19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Skybridge Capital je ustanovil sklad Ethereum - vložitev Ether ETF

Skybridge Capital je ustanovil sklad Ethereum – vložitev Ether ETF


Skybridge Capital Launches Ethereum Fund — Ether ETF Filing to Follow

Podjetje za upravljanje premoženja Skybridge Capital je ustanovilo sklad ethereum, je potrdil izvršni direktor Anthony Scaramucci. Dodal je, da bo upravitelj premoženja vložil eterski sklad, s katerim se trguje na borzi (ETF).

  • Direktor Skybridge Capital Anthony Scaramucci je v zadnji epizodi The Scoop, objavljeni v torek, razkril, da je njegovo podjetje za upravljanje premoženja ustanovilo zasebni sklad ethereum.
  • “1. julija bomo ustanovili zasebni sklad ethereum,” je dejal pred začetkom eter sklada in dodal:

Mi Nato bom vložil ETF za ethereum. Še enkrat, kdo ugiba, kdaj se bodo te stvari odvijale.

  • Razkril je tudi: “Ko že govorimo, na ETF objavljamo sklad za digitalni inovacijski sklad, ki ima nekaj odličnih javnih sredstev, za katere menimo, da so usmerjeno, povezano z , povezane z bitcoinom, pa tudi z drugimi kovanci. «
  • Podjetje je vložilo izjavo o registraciji za bitcoin ETF pri ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) maja.

  • Scaramucci je poudaril:

V celoti se zavzemamo za kripto.

  • Skybridge je decembra lani z $ lansiral bitcoin sklad) milijonov, saj je podjetje pričakovalo “plaz institucionalnih vlagateljev”. Sklad je bil za javnost odprt januarja z $ 310 milijonov premoženja v upravljanju. Prejšnji mesec je Scaramucci dejal, da ima bitcoin še vedno več kot zlato.

Kaj menite o Skybridgeu, ki je ustanovil eter sklad in namerava vložiti prošnjo za ETF? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Softbank Invests $200 Million in Brazilian Crypto Trading Platform Mercado Bitcoin

George Soros' Investment Fund Is Reportedly Trading Bitcoin Products

Oznake v tej zgodbi

ETH, eter, Ether ETF, eter sklad, Ethereum, ethereum ETF, ethereum sklad, skybridge bitcoin, Skybridge Bitcoin ETF, skybridge eth, skybridge ether, Skybridge ethereum

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments