17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Skupnost Whampoa znotraj večine družinskih mest industrijske do odprte digitalne denarne ustanove v Bahrajnu – tukaj je najnovejša

- Advertisement -

Označi vir: PixabayInvesticijska agencija Whampoa Community s sedežem v Singapurju namerava ustanoviti digitalno banko v Bahrajnu, ki bo ponujala cene in poravnalne storitve ter izdelke za kripto korporacije.

V mirni izjavi je skupnost Whampoa priznala, da namerava ustanoviti banko, ki je pripravljena zagotavljati bančne storitve in izdelke tako natančno kot nakup in prodaja, skrbništvo in upravljanje premoženja digitalnih žetonov, do konca leta, na podlagi pripovedi Bloomberga.

Vlada Bahrajna je menda potrdila novico, tiskovni predstavnik pa je izjavil, da je skupnost Whampoa pridobila “konceptno odobritev” nacionalne centralne banke za projekt.

“Odobritev je začasna in dovoljenje za maščobo bo najbolje podeljeno, ko bodo izpolnjene vse regulativne zahteve,” je priznala država.

Potiskanje skupnosti Whampoa v sektor digitalnih sredstev prihaja v času, ko so številni posojilodajalci previdni pri sodelovanju s kripto korporacijami po mirnem zlomu, ki je povzročil nekaj pretirane prepoznavnosti kripto korporacije dajejo napravo.

Septembra zadnje leto je skupnost Whampoa predložila načrte za zapiranje sredstev za naprave za $50 milijonov hedge skladov, povezanih s kripto, in dodeliti $10 milijonov v kapitalskih naložbah projektov, osredotočenih na kripto. Skupnost Whampoa je družinski sloves službe s povezavami z družinami Lee, ki je povezana z ustanoviteljem Singapurja minister in ugledne komercialne družine, ki imajo soustanovitelje jugovzhodne azijske banke OCBC tako lepo kot raznolike korporacije, prek soustanoviteljev Amy Lee in Lee Han Shiha.

Bahrajn, ki leži med Katarjem in severovzhodnim delom Savdske Arabije, je otoška država in najmanjša arabska država.

V 2018, je država pridobila $10 zalivskih sosedov, Savdske Arabije, Kuvajta in Združenih arabskih emiratov, da bi jo motivirali, da ostane daleč stran od kreditnega krča v dogovoru, povezanem s fiskalno reformo.

Bahrajn, Dubaj in Hong Kong tekmujejo za kripto naložbeDržave obožujejo Dubaj, Bahrajn, Singapur in Hongkong si prizadeva, da bi postal globalna kripto vozlišča.

Hongkong, na primer, v sporu agresivno zasleduje svoj Web3 in blockchain da se postavi kot središče za digitalne inovacije v Aziji in pritegne kripto korporacije.

Metropola je trenutno le sprejela prijaznejši regulativni režim, ki lahko malim vlagateljem v metropoli omogoči, da spremenijo deklaracijo “žetonov z urejeno kapico” na licencirane borze.

Pomembno je, da je Hong Kong že videl veliko gorečnost kripto korporacij.

Metropolski sekretar za denarne storitve in izdelke ter finančno ministrstvo, Christian Hui, je priznal, da je zadnji mesec večji od 80 korporacije, ki delujejo na področju digitalnih sredstev, so pokazale gorečnost pri vzpostavljanju prisotnosti v metropoli od oktobra 2022.

Za razliko od regulatorjev v ZDA, zlasti Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) in Commodity Futures Shopping in prodajo provizije (CFTC), je grasp začel agresivno zatirati spremembo kripto.

114288 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 2327

Flota 3min preuči kripto novice prav ta trenutek!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -