13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Sledite svoji zgodovini CryptoPunka z novim kompletom orodij NFT Etherscan

Sledite svoji zgodovini CryptoPunka z novim kompletom orodij NFT Etherscan

Etherscan je uporabnikom omogočil, da »sledijo večini NFT dejavnosti v Ethereumu«, potem ko je 1. junija razkril svoje novo orodje za prenos nezamenljivih žetonov.

14147 Skupno ogledov

8 Skupni delež

Trace your CryptoPunk's history with Etherscan’s new NFT toolkit

Raziskovalec in analitična platforma Ethereum blockchain Etherscan je omogočil sledenje NFT kot del kompleta orodij za sledenje transakcijam.

V včerajšnji objavi na Twitterju je Etherscan razkril, da bodo uporabniki zdaj lahko “spremljali večino NFT dejavnosti v Ethereumu”, ki vključuje tako ERC 721 in ERC 1155 na osnovi nezamenljivih žetonov.

Ali si vedel?

Transaction Action zdaj podpira večino dejavnosti NFT v Ethereumu – vključno z obema ERC

in ERC 1155! pic.twitter.com/MAOQcIIU9Y

— Etherscan.io (@etherscan) 1. junija, 2021

Nova funkcija bo pripomogla k večji preglednosti na pomembnem odstotku trga NFT in novim vlagateljem lahko pomaga ugotoviti vrednost NFT, saj lahko zdaj poiščejo celotno zgodovino cen, datume transakcij in datum kovanja.

Uporabniki Etherscan lahko v razdelku »Nezamenljivi prenosi žetonov« iščejo kovanje, distribucijo, prenose in zapisovanje NFT dogodkov priljubljenih nezamenljivih projektov, kot so CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club in Sorare.

Sledilnik NFT podjetja Etherscan kaže, da ima zlasti Sorare tekoče sedemdnevno povprečje 26, 138 NFT prenosi, z naslednjim najboljšim sedemdnevnim prenosom iz Bonsaija ob 9, 557.

Ne -fungible sledilnik žetonov na Etherscan.io

Sposobnost sledenja NFT-jem bo pomenila tudi, da so transakcije na priljubljenih trgih NFT, kot so Nifty Gateway, Rarible in OpenSea, bolj pregledne, pri čemer Sledenje NFT, ki prikazuje tržnico, kjer je potekala trgovina, in naslov prejemnika posla.

Zbiratelji, ki uporabljajo NBA Top Shot, pa si ne bodo mogli ogledati transakcij NFT platforme, saj ta projekt uporablja Blockchain Flow.

Etherscan je bil zgrajen in zagnan leta 2015 in se osredotoča na zagotavljanje analitike omrežja Ethereum v realnem času, na primer snemanje in posodabljanje stanja transakcij in naslovov v omrežju.

Podjetje dodaja NFT sledenje svojemu seznamu drugih storitev, ki temeljijo na verigi verig, vključno z »Binance BSC Explorer«, ki je raziskovalec blokov za pametno verigo Binance, »ETHProtect« – sistem za odkrivanje, ki se uporablja za ugotavljanje, ali so dohodna sredstva ogrožena – in »Blockscan “, Ki je iskalnik za decentralizirane domene spletnih mest.

maja 21, ponudnik rešitev za skaliranje dveh slojev Ethereum Optimism je napovedal partnerstvo z Etherscanom. Optimism je integriral Etherscan omogočiti uporabnikom, da spremljajo vloge, dvige in si ogledajo, kdaj so transakcije drugega sloja predhodno potrjene, skupaj s tem, kdaj so bile objavljene in dokončane v serijah na prvem nivoju.

14147

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments