15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Soar Nabava in prodaja domnevno podprte Terre prej, kot je propadla, odkrivanje sodobnih dokumentov SEC

- Advertisement -

Vir: posnetek zaslona Youtube videa CNBC Sodni dokumenti ameriškega regulatorja potrjujejo, da je Soar Procuring and Selling na skrivaj podpiral Terraform Labs – podjetje, ki je pomagalo pri propadlem algoritemskem stabilnem kovancu – približno 300 in petinšestdeset dni prej, kot je podjetje propadlo.

Komisija za vrednostne papirje in trgovino je vložila doc zadnji teden, ki prikazuje pogodbo med Terraformom in podjetjem Tai Mo Shan Restricted s sedežem v Chicagu – z e-pošto naslov, povezan z nabavo in prodajo Soar.

Novembrska 300 pogodba določa a hipoteka 30 milijonov LUNA v treh letih med Terraform Labs in Tai Mo Shan Restricted, v skladu z dok.

Dokument sta nekoč podpisala generalni direktor Terraform Labs Make Kwon in nekdo, ki zastopa Tai Mo Shan Restricted, kateri drugi medijske hiše izjavljajo, da je hčerinska družba Terra.

Block je februarja prvič poročal, da je bil Soar nekoč neimenovano “ameriško podjetje” v kritikah SEC v nasprotju s Kwonom.

Obtožbe SEC SEC je februarja obtožil Terraform Labs in Kwon zaradi goljufanja vlagateljev, povezanih z algoritemskim stabilnim kovanom, imenovanim TerraUST.

Terraform Labs in Kwon sta ob tretji priložnosti na skrivaj omenila, da bosta ob tretji priložnosti kupila velike zneske UST za povrnitev 1 USD.05 peg,« je priznal SEC.

Podjetje in Kwon sta priznala, da je bila povezava enkrat vzpostavljena zaradi decentralizacije, pri tem pa nista navedla tretjega posega.

»Ko je UST-jeva sled pomagala zgodbi o teh prizadevanjih, so obtoženci lažno in zavajajoče predstavili širši javnosti, da je algoritem UST-a učinkovito ponovno UST vezan na dolar, kar daje vlagateljski javnosti neutemeljen in zavajajoč učinek, da se je ponovna vezava zgodila brez človeškega posredovanja in zavajajoče izpuščanje pravega motiva ponovne vezave: intervencija ameriškega nabavnega in prodajnega podjetja,« SEC potrjeno februarja.

Soar Procuring and Selling ni neposredno odgovoril na vprašanje za komentar o predložitvi novega sodnega spisa.

TerraUST je algoritemski stabilni coin, ki uporablja tržne spodbude z namenom algoritmov, da zadržijo stabilno sled.

TerraUST je bil tudi največji algoritemski stabilni coin prej kot se je zrušil skoraj 300 in petinšestdeset dni do zdaj, kar je povzročilo izbris milijard.

114093 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 275903

Hitra 3-minutna študija o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -