14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice SmartKey in Orange revolucionirata Blockchain of Things

SmartKey in Orange revolucionirata Blockchain of Things

sponzorirano

Ko se tehnologija premika naprej, uporabljate vedno več novosti za lažje vsakodnevne dejavnosti. Sodelovanje največjega poljskega telekomunikacijskega operaterja z inovativnim ponudnikom BoT (Blockchain of Things) izboljša standard vašega vsakdanjega življenja. Z uporabo tehnologije, ki jo nudi SmartKey, platforma Orange Objects Live odpravi vse težave, ki se pojavijo pri uporabi vaših naprav. ORANGE POLSKA je največji telekomunikacijski operater v Poljska, ki služi 14. 36 milijonov kupcev in vodja M2M. Podjetje igra pomembno vlogo pri digitalizaciji države z uvajanjem inovativnih tehnologij v nacionalnem merilu. Zdaj, zahvaljujoč SmartKey, Orange Live Objects vodi v integracijo mest prihodnosti v model BIoT (Blockchain IoT). Platforma pokriva osnovne funkcije projekta IoT (Internet stvari) in vam omogoča upravljanje povezanih naprav z uporabo verige blokov decentraliziranih aplikacij (dApps).

  • Rešitve IoT v več kot 2000 mesta po vsem svetu
  • ponudnik več kot 2 milijona SIM kartice za rešitve M2M Internet of Things
  • 266 milijonov uporabnikov po vsem svetu

SMARTKEY je univerzalni globalni komunikacijski standard (primerljiv z Bluetoothom), ki vključuje naprave IoT. Registracija naprav z oranžno kartico SIM v omrežju blockchain bo omogočila generiranje in distribucijo NFT-jev, ki jih je ustvaril SmartKey, in uporabo SmartKey Co nnector Technology v vseh funkcionalnostih Live Objects.

SODELOVANJE SMARTKEY IN ORANGE se začne na Poljskem, kjer je sedež podjetja SmartKey. Partnerstvo bo nato razvito po vsem svetu z več kot 2, 000 mesta, integrirana v platformo. Uporabljena bo edinstvena integracija Orangeove globalne platforme Live Objects IoT in tehnologije SmartKey (ki jo SmartKey bo imenoval Orange BIoT SIM) v pametnih mestih po vsem svetu.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Sweet Integrates Polygon / Matic Into Its Broad-Scale, Consumer-First NFT Platform

Sweet Integrates Polygon / Matic Into Its Broad-Scale, Consumer-First NFT Platform

How Pocketnet & Pocketcoin (PKOIN) Are Set to Change the Internet Forever With Crypto & P2P Tech

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments