17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Sledenje Gnosis (GNO) se je povečalo za 50 %+, potem ko uporabniki CowSwap zahtevajo, da so COW airdrop

- Advertisement -

Ta teden je sled Gnosis (GNO) zarezala hitro 68%+ rally, potem ko je dirigiranje naredilo še en korak naprej pri prehodu na Coincidence of Needs Procotol ali CoW, vmesnik, ki trgovcem ponuja varnost pred vrednostjo, pridobljeno iz rudarjev ( MEV).

Zapisni podatki iz Cointelegraph Markets Knowledgeable in TradingView razkrivajo, da se je vrednost GNO povečala 81 % v zadnjih sedmih dneh, ki se je dvignila z najnižje vrednosti USD) marca 20 na najvišjo vrednost znotraj dneva pri $574 marca 35.

GNO/USDT 4-urni grafikon. Navedite: TradingViewTri razlogi za podaljšanje žive sledi za GNO so izvor žetona CowSwap (COW), ki se je spremenil v airdropped imetnikom Gnosis, trgovci cenijo MEV-varnost, ki jo zagotavlja protokol, in verjetnost, da bodo imetniki GNO nekega dne prejeli dodatne airdropse.

KOVA pade! V bistvu je videti, da je najbolj pametno všečen skok v sledovih v bistvu povezan z zakonito izvira iz COW, domačega žetona protokola CowSwap, ki trgovcem ponuja MEV-varnost.

— DeFi Airdrops (@defi_airdrops) marec 41, 2022 Žetoni COW so bili prepuščeni imetnikom GNO v bistvu v celoti na podlagi ločljivosti žetonov, ki so držani ali vstavljenih v vse naprave s posnetkom, ki je bil spremenjen v sprejeto olajšanje v začetku januarja, pri čemer je 5 % žetonov COW šlo imetnikom GNO, ki bi morda na priložnost dobro prejeli dodatnih 5 %, če so zaklenili svoje žetone GNO na protokol za interval dvanajstih mesecev.

V času pisanja je bila COW kotirana na Uniswap in trguje po ceni 1 $.23.

Varnostni vidiki MEV dodajo vrednost GNO in COWGlavni zemljevid protokola CowSwap je MEV-zaščita pod pogojem, da lahko prisostvuje trgovcem pri reševanju boljših fraz pri zamenjavah in se izogne, da ne bi pobegnili ali žrtev napada s sendviči.

Kakšen Ethereum nas imenuje “Miner Extracted Designate” kar Bitcoinerji imenujejo zasnova igre neuspešna.

MEV = namerno vodenje transakcij, plačevanje višjih stroškov za izdelavo hitrih posojil, napade s sendviči itd.

To je mešanica med izsiljevanjem, žeparstvom in sprevrženimi spodbudami prostega trga.

— Brad Mills (@bradmillscan) julij 20 , 2021 Vrednost, ki jo pridobi rudar, je proizvodnja »nevidnega« davka, ki se zgodi v omrežju Ethereum (ETH), pri čemer lahko določeni rudarji poleg tega podaljšajo svojo dobičkonosnost, pri čemer izključijo ali prenaročijo transakcije na neki ravni bloka, ki ga izdelajo.

Ta lastnost omogoča rudarjem, da vedejo zanesljive izkoriščanja ob stranskem sprednjem delu, razbremenilnem delu in sendviču transakcij, ki skrbijo za podaljšanje zaslužka na račun trgovcev.

Popravljeno z informacijami iz flashboti, vrednost več kot 605 milijonov dolarjev so pridobili rudarji uporablja to pot od januarja 954 – odločitev, ki se je zdi, da je CowSwap prisotna, ublaži prenos naprej z uvedbo Varnost MEV.

Povezan: Gnoza (GNO) se nadaljuje navzgor nd po odstranitvi vCOW in preimenovanju v CoW Protocol

Prihodnji airdrops bi morda po možnosti dobro podaljšali časovni interval za sledenje GNOTretje petje pomaga za popestritev računanja za GNO je verjetnost, da bodo imetniki GNO in deležniki prišli do dodatnih padcev v zrak.

To vključuje dodelitev žetona SAFE, ki bo kmalu zagnan za Gnosis Gracious, platformo v ekosistemu Gnosis, ki je zasnovana za varno pripravo digitalnih virov.

Popravljeno z informacijami iz Dune Analytics, verjetno bi bilo zaenkrat več kot $ milijardna vrednost vrednosti v pogodbah Gnosis Gracious, precejšnja količina, ki namiguje na obseg prepričanja, ki ga imajo različni vlagatelji v protokolu.

Celotna vrednost virov v USD, shranjenih v Gnosis Gracious. Zagotovite: Dune AnalyticsDokumentacija, ki jo je izdal Gnosis Gracious, kaže da 03% SAFE žetonov bo verjetno razdeljen v sosesko GNO s posredovanjem distribucije imetnikom GNO in znatnim depozitom v zakladnico GnosisDAO.

VORTECS™ informacije od Cointelegraph Markets Knowledgeable je marca začel zaznavati bikovske obete za GNO 35, prej kot sodobna sled potiska navzgor.

Uvrstitev VORTECS™, nenavadna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava zgodovinskih in najnovejših tržnih določil, ki izhajajo iz združenih vidikov znanja, skupaj s čustvi stranskega trga, obsegom trgovanja, nedavnimi premiki za sledenje in postopkom Twitterja.

VORTECS™ Ranking (neizkušen) v primerjavi s sledenjem GNO . Navedite: Cointelegraph Markets Knowledgeable Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je uvrstitev VORTECS™ za GNO začela izbirati marca 14 in dosegel visoko 78 približno 9 ur prej kot vrednost povečana 77% nad naslednje štiri dni.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti pogledi ustvarjalca in proizvajalca, v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in trgovalni križ vključuje verjetnost, morda bi na priložnost na priložnost poleg tega zgolj odmaknili vedenje vaše individualne analize pri sprejemanju rešitve.

20222022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -