2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Snemalna akademija in OneOf sta objavila partnerstvo za podelitev nagrad Grammy

Snemalna akademija in OneOf sta objavila partnerstvo za podelitev nagrad Grammy

Nagrade Grammy bodo v bližnji prihodnosti spremljale ekskluzivne nagrade NFT.

91

Skupni ogledi

3

Skupni deleži

The Recording Academy and OneOf announce Grammy Awards partnership The Recording Academy and OneOf announce Grammy Awards partnership The Recording Academy and OneOf announce Grammy Awards partnership The Recording Academy and OneOf announce Grammy Awards partnership

Snemalna akademija in OneOf, zelena tržnica NFT, ki jo podpira legendarni glasbeni producent Quincy Jones, sta v nepodpisani izjavi na spletnem mestu Grammy.com objavila ekskluzivno partnerstvo, osredotočeno na naslednja tri leta podelitve nagrad Grammy.

Podrobnosti o določenih zbirkah NFT bodo objavljene januarja, vendar bodo proslavile tako nagrade kot nominirane/prejemnike. Nekaj ​​denarja od prodaje premoženja bo namenjeno financiranju štipendijskega sklada Recording Academy. OneOf, zgrajen na blokovni verigi Tezos, je posebej zasnovan z mislijo na glasbenike in poslušalce. Sopredsednik snemalne akademije Panos A Panay je dejal:

“Kot akademija vedno iščemo načine, kako pomagati umetniki odkrivajo nove oblike ustvarjalnega izražanja, hkrati pa ustvarjajo nove načine ustvarjanja dohodka in načine, kako oboževalci komunicirajo z umetniki, ki jih imajo radi. OneOf deli to vizijo in ponosni smo, da sodelujemo s trajnostnim podjetjem NFT.”

Eden od soustanoviteljev Adam Fell, Joshua James in Lin Dai je ob objavi ponovil lastno navdušenje in rekel:

“Če bodo NFT izkoristili svoj polni potencial, bodo omogočili glasbeni industriji na način, ki ga ima malo drugih tehnologij. naša velika čast sodelovati s to prestižno organizacijo, da pomagamo pasti v to svetlo prihodnost industrije.”

OneOf se je začelo avgusta. Platforma je gostila prejšnje izdaje žetonov iz Doja Cat, Game, iHeartRadio Music Festivala in Alessa. Whitney Houston, TLC in G-Eazy so s podjetjem sklenili tudi pogodbe o prihodnjih izpustih. Zagon je zbral 56 milijonov dolarjev pred zagonom.

128018

1434

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments