25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Skybridge Capital pravi, da ima Bitcoin še vedno več kot zlato

Skybridge Capital pravi, da ima Bitcoin še vedno več kot zlato

Skybridge Capital Says Bitcoin Still Has More Upside Than Gold

Glavni direktor za naložbe v globalno investicijsko podjetje Skybridge Capital pravi, da ima bitcoin še vedno več kot zlato. Medtem ko je pričakoval, da se bodo zlato in bitcoin zbrali, je dejal, da se njegov hedge sklad drži bitcoina.

Upravitelj sredstev Skybridge raje Bitcoin kot Gold

Troy Gayeski, sopredsednik investicijske službe (CIO) in višji upravitelj portfelja pri Skybridge Capital, 7,5 milijarde USD vrednem hedge skladu, pravi, da je zlato dobro, a bitcoin je boljši, je Bloomberg poročal v nedeljo. Verjame, da se bosta zlato in bitcoin verjetno povečala, tudi ko se bo centralna banka Zvezne rezerve odložila za nakup sredstev, pri čemer je pojasnila:

Držali se bomo bitcoinov in kripto, ker samo mislimo, da jih je še več.

Ob priznavanju, da je bitcoin več volatilnosti kot zlato, je direktor informatike poudaril: “Iz istega pojava boste zajeli malo več soka kot v zlatu.”

Cena bitcoinov se je dvignila na $ 51, 000 aprila pred potopom. Trenutno znaša $ 32, 512 na podlagi podatkov iz trgov Bitcoin.com Markets. Medtem se je zlato marca skoraj približalo potopu na medvedji trg, vendar se je njegova cena okrevala in izbrisala izgube do danes.

Gayeski je dodal:

Vse nadomestne valute, ki so bile deležne dokaj nedavnih pomembnih popravkov, so zdaj na veliko boljšem mestu za obvladovanje morebitnega zoženja in postopnega upočasnjevanja rasti ponudbe denarja, kot so bili, ko so po višjih vzponih dosegali višje.

Skybridge je lansiral svoj bitcoin sklad decembra lani z $ 25 milijonov. Ko se je januarja odprlo za javnost, se je premoženje sklada v upravljanju povečalo na $ 310 milijonov. Sklad za bitcoin Skybridge je sklad institucionalnega razreda, ki vlaga v bitcoin. Fidelity Digital Assets, oddelek Fidelity Investments, je skrbnik bitcoinov podjetja, Ernst & Young pa revizor.

Po besedah ​​Gayeskega je Bitcoin sklad Skybridge v višini 51. 2% od 1. junija od začetka decembra lani.

Ustanovitelj podjetja Anthony Scaramucci je napovedal, da bo cena bitcoinov dosegla $ 100, pred koncem leta zgolj zaradi velikega povpraševanja po kriptovaluti in njene vse manjše ponudbe.

Marca je podjetje pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) registriralo bitcoin sklad, s katerim se trguje na borzi (ETF). Gayeski pričakuje, da bo SEC odobrila izdelek do četrtega četrtletja 2021 ali prvega četrtletja prihodnjega leta.

Ali se strinjate z izvršnim direktorjem Skybridge Capital glede bitcoinov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

White House Tech Advisor Tim Wu Keeps at Least $1 Million in Bitcoin

Solana Aims to Raise $450 Million to Battle Ethereum Supremacy

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments