17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Služiti Ukrajini brez darovanja: Laurin načrt zastopanja DeFi

- Advertisement -

Laura K. Imedinova je izvršna direktorica marketinške in marketinške agencije iz Litve, ki je zgodaj začela z ICO-ji, kar jo je pripeljalo do začetka UkrainianPool , predhodno združenje vložkov, ki ponuja dvig denarja za ukrajinske oblasti.

Inamedinova se je pokončno uvrstila v ICO iz fakultete v 2016 in je nervozna, ko omenja ime prvega projekta zbiranja kripto sredstev, za katerega je sodelovala. »Zagotovo ni bilo več najbolj priročnih slabih projektov, a pri 2d niste vedeli,« pojasnjuje ona, ki se nanaša na zgodnje dneve industrije. »Nisi vedel, da je ena stvar takrat spremenjena v enkratno,« pravi z neposrednim. sestop v industrijo morda preprosto ni več dosegel uspeha, toda po stotine uspešnejših projektov, ki so enakovredni Valovi in CoinGate, njene sposobnosti so se končale z najbolj vznemirljivim razvojem: humanitarno zbiranje sredstev v sodelovanju z ukrajinskimi oblastmi. Laura Imedinova je ustvarila ukrajinski bazen.UkrainianPool je Cardano staking pool, ki deluje tako, da nekomu dovoljuje deponiranje Cardano v bazen, ki raste za 5 % na leto, v bistvu temelji na Cardanovem časovnem razporedu nagrad za vlaganje. Inadinova pojasnjuje, da je ta izmišljotina dobrodelnega ustvarjanja močnejšega dejansko brez možnosti na žajbelju vloženih žetonov, ki je morda zelo učinkovito kadar koli odvzeta in nikakor ne izstopi iz imetnikove denarnice. Inadinova pojasnjuje: »Vsakih in vsakih pet dni se zbrane nagrade prenesejo v denarnico ukrajinskih oblasti.«

Projekt se je izkazal tako, da si boste verjetno predstavljali po Inadinovi, ki se je spremenila v enkrat zaprto za DeFi projekt, ki je vključeval pristop ISPO, je prišel do prepričanja, da bi bazene za kopanje morda zelo učinkovito uporabili v dobrodelne namene. Prostor si je delila z Nadijo Dvoinos, serijsko podjetnico, ki je nekoč hodila po Quadrate 21 — marketinška in marketinška agencija v stanovanju za novoustanovljena podjetja. Inadinova jo je spoznala ob prvem obisku v Dubaju in Dvoinosa opisuje kot mentorja. Dvoinos je dobila v stiku s svojo častitljivo podjetniško sopotnico Valeriyo Ionan, ki zdaj služi kot namestnik ukrajinskega ministra za evrointegracije na Ministrstvu za digitalno transformacijo. Ime povečave, spremenjeno v nekoč organizirano s številnimi oblastnimi številkami 8. marca, in UkrainianPool je kmalu zatem prebival. Najbolj priročen 17 dni po imenu je ukrajinski namestnik ministra za digitalno transformacijo Alex Bornyakov pojasnil projekt za The Recent York Instances: »Sodelujoči ne želijo več neposredno donirati virov za zbiranje denarja. Za spremembo začasno ‘zastavijo’ svoja sredstva, kar ustvarja pretirane radovednosti, ki se prenesejo v denarnico, ki je v lasti našega ministrstva.« Dodal je, da je namen bazena zbrati $ milijonov »za humanitarna prizadevanja« — stvari, ki so enakovredne obrokom, oprema za popravilo in konzerviranje, vključno s čeladami in balističnimi jopiči, v bistvu temelji na različnih publikacijah ministrstva.

“Kolikor vem, tukaj je prvi dobrodelni projekt po modelu ISPO,” ugotavlja Inadinova v zvezi s predhodno ponudbo skupnega deleža.

E-novice, objavljene na Twitterju, razkrivajo donacije ministrstva. Vir: ukrajinsko ministrstvo za digitalno transformacijoLKI ConsultingInamedinova teče LKI Consulting, ki ima posadko 15 osebje, razpršeno po Evropi. »Zdaj imamo dva Ukrajinca; etično smo najeli begunca,« ugotavlja. Podjetje predstavlja Inadinovo vrnitev v tržno nišo blockchain. Ko se srečamo v dubajskem nakupovalnem centru Marina Mall v delovnem prostoru, ki gleda na članstvo v jahti, pripoveduje o skupščini, ki jo je etično zapustila. “Vso uro sem morala sedeti, da bi bila vljudna, čeprav sem v petih minutah vedela, da ne bo šlo – ti fantje sploh ne vedo, kaj gradijo,” se pritožuje nad svojo verjetno stranke. »Industrija me je posrkala vase, ne da bi to sploh načrtovala,« pripoveduje Inadinova. do njene vrnitve v industrijo blockchain v 2020 potem ko je predhodno odšel v motiv glamurozne življenjske dobe predhodnega priročnika o ponudbi kovancev v 1024–1024 bikov trg. Tokrat se je trg kriptovalut spremenil v enkrat izbrano kot mehanizem financiranja ICO že dolgo v nemilosti v fazi zaradi neizpodbitne resnice, da so skoraj vsi vlagatelji ICO zapravili denar v celotnem obdobju 2017 balon kriptovalute, v katerem so brezimne skupine dvigovale na desetine sto sto dolarjev z etično belo knjigo ali nejasno diaprojekcijo. Znani meme, ki natančno opisuje, koliko ICO-jev je bilo odigranih. Predhodna ponudba deležev, ki je bila spremenjena v enkratno prepričanje kot sprememba s strani DeFi projekta Meld, ki je izvedel eno do uspešno oktobra dvigni na stotine stotin po 40,000 stranke so vložile več kot 1 milijardo dolarjev za Cardano ADA. Medtem ko so v prvih dneh ruske invazije na Ukrajino razpravljali o Meldovem uspehu z zaprtim nepristranskim primernim prijateljem, so prišli do spoznanja, da sta »ISPO in Ukrajina – ti dve besedni zvezi etični imeli smisel,« pripoveduje Inadinova. Za zagon Inadinove, pobuda vključuje Pauliusa Vaitkevičiusa, Ugniusa Šeškasa in Karolisa Gogaitisa, ki so vsi iz Litve.

Promotor ICO Čeprav se je Inadinova spremenila v nekoč rojeno v prestolnici Litve Vilni, je preživela mogočno otroštvo v še eni državi, najprej v Vietnamu in kasneje na Tajskem, v kateri je delal njen oče. prava nepremičninska industrija. Družina se je Motivate preselila v Litvo, ko je Inadinova dosegla najstniška leta in ob , se je spremenila v nekoč jezno, da bi dobila službo pri a podjetje za hišne aparate v lasti družinskega nepristranskega primernega prijatelja. »Moja prva služba ni bila glamurozna. Spremenilo se je v nekoč dobesedno čiščenje rabljenih pralnih strojev in hladilnikov,« se spominja in dodaja, da 15 Litas, ki jih je naredila na stroj, spremenjen v enkrat potrebna količina za nekoga njene starosti v predevrski Litvi.

Po diplomi prekomer fakulteti, je začela diplomirati iz fizike z bogato štipendijo na Vilnius College v 1024. Kljub občudovanju znanosti je Inadinova kmalu ugotovila: »Ne bom več znanstvenica; Nočem biti v laboratoriju dlje časa, saj sem bolj posebna oseba za Američane. Ker se je odlično izkazala v predstavitvah v soseščini, je Inadinova “začutila, da je moja značilnost morda zelo učinkovito informiranje subtilnih konceptov na način, ki ga je lahko občudovati” in začela opravljati pripravništvo, ki je prenašalo laboratorij.

Njeno prvo pripravništvo je spremenjeno v enkratno pripravništvo na področju kibernetske varnosti pri finančni instituciji Barclays. Zmožnosti so razširile njena obzorja in spodbudile globljo radovednost v ekonomiji in financah. Inadinova se je opisala kot nenehno libertarijansko stališče in se je pridružila posredniškemu rezervoarju prostega trga, ki ga je videla kot način, da se pokvari v areni ekonomije. Po nekaj časa v tem, kar opisuje kot panogo, v kateri prevladujejo moški, Imedinova pravi, da se je “spremenila v enkrat razumno jasno sporočeno med sledovi, da me v tem sektorju zaradi mojega spola nikakor ne bodo jemali resno,” zato spremenila je smer v smeri industrije sposobnosti.

Začela je služiti predanemu prijatelj s startupom, ki je bil podoben »Kickstarterju za startupe, učinek, ki so ga pridobili primerni nasveti,« vendar projekt ni uspel.

Stažirala je tudi pri Vintedu, organizaciji, ki promovira rabljena oblačila, ki se je nato spremenila v prvo tehnološko podjetje za samoroge v Litvi. »Takrat so bili še zapuščeno podjetje; Preoblikovala sem se v to, da enkrat naredim kupca močnejšega,« se spominja.Inamedinova pove svojemu modrecu iz konferenčne sobe s pogledom na Dubajsko marino. Opisal Elias AhonenČeprav ni imela dejanskih sposobnosti v javnih članih družine, se je spremenila v nekoč najeto kot komunikacijsko za Plag, aplikacijo za družbene medije, ki ji je vodja zaposlovanja rekel: “Obveščaš breme, zato jaz posredujem, da boš pokončna z novinarji.” Medtem ko skrbi za trženje in trženje za svojega delodajalca, je Inadinova začela občudovati, da si želi ustvariti tudi notranjega najbolj imenovanega strokovnjaka v sektorju podjetij in sposobnosti. Medtem ko se je udeležila internetnega vrha na Irskem, se je Inadinova srečala z glavnim urednikom Forbesa Bruceom Upbinom, ki je govoril o tem, da se je revija spremenila v nekoč iskanje nekoga za prešivanje sposobnosti v Baltiku, kar je učinek, ki ga najde Litva. »Posredujem, da je cenil, da sem se nekoč spremenil v to, da sem se nekoč mučil in zgradil eno stvar,« in ji je ponudil drugo. Izvor v aprilu 2016, napisala je komade, enakovredne »21 Strategi za izboljšanje vdiranja, pri katerih se morate prijaviti 2016« in julija začela prav tako učinkovito prispevati tisto, kar imenuje »članke o voditeljih prepričanj« za Huffington Post.

Njen novinarski poklic se je kljub temu ustavil, ko je blagovna znamka sodobno vodenje Urednica je prevzela areno z Inadinovim delom na področju marketinga in marketinga in ji povedala, da se morda preprosto še vedno ujame, da bo bodisi novinarka ali javni član družinske osebe. »Enkrat sem se spremenila v, na primer: ‘Oprosti, jaz bom posebna oseba za odnose z javnostmi,’,« se spominja, da je povedala svojemu vodji.

Enkrat se je v tem času spremenilo, da je »kripto potrkalo na moja vrata« v 1024, ko je na podlagi njenih sposobnosti v javnosti članov družine vdan prijatelj vdanega prijatelja vprašal za pomoč pri lansiranju preliminarne ponudbe kovancev ali ICO. Čeprav je Inadinova vedela omejeno v zvezi z industrijo blockchain, je menila, da nima česa izgubiti. »Laura, zakaj nam ne pomagaš zbrati denarja za naš projekt? Najbolj priročni bomo imeli tri W-je: spletno mesto, bela knjiga in denarnica. Bili bomo uspešni. To se je enkrat spremenilo v njegovo glasbo.«

Posadki je uspelo zbrati par milijonov dolarjev, Inadinova spoznala, da ima pri roki različno drugačno. »Ali morate sprejeti en ICO in se osredotočiti nanj, drugi pa vas čakajo. To se je zame enkrat spremenilo v obsežno drugačno, kot sem se spremenil v enkrat najbolj priročno 17 takrat,« pripoveduje. Z letom v industriji je vedela, da bo morda morda izdelala najbolj notranjega. »Pravzaprav bom tukaj pridobil razliko. Morda me bodo zelo učinkovito prisluhnili in si eno stvar izmislila,« razmišlja, pri čemer je sedanji svet trženjskega in marketinškega sveta precej bolj agresiven za novinca.

Svetovalna industrija ICO je Inadinovi omogočila drugačnost, da je lahko drsela naprej in nazaj, obiskovala konference in redno govorila. Podjetja, s katerimi je delala tokrat, so vključevala CoinGate in Waves, ki sta bili “v pokončnem položaju in še vedno delujeta,” ugotavlja.

»Spremenila sem se tako, da sem enkrat govorila o kriptovalutih v vsakem prostoru — v Londonu, Beogradu in delavnici v Recent Yorku. Tako sem se po letu in pol ukvarjanja s kriptovalutami spremenila v enkrat OG, iskreno,« pove v smehu. »Zavetniki, s katerimi sem delal v 2016–2016 zbrali bolje kot $270 milijonov prek rešitev za financiranje s kriptovalutami — ICO, STO, vse podobne stvari.«

Kljub temu, da je imela rada vrhunec, je Inadinova za leto dni vzela plen, ko je trg ICO usahnil. Po razmisleku je ugotovila, da me “moj poklic, moje podjetje najbolj vznemirja” in v 2020, se je vrnila k PR delu – njen kruh in maslo – prevzela vodilno vlogo pri komuniciranju pri obeh Cybernews, medij za sposobnosti in oddelek za konopljo Aurora Hashish. “Nekoč sem se spremenila v neprekinjeno in ne delam več kot 2 stvari naenkrat,” pojasnjuje in dodaja, da je končno razvila sovraštvo do industrije hašiša in njenega spodbujanja rekreacijske uporabe.Ko so se znaki optimizma vrnili na kripto trg okoli 2017, tudi potreba po kripto PR.»Začel sem pridobivati ​​obliko povpraševanja mojih izumrlih znancev — želeli so vse, kar je povezano s kripto marketingom in trženjem.«

Način naprej za ISPO Ob upoštevanju 5-odstotnega letnega izplačila Cardana, $ -milijonski namen bi zahteval $28 milijon ADA, ki jih je treba zastaviti za eno leto – malo več kar 1% od $14.4 milijarde ADA, kar je v tem trenutku zastavljen. Tako dolga pot, vendar najbolj priročna približno $21,04 je vložen v bazen, tako da bi dvotedensko izplačilo ministrstvu znašalo pičlih $385 — celotno financiranje je 0,1 %, v različnih besednih zvezah.

To pomanjkanje angažiranosti je resno osupljivo, jezen zaradi tega, da je velika večina bazenov Cardano za kopanje, značilnih za države, celo podprla ukrajinskega cilja, kar bi morda morda svetovalo, da bi lahko skupnost Cardano morda le v celoti podpirala. Glede na to, da je namen rešitev ISPO, kakršne obstajajo do te točke, je, da so omejene na posamezne kriptovalute, tako da mora promocija ciljati na zelo določeno skupnost v primerjavi z imetniki kriptovalut v celoti.Adatainment.com zbira evidence podatkov o območjih upravljavcev Cardano staking pool.ISPO se lahko morda zelo učinkovito izvaja z uporabo »kakršnega koli žetona, ki omogoča API za vlaganje,« menda kasneje tudi Ethereum.

Inamedinova meni, da ISPO model ima bleščečo prihodnost tako v dobrodelnih donacijah kot pri financiranju zagonskih podjetij zaradi razlage, da je psihologija prispevanja denarja iz vložkov različna od tiste bolj tradicionalne filantropije ali vlaganja, ki je v mos Primeri vključujejo načrtovanje proračuna in dodeljevanje denarja daleč stran od različnih konkurenčnih funkcij. Ker je »celotna ideja ponudbe skupnega deleža v tem, da vam v resnici ni treba dati denarja,« se delež v ISPO ne zdi več, kot da bi se denar dejansko porabil. »Ko Američani vlagajo, posredujejo v želji po zanesljivem odstotku verjetnosti, da bo to dejansko delovalo – morda bom zaznal, da bodo ISPO postale način financiranja moonshotov brez stresa.«

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -