17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Socios sodeluje s sindikatom turškega nogometnega kluba, da razišče digitalne modele dohodka

Socios sodeluje s sindikatom turškega nogometnega kluba, da razišče digitalne modele dohodka

Turška zveza nogometnih klubov sodeluje s Sociosom, da bi s pomočjo tehnologije in inovacij izboljšala sodelovanje navijačev v turškem Süper Ligu.

685 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Socios partners with Turkish soccer club union to explore digital revenue models

Nogometni svet še naprej išče nove dohodkovne modele med pandemijo koronavirusa, ki je v nekaterih državah prekinila ligaške tekme, in nova partnerstva za iskanje trajnostnih odgovorov v digitalnem prostoru.

Turška zveza klubov, ki zastopa nogometne klube, ki igrajo v turški primarni nogometni ligi Süper Lig, je sodelovala s platformo za sodelovanje navijačev Socios.com, da bi spodbujala inovacije v nogometni pokrajini države, je objavljeno 1. julija.

“Le malo držav na svetu se ujema z edinstveno strastjo, ki jo Turki čutijo do nogometne igre,” je za Cointelegraph dejal izvršni direktor Socios in Chiliz Alex Dreyfus:

“To partnerstvo bo koristilo celotni turški nogometni zvezni državi osystem v kritičnem trenutku za industrijo, v katerem je za športne objekte ključnega pomena, da vlogo svojih navijačev preusmerijo iz pasivne v aktivno. ” )

Socios je že predstavil žetone navijačev za šest turških nogometnih ekip, ki igrajo v različnih ligah. Skupaj z več svetovnimi športnimi organizacijami je turški Alanyaspor , Bursaspor, Galatasaray, Göztepe, İstanbul Başakşehir in Trabzonspor uporabljajo žetone oboževalcev in aplikacijo za glasovanje in nagrajevanje družbe Socios za vključevanje in monetizacijo svojih oboževalcev.

Povezano: Žetoni kripto navijačev mešana torba za igro -prikrajšani navijači nogometa

Novo partnerstvo naredi športno usmerjeno blockchain podjetje partnerja za oboževalce zveze klubov. Socios bo sindikatu pomagal pri uporabi novih tehnologij v turških profesionalnih klubih, da bi izboljšal sodelovanje navijačev, ustvaril nove modele dohodkov in povečal finančno vzdržnost.

Kot del dogovora je Unija Klubi in Socios.com bodo gostili številne delavnice in seminarje, da bi glavne akterje panoge vključili v pogovore o najnovejših trendih, ki vplivajo na nogometno poslovanje, piše v sporočilu.

Prodaja vstopnic in pretočni posli predstavljajo velik del prihodka za nogometno industrijo. Ker so igre med pandemijo začasno prekinjene ali pa se igrajo brez polnega občinstva v večini lig, klubi potrebujejo nove poslovne modele. Klubi vidijo žetone oboževalcev kot strateško potezo za povečanje njihove digitalne prisotnosti in ostajanje bližje oboževalcem.

Prejšnji članekBitcoin objavi tretjo mesečno rdečo svečo s cenovnim modelom zalog, ki odmeva v začetku leta 2019
Naslednji članekZadnji poskus Elona Muska, da črpa Dogecoin, neuspešno propade

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments