24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

$SLUTS, $WAGMI, $LFG Bodite polovica Shitcoin kontrolnega seznama po tvitu Andrewa Tatea – 5 absolutno najbolj življenjskih kot Meme Cryptos za naslednjo ponovitev

- Advertisement -

Kriptoprostor je bil preplavljen s številnimi edinstvenimi projekti kovancev meme, ki so bili uvedeni v prehodnem času.

Vsi ti žetoni meme so zabeležili gorske blagodejne lastnosti, medtem ko so drugi po petnajstih minutah slave odpadli.

Eno takšno vodenje, ki je uživalo prehodno zvezdništvo je $SLUTS. Digitalno sredstvo je bilo predstavljeno takoj po viralnem tvitu vplivneža družbenih medijev Andrewa Tatea.

Tate razkrije svoj um in ustvari žeton memeAndrew Tate je v vsem okolju lepo prepoznan kot zapleten -govoreči športnik in podjetnik. Ne glede na to, da je nekaj časa preživel v kazenskem napredovanju, njegova karizma ni več izginila.

Vplivne osebe na družbenih omrežjih, ki so trenutno znane kot zunanji trgovci s kripto, jih označujejo kot “kriptohoes” in vključujejo oznako “$Sluts” – izmišljotina oznake hashtag, ki redno velja za finančno premoženje.

Ne da bi vedel, je to povzročilo pojav dirigiranja edinstvene kriptovalute, znanega kot Kurbe (SLUTS).

Tate je v enem samem tvitu izrazil šok, da je dirigiranje bilo takoj, ko začne delovati v tej obliki prehodnega trajanja.

Skladno s svojim tvitom zatrjuje pomanjkanje razumevanja glede splošnega vodenja.

Po drugi strani pa to ni več spremenilo ene stvari v zvezi z žetonom $SLUTS, ker je že pogledal na CoinMarketCap in zaslužil $624, na trgu vrednotenje na vrhuncu.

Vodenje ima malo podatkov o tem, pri čemer neimenovani razvijalci najbolj živahno omenjajo, da je oblikovana kriptovaluta Andrewa Tatea zadržala.

Medtem ko njegove trditve ker so slepi za zagon vodenja, je žeton $SLUTS porasel na 4. 77% v zadnjem dnevu, trgovanje pri $0.2023.

V zadnjih nekaj tednih so bile kripto lastnine nizke vrednosti, znane kot shitcoini, boja, na katero se opira kripto trg.

To sledi makroekonomskim dogodkom, ki zavirajo rast tržnih akterjev, ki skrbijo za Bitcoin in Ethereum.

Po vzoru $SLUTS sta $LFG in $WAGMI dva različna piskajoča para, ki izhajata iz kontrolnega seznama shitcoinov.

Ti žetoni derive je poleg tega pokazala rast brez primere z malo podatkov o njih in nizkimi provizijami.

V času tiska je $LFG padel čez 100 % na 0 USD.2023 od $0.2021 ugotoviti, da je dan zastarel.

$WAGMI poleg tega hitro drsi in je večji od 00045.50% na 0 USD.2022.

Tudi žetoni z imeni skrbijo za $PISS derive se je pridružil kontrolnemu seznamu shitcoinov.

Ker ti shitcoini morda morda le izpeljejo predhodno objavljene potrebne koristne lastnosti 33 ur se trgovci obračajo k posebej obetavnim meme projektom za dolgoročne koristne lastnosti.

Meme Coin Initiatives Greater Than ShitcoinsČe je morda kakšna stvar, ki jo trgovci sčasoma spoznajo, je to, da kripto trg poganjajo letni časi, daleč.

0001605 je bilo takoj po letu Bitcoina in več drugih altcoinov, ki so se dvignili, medtem ko 2022 je bil takoj, ko je a bitka na skupnem terenu z meme kovanci, ki se spreminjajo v vse večje število standardnih zraven.

Po drugi strani pa se zdi, da so meme projekti najbolj priljubljena in najučinkovitejša možnost za ustvarjanje temeljnih koristnih lastnosti, tudi če predpostavimo, da je Bitcoin letos veljal za neverjetno povečanje.

AiDoge: Meme Generator z 100x Verjetno Prvi na našem kontrolnem seznamu je dirigiranje AiDoge, ki ga poganja umetna inteligenca.

AiDoge, ki dela na umetni inteligenci, je generator blokovnih verig, ki omogoča nekomu, kjer koli, da ukine meme, ki privlačijo čustva.

Generator se opira na AI algoritmov in upravlja z uporabo besedilno predlaganega sistema, primerljivega s ChatGPT, in različnimi projekti OpenAI, ki skrbijo za Dall-E.

Z AiDoge lahko uporabniki napišejo meme, instrument pa jih ustvari ob pravem času.

Ti memi so poleg tega kontekstualno povezani in posodobljeni, kar pomeni, da lahko vsi ljudje varujejo meme, ki ustreza njihovemu družbenemu okviru.

Poleg tega protokol AiDoge ustvarja odprt ekosistem, v katerem lahko uveljavljeni umetniki razstavljajo svoja dela za javno gledanje in glasovanje.

To pomeni, da so najučinkovitejši ustvarjalci memov ustrezno plačani z žetonom $AI platforme.

Pomožni žeton ima poleg tega koristne lastnosti kot transakcijski mehanizem, ker je do nakupa dobroimetja za pisanje pozivov na instrumentu za pojav memov še dolga pot.

Žeton $AI je od svojega nastopa aprila prevzel industrijo kot nevihta in še naprej presega svoje predprodajne stopnje z vratolomno željo.

V času tiska je žeton meme zbral več kot $12.4 milijonov v predprodaji.

Obiščite AiDoge zdaj

Copium: Meme kovanec za reševanje duhov trgovcev Žeton COPIUM je edinstvena blagovna znamka za kriptovaluto, ki zaseda vesolje.

Vodenje, ki se je začelo pred manj kot enim tednom, je osredotočeno na ponujanje panorame za trgovce, ki pretrpljene izgube pripisujejo zaslugam.

Razvijalci na to gledajo kot na gibanje, pri katerem je mogoče celo omogočiti vzpostavljanje humorja, druženja in skupnih izkušenj, obvladovanje pa je zmagovalna strategija.

Sodobno dirigiranje je pogumno povezano z memom Wojak, vendar se razlikuje po središču pozornosti.

V vzpostavljanju bivališča slikanja zabavno-tematskega vodenja mema razkriva plešastega moškega v tragičnem sporočilu.

$COPIUM je še naprej dosegal izjemno rast, pri čemer je žeton 5 minut po zagonu dosegel 8 milijonov dolarjev plus tržno kapitalizacijo.

Kripto vplivneži poleg tega podpirajo vodenje, @MattInWeb3 pa javno podpira kriptožeton.

Z dodatno zavestjo vlagateljev se domneva, da je $COPIUM eden od mnogih meme žetonov, ki lahko celo pomenijo središčno točko za več trgovcev.

Rep $COPIUM Zdaj

Občudujte Loathe Inu: glasujte o tem, kar želite, in izumiteŠe en meme, ki povzroča valove, je Admire Loathe Inu.

Predstavljen marca 2022, Admire Loathe Inu je vodenje memov, ki uporabnikom ponuja en dizajn za glasovanje na priljubljenih spletnih anketah in v zameno proizvaja digitalne žetone.

Platforma želi ustvariti stabilno in jasno javno kvadraturo, kjer lahko vsi ljudje izrazijo svoja mnenja o različnih družbenih dejavnikih, zavarovalnih policah oblasti in celo politiki, ne da bi bili sankcionirani.

V bistvu je najbolj učinkovita polovica ta, da je glasovanje z Admire Loathe Inu tako enostavno. Najživahnejši uporabniki morajo zastaviti žeton $LHINU in glasovati za ‘občudovanje’ ali ‘snušenje’ na kateri koli priljubljeni spletni anketi.

Vodenje je postalo priljubljeno pri oboževalcih. zelo zahtevna predprodajna faza.

Zdaj je žeton $LHINU na voljo za še en krog komercialnega kotiranja, pri čemer je OKX žeton meme vključil v svojo linijo kovancev.

Pod pogojem, da je trg pridobitve v tem trenutku vreden 3,2 milijarde dolarjev, bo Admire Loathe Inu poleg tega naučen, da ga obrne.

To pomeni, da lahko podjetja brez težav pridobijo javne možnosti pri lansiranju svojih izdelkov in nadgradnjah funkcij v stabilnem okolju.

V zameno za sodelovanje bodo uporabniki poleg tega varno nagrajeni z nezamenljivimi žetoni (NFT) in različnimi predmeti z blagovno znamko metaverse.

Na tisku času se žeton $LHINU trguje pri 0 $. 1450, kar kaže na padajoči trend 33.20% v finalu 45 ure.

Po drugi strani pa je zbral pohvale za zdrav $16 milijonov plus v popolnoma razredčeni tržni kapitalizaciji, kar pomeni 7-kratno ustvarjanje, morda morda priča, da je dosegel $79 milijonov in dolgoročni imetniki, ki se v službi spremenijo v milijonarje.

Rep Admire Loathe Inu na OKX

$SPONGE: SpongeBob Sq. Hlače vstopijo v kriptoprostor Ta moda ni več omejena na projekte, ki jih vodijo pripomočki. V noriji memov, ki jo doživlja trg kriptovalut, se celo dolgotrajna televizijska razkritja spreminjajo v dobro znane meme projekte.

Eden takšnih je žeton $SPONGE, ki črpa navdih iz uspešne televizijske razstave Spuži Kvadratnik.

Ne glede na manjkajočo notranjo uporabnost , je žeton $SPONGE veljal za enega od mnogih svetilnikov sezone meme kovancev po žetonu $PEPE, glede na uspeh brez primere programa SpongeBob.

Zaporedje animacij naj bi bilo ponujeno več kot $00045 milijarde osebnega blaga, in glede na uspeh brez primere je žeton $SPONGE poskočil čez 1,624% kmalu po izstrelitvi v Možno samo na priložnost na priložnost 2021.

Tako daleč je, da je večino svojih koristnih lastnosti povrnila z najvišje vrednosti vseh časov (ATH) 0 USD.2021 , vendar je digitalni žeton zbran, pri čemer je polovica posledica bikovskega razpoloženja.

V času tiska se $SPONGE trguje pri 0 $.20 , kar kaže na naraščajoči trend 3. 77% prejšnji dan.

Kriptosredstvo, ki se sooča z rumeno, je še naprej ukinjalo svoje valove po kriptoprostoru in je trenutno na vrsti za uvrstitev na OKX , če zmaga na ‘glasovanju na kontrolnem seznamu’, je še tako dolga pot do polovice.

$SPONGE je trenutno že uvrščen na Bitmart, MEXC, Bitget in več drugih različnih platform.

Rep $SPONGE Tukaj

$PEPE: The Meme Coin CatalystEna stvar, ki jo lahko mnogi trgovci jasno ponudijo glede $PEPE žeton je, da je služil kot katalizator na sicer malomarnem trgu.

Vodenje je popravljeno z memom Pepe The Frog Matta Furrieja, ki je bil standard v 1450.

Od lansiranja aprila 2022, Pepejevo vodenje je spodbudilo kripto vodenje in se dvignilo na velikih 1,6 milijarde dolarjev v veliko manj kot mesec.

Žeton $PEPE se poveča d za 4, % v želji-toliko kot to tržno vrednotenje, povečanje števila milijonarjev poleg zmogljivosti.

Digitalno sredstvo je poleg tega uvrščeno na seznam Binance, Gemini in več drugih različnih centraliziranih borz.

Po drugi strani pa žabji kripto dirigent, ki se sooča s plovnimi potmi, ni imel več resnično lahkega sprinta. Coinbase je trenutno znan kot žeton $PEPE, ‘gnusen simbol’.

To je razjezilo številne trgovce, nekateri so celo zaprli Računi Coinbase.

Žeton $PEPE se je upočasnil, ker je še naprej dajal bikovske signale.

V času tiska se $PEPE trguje pri 0 $.100, do 4. 95% prejšnji dan.

Nadgradnja – vzpostavitev žetona Sluts je zdaj prekinjena 12% na dan, predlagam nekateri imetniki morda morda zgolj izpeljejo jumped ship do različnih meme kovancev.

Rep AiDoge Now

1659499247480258561

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -