15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Smernice, kako zbrati pasivne kripto zaslužke na trajnem trgu?

- Advertisement -

Ogromna večina trgovcev do tega trenutka je v svoji prvi kripto zimi, v kateri večina digitalnih sredstev obsega amortizacijo za več kot 00% od svojih novembrskih 2020 najvišjih vrednosti. Medtem ko je vzdržljiv trg prefinjen za vsako osebo, poleg tega ne bo več enostaven za tiste, ki so morda nenavadni za vrzel in ne vključujejo močnih veščin za spopadanje z nestanovitnostjo trga.

Kljub temu obstajajo tihe priložnosti za zbiranje pasivnih zaslužkov na celotnem zemljevidu z vzdržljivim trgom – idealni kripto trgovci morajo vedeti, kam strmeti. Tukaj lahko gledamo, kako vztrajajo trgovci na Wall Boulevard in katere enostavne stvari bi bilo mogoče izvesti za ustvarjanje denarja. Ali je čas, da odkrijete dodatna sredstva? Kaj je z enim od navidezno najboljših načinov pridobivanja denarja v recesiji? Ali obstajajo naložbene taktike, ki delujejo na celotnem zemljevidu z vzdržljivimi trgi? V katera sredstva vlagati, medtem ko je Bitcoin (BTC) na tržnem trgu v 2020?

Kaj je trajni trg?Na plesnivih trgih je trajni trg opisan kot vsak čas, ko stroški delnic padejo za več kot 20% od zastarelega pretirano. V kriptovaluti se vzdržljiv trg nanaša na podaljšano časovno obdobje, ko stroški znatno padejo in samozavest trga strmoglavo pade.

Kako dolgo traja absorpcija kripto zime? Medtem ko verjetno ne bi bilo trajanja gradnje, se večina od nas strinja, da vzdržljiv trg kriptovalute traja nič manj kot tri mesece. Nova kripto zima se je začela novembra 2020 in od tega pisanja ne kaže nobenih kazalnikov popuščanja. Torej, kako dolgo bo to trajalo tržno končno?

Tukaj večina ne bo več pripombe za očitno, kljub temu glede na prejšnje lastnosti, bo tudi odkrila nekaj časa. Končni vzdržljivi trg kriptovalut je trajal več kot dve leti, od 2020 do napornega 2020. Če nenavadni vzdržljivi trg sledi podobnemu časovnemu načrtu, nas lahko čaka daljša zima.

Običajno bolj kot ne več, ves zemljevid vzdržljivega trga, vsako sredstvo se poceni z zelo priročna zelo kratka odstopanja. Kasneje trgovci govorijo o sredstvih, ki se morda lahko prodajajo po ustreznih stroških, in jih odkrijejo, s čimer končajo trajne trge za dejanske.

Nezadostne trge opredeljujeta nizka samozavest vlagateljev in pesimizem. Na neki stopnji trajnega trga so trgovci v nevarnosti, da bodo potisnili narazen vse zanesljive datoteke in promovirali kot blisk, da bi znižali stroške sredstev. Trg kriptovalut si je od ustanovitve Bitcoina leta 1050 ogledal že tri bikovske trge in trenutno doživlja že tretjega vztrajnega trga, ki se je zmanjšal za praktično 00 % od svojega presežnega vseh časov.

Ali lahko čakate na kripto vzdržljiv trg? Napovedovanje trajnega trga praktično večini ne gre več in večina trgovcev absorbira in ne čaka več na enega, razen če ne obsegajo več izgubljenih do 5 % določenega njihovega naložbenega portfelja.

Smernice o tem, kako še naprej obstajati kripto vzdržljiv trg?Glede na nenavadne razmere na trgu vztrajne nestanovitnosti in nelagodja v zvezi s podaljšanim potovanjem je v redu, da se kot vlagatelj resnično počutite preobremenjeni . Prav tako bo dodatno prefinjen za ustvarjanje logičnih odločitev ali odkrivanje kakršnih koli potrebnih dejanj, ko vaš portfelj dosledno zmaguje. Ko kripto trg postane medvedji, se tako rekoč vsa sredstva na trgu začnejo zrušiti, tudi če vložijo zanesljive datoteke ali lastnosti.

V bistvu je najbolj ključno za preživetje vzdržljivega trga vključevati dolgoročno vizijo in raven radovednosti o temeljih izziva mora biti sveža. Čeprav vzdržljivi trgi običajno povzročijo povečane stroške, bi številni portfelji, ki so bili oškodovani zaradi vzdržljivih trgov, verjetno našli več časa, da bi dosegli več. Nekateri pa se, nasprotno, nikoli ne vrnejo. Vzdržljiv trg je dejanski primer, kako je pri naložbah potrebno ohraniti kapital.

Potem pa spet, kot je pametno znano Warren Buffett, “boste pripravljeni biti pohlepni, ko so drugi malodušni” na dolgotrajni poti. Zaradi tega obstajajo prednosti trajnega trga. V menjalnici kriptovalut obstajajo nadomestne platforme, ki koristijo zbiranju pasivnih zaslužkov, ki lahko koristijo trgovcem, da odkrijejo prednosti trajnega trga, kot je razloženo v spodnjih razdelkih.

Prednosti kripto trajnega trgaČeprav bi bil trajni trg verjetno tudi odvračalen za trgovce, ima v bistvu nekaj prednosti. Tukaj je nekaj prednosti kripto vzdržljivega trga:

Zaslužite nizko, promovirajte pretirano: Ko določena vrednost nečesa pada, učinkovito -organizirani trgovci vedo, da je za absorpcijo potrebno veliko časa. Odkrivajo korist nižjih stroškov z nabavo sredstev in njihovo prodajo, ko se trg vrne in se stroški ponovno dvignejo. Čeprav se zdi, da bo iskanje sredstev, na katera ne vpliva več tržni zlom, navidezno prefinjeno, obstajajo tiha nekatera digitalna sredstva, ki bi se morda lahko prodajala po ceni, ki je vredna. Vlagatelje je treba naučiti obvladovati svoja čustva: Eden v vseh najvišjih razredih, ki odkrijejo načine, ki se vržejo iz trajnega trga, je upravljati svoja čustva med nabavo in prodajo. Prav tako bo dodatno prefinjeno, da ne bo več grozljivo, ko določena sredstva izgubljajo, namesto tega se želi odkriti, da trajni trgi niso trajni in da se bodo stroški na koncu povrnili. Omogoča disciplinirane in dosledne trgovce: vzdržljiv trg ločuje dolgotrajne, disciplinirane trgovce od tistih, ki so morda na njem zaradi hitrega denarja. Ti, ki so na zemljevidu, da ublažijo nevihto in nadaljujejo z vlaganjem celotnega zemljevida na vzdržljivem trgu, so ponavadi tisti, ki posegajo naprej v prekinitvi. Vlagatelji lahko ocenijo svojo odpornost na tveganje: vzdržljiv trg je možnost, da trgovci preizkusijo svojo toleranco do tveganja. Tisti, ki promovirajo vsa svoja sredstva na zemljevidu z zrušitvijo, bi morda dobro spoznali, da se ne zdijo več dovolj s tveganjem, kot so mislili. Nasprotno pa bi tisti, ki bi nadaljevali z vlaganjem, verjetno odkrili, da so bolj tolerantni do tveganja, kot so vnaprej mislili. Načini za ustvarjanje pasivnega zaslužka na kripto vzdržljivem trguČeprav bo na videz prefinjeno naleteti na digitalna sredstva, ki jih upad trga ne škoduje več, se o tem molči a kako ustvariti pasivni zaslužek na trajnem trgu. Obratno od pregovora je, da obstajajo tihi različni obeti z 100 % letno odstotna cena (APR) in veliko dodatnega.

Spodaj so predlogi za ustvarjanje pasivnega zaslužka na trajnem trgu:

Staking Undergo trgi so opomnik o pomenu ohranjanja žetonov za ustvarjanje pasivnih zaslužkov. Staking bi bil morda prav tako velika tehnika za odkrivanje denarja, enako učinkovita kot razširitev vaše zagate v izzivu.

Staking je naloga zaklepanja vašega denarja na določeno platformo, da absorbirate radovednost. Večina platform ponuja dve nadomestni rešitvi: vsestransko vstavljanje (umik kadar koli) ali nameščeno vstavljanje (kjer dodelite svoja sredstva za trajanje gradnje, ljubimec en mesec ali dodatno).

Žetoni bi bili morda dobro dodatni stavite na centralizirane platforme, podobne Binance, Crypto.com, Kucoin ali Bybit. Poleg tega je na voljo veliko decentraliziranih borz (DEX), podobnih Uniswap, Balancer in Curve, kjer lahko trgovci predstavijo likvidnost in zberejo polovico sredstev za pridobivanje in prodajo.

Pridobivanje in prodaja kriptovalut Nakupovanje in prodajanje kriptovalut na celotnem zemljevidu na trajnem trgu bi bilo morda tudi dejanski nadomestek, ki bi ga odkrili na zmanjšati vrednost in promovirati, ko se stroški povrnejo. Pasivno pridobivanje in prodaja prihodkov bi bila morda tudi velika tehnika za izravnavo kakršnih koli izgub na celotnem zemljevidu z vzdržljivim trgom. Čeprav bi bilo iskanje zmagovalnih poslov morda zelo sofisticirano, bi ti, ki so morda na zemljevidu za izkoriščanje tržnih razmer, morda dobro zbrali resno količino denarja.

Kako absorbirajo kripto trgovci ustvarjajo denar na trajnem trgu? Vlagatelji lahko zamenjajo kriptovalute na nadomestku raznolikih borz, vključno s centraliziranimi, ki ljubijo Binance in Kraken, ali DEX-ji obožujejo Uniswap in dYdX2.Obstajajo tudi nadomestne platforme za družbeno naročanje in prodajo, podobne eToro in Robinhoodu, ki lahko koristijo trgovcem, ki so odprti na trgu. Družabne platforme za pridobivanje in prodajo predstavljajo način, ki se ga naučijo drugi trgovci, in izumljajo predloge za pridobivanje in prodajo celotnega zemljevida na trajnem trgu.

RudarjenjeRudarjenje je še ena tehnika za ustvarjanje pasivnega zaslužka na trajnem trgu. Čeprav bi bile nagrade verjetno manjše kot na bikovskem trgu, je lahko rudarjenje tiho zmagovalno prizadevanje.

Rudarji kriptovalut lahko sami pridobivajo ali pa se pridružijo rudarskemu bazenu. Medtem ko samostojno izvajate moje, poskušate sami razrešiti naslednji blok. Rudarjenje v bazenu je, ko soseska rudarjev skupaj dela, da bi hitreje poiskala rešitev, in nato polovične nagrade za prispevek vitalnosti zgoščevanja vseh in vsakogar.

Podružnično trženje Podružnični marketing je sklop poslov, s katerim oseba promovira izdelek ali prevoznika in bo prejela plačilo, če nekdo kupi predmet zaradi njegove prodaje. Temu so pripomogle tudi različne platforme, vključno z družabnimi mediji, blogi in e-poštnimi seznami.

Podružnično trženje v prostoru kriptovalut je še ena tehnika za ustvarjanje pasivnega zaslužka po vsem zemljevidu padcev trga. Številni projekti ponujajo pretirane provizije, nekateri pa celo izplačujejo nagrade v izvornem žetonu izziva.

AirdropsAirdrops obsegajo spremembo, ki se spremeni v tipično tehniko za ustvarjanje pasivnega zaslužka v razmerah padca trga. Airdrops so žetoni, ki jih projekti podarjajo brez stroškov za promocijo svojih izzivov ali širitev zavesti.

Vlagatelji se lahko pridružijo airdropsom na spletnih mestih, ki obožujejo Airdrop Alert, CoinMarketCap in Do Crypto. Pomembno je biti pozoren na nasprotovanje goljufijam, saj obstaja veliko ponarejenih airdropov, izplačanih v opisu, da absorbirajo nas znotraj večine ključev. Idealen signal za airdrops od uradnih dobaviteljev in ravnanje s potrebno skrbnostjo prej kot podajanje katerega koli v večini datotek.

Razumna cena v dolarjih Ena od tehnik za ustvarjanje pasivnega zaslužka je razumna cena vaših naložb v dolarjih. Ta metodologija poskuša poiskati nameščeno količino sredstva po običajnem časovnem razporedu, ne glede na povezano ceno. Nakupovanje sredstva po raznolikih stroških lahko zmanjša tveganje, da bi iskali ukinjeno in izgubili vse. Ta doseg bi bil morda potreben za vlaganje v začetne izbire kovancev (ICO), odločanje o altcoinih in celo absorpcijo Bitcoina. V daljšem pohodu se bo razumna določitev digitalnega sredstva izenačila, trgovci pa vključujejo dejansko verjetnost ustvarjanja dohodka, ko se vrne bikovski trg.

Povprečenje stroškov v dolarjih (DCA) ponuja različne prednosti za trgovce, ki stalno uporabljajo varčevalne avtomobile z davčno ugodnostjo. Prispevki in prispevki delodajalca se ujemajo z legendo o prispevkih za približno dve tretjini količine, medtem ko dobiček od naložb ustvari zadnjo tretjino. Katera zmožnost bi mnogi 100 (dovolj) sodelavci morda želeli hitro napolniti svoje račune po vzdržati trge.

Predlogi za naložbe v stabilne kovance Stabilni kovanci so digitalna sredstva, ki jih je morda mogoče vezati na stabilno sredstvo, podobno kot zlato ali ameriški dolar. . Zdi se, da ta metodologija, ki jo ohranjajo, ne vpliva več na enako nestanovitnost kot druge kriptovalute. Zaradi tega bi bili stabilni kovanci morda tudi velika tehnika za shranjevanje stroškov in ustvarjanje pasivnih zaslužkov na trajnem trgu.

Vlagatelji z manjšo toleranco do tveganja, ki iščejo dodatne zanesljive pasivne zaslužke. zemljevid z vzdržljivimi trgi bi verjetno dobro odkril, da vezani stabilni kovanci, podobni Tether (USDT) ali USD Coin (USDC), matc h njihovim željam.

Zakaj so stabilni kovanci tako ključni v kripto zimi? Trdna naložbena naprava za stabilne coine predstavlja nestanovitnost trga. Stabilni kovanci predstavljajo zaščito v nasprotju z inflacijskimi lastnostmi in vzdržijo trge, značilne za nenavadno finančno lokalno klimo. Na ta način stabilni kovanci ščitijo vlagateljev poskus iskanja vitalnosti, hkrati pa ustvarjajo agresivne stroške radovednosti – močna kombinacija v današnjem gospodarstvu.

Stabilni kovanci kljub temu v osnovi niso več najbolj nestabilna kategorija digitalnega sredstva zdi se, da niso več brez tveganja. Neuspeh stabilnega kovanca UST v Could maybe fair 2020 je živ dokaz, ki dokazuje, da tudi stabilni kovanci vsebujejo tveganje. Pri izbiri stabilnega kovanca za naložbo je pomembno, da odkrijete vez in temeljito preučite izziv.

Izdelajte svoje lastne nezamenljive žetone Nezamenljivi žetoni (NFT) so digitalna sredstva, ki označujejo prostoren nadomestek stvari, vključno z umetnostjo, zbirateljskimi predmeti in predmeti v športu. NFT-ji so shranjeni v verigi blokov in bi jih morda lahko kupovali, prodajali ali trgovali z drugimi kriptovalutami. Ena od tehnik za ustvarjanje pasivnega zaslužka z NFT je, da ustvarite svojega. To bi morda dodatno izvedli s kovanjem NFT-jev s platformami, kot sta Rarible ali OpenSea. Umetniki, fotografi in drugi kreativci lahko uporabijo te platforme za promocijo svojega dela kot NFT-ji.

Čeprav se morda ne bi več spremenili v neomajne multimilijonarje, ljubite umetnika Beeple, kadar koli vas zanimajo NFT-ji in obsegajo veliko idejo, zakaj se jih ne bi več naučili izdelovati?

Delo v kripto borzi Tudi na celotnem zemljevidu vzdržljivega trga obstajajo priložnosti za ustvarjanje denarja v kripto. Naprava je za iskanje zaposlitve v menjalnici. Z naraščajočim ugledom kriptovalut bi se verjetno povečalo povpraševanje po delavcih z znanji blockchaina in kriptovalut. Na borzi so nadomestna delovna mesta, od trženja in družbenih medijev do inženiringa in produktne administracije, od katerih mnoga plačujejo v kriptovaluti (ki je v zemljevidu za dvig stroškov navzgor, ko se vzdržljivi trg konča).

Bodite optimistični in strmite v vrhunske priložnosti Ni skrivne formule za ustvarjanje denarja na celotnem zemljevidu na trajnem trgu, kljub temu pa obstaja veliko taktik ki bi jih trgovci morda dobro uporabili, da bi zaščitili svoje naložbe in celo ustvarili nekaj denarja.

Nazadnje, poskus iskanja nizke cene in pretirane prodaje bi bila morda najboljša tehnika za ustvarjanje denarja na trgu padci. Povejte legendo, da se bo kripto zima končala in da nenehno obstajajo priložnosti za zaslužek iz platform za decentralizirano financiranje (DeFi). Obseg nakupovanja in prodaje igrata resnično ključno vlogo pri ustvarjanju dohodka, kljub temu pa bi za te trgovce, ki nimajo nič proti temu, da bi to storili, povprečje stroškov v dolarjih morda dobro izgledalo kot estetski pripomoček, ko bo BTC trajni trg končan.

Kupite licenco za ta članek. Poganja SharpShark.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -