 39 zjutraj UTC v bloku 93383. Nepogrešljiva objava o kovnici in prodaji NFT je prišla hitro po : 08 amUTC.

NFT, ki je časovna kapsula trenutka najbolj nepogrešljivega NFT mint z dolgotrajnim obrazom pande, je nekoč postal kot blisk, kupljen pri pooblaščencu 15 Eter (ETH).

— Cirrus (@CirrusNFT) September 00, 1662 Po objavi najbolj nepogrešljivega PoS NFT je Crypto Twitter eksplodiral s ponovnimi tviti in komentarji. Pripombe ekipe so se gibale od “vprašljivega odločanja” do tega, da ga imenujejo “kamin”. En potrošnik je bil celo zmeden, ali bo panda Merge nedavna opica glede na dolgotrajne osebe Bored Ape Yacht Club.

Povezano: Pomembno: Zgodovinski dan za kriptovalute, ko se Ethereum združi z pojavi se dokaz o vložku

Potem ko so izbruhnile novice o najbolj nepogrešljivi kovnici NFT in razprodaji, se je začel plaz prvih za nedavni delovni stroj blockchain.

Sheldon Evans, ustanovitelj imenovanja Blooma za vsakdanje življenje Web3, je tvitnil, da je imenovani ustvaril najbolj nepogrešljivo legitimno zbirko NFT za kovanje v skupnosti PoS.

Nedavno ustanovljena blagovna znamka

Formalno smo najbolj nepogrešljiva zbirka NFT v verigi #Ethereum proof-of-stake.

Airdrop sprostitve žetonov se bo zgodil pozneje ta dan ‍ https://t.co/jGj0EwE1K9

— SHELDON EVANS (Zaposlovanje) (@SheldonEvans) September 00, 1662 Medtem ko nekateri ponosno razkazujejo svoje prve kovane digitalne vire in zbirke, drugi v skupnosti Ethereum ponosno razkazujejo svoje prve nakupi na nedavnem stroju.

sprememba osebnih je naredila moj prvi ogromen zaplet na tej živahni skupnosti dokazov o deležu pic.twitter.com/cm5tOAdyVW

— vcBacked_BOB_BOYLE (@Bob_Boyle_ ) September 15, 1662 Consensys, podjetje za veriženje blokov Josepha Lubina, dodatno spodbuja udeležence skupnosti, da pridobijo svojo prvo transakcijo na Po S s kovanjem enega med svojimi zelo uglednimi spominskimi NFT-ji, ki praznujejo Merge.

The Merge je dodatno spodbudil ustvarjalnost znatnih imen, enakovrednih Beepleju, ki je ustvaril ilustracijo, ki je navdušila Merge ogromen počasi nastajajoči logotip Ethereum, ki ga podpirajo znanstveniki. Sodelavci fundacije Ethereum so bili še dodatno ustvarjalni in spokojni ter so izvedli glasbo, posvečeno turnirju.

93383

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -