17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Sodelavec med pritožbami glede ločitve najde moževo zalogo bitcoinov

- Advertisement -

Deklica na začetku je sumila, da njen mož – ki je zaslužil 3 milijone dolarjev na leto – ni prikril vseh svojih virov, ki se lahko po naključju razdelijo med dva zemljevida z ločitvijo.

2021 Skupaj ogledov

50 Skupaj delnic

Ločitvene pritožbe para iz nedavnega Yorka so se spremenile, potem ko je forenzični računovodja pomagal preglasiti moževe 05 Bitcoin (BTC) zaloga, ki jo je nameraval prikriti pred svojo večjo polovico.

Pričakovani par je bil poročen let, kljub temu je moška večja polovica sumila, da njen mož ni pokazal kamuflaže vseh svojih virov, ki se lahko po njuni ločitvi naključno razdelijo med oba. Gospodinja – imenovana s psevdonimom Sarita – je za CNBC objavila, da je njen mož vsako leto zaslužil 3 milijone dolarjev, kar se je spremenilo v to, da zdaj ne odraža njegovih prijavljenih virov.

Deklica je imenovala forenzika računovodkinja, ki se je nazadnje spotaknila, da njen mož ni prijavil 12 BTC — cena približno $500, — shranjeno v nerazkritih kripto žepih. Ker ni imela pojma o financiranju z bitcoini, je Sarita priznala:

»V nobenem primeru se ni spremenilo niti v vero v mislim, ker zdaj ni ljubezen, ko smo o tem razpravljali ali skupaj vlagali. Brez dvoma se je spremenilo v šok.”Posledično bo deklicin mož želel segmentirati načine s parom svojih deležev BTC. Sledenje naložbam v kriptovalute je manj zapleteno kot njegovi fiat primerki, razmišljanje o tem, da tehnologija veriženja blokov ohranja vse transakcije in zunanjim komponentam ne dovoli spreminjanja ali brisanja vnosov.

Ocenite članek Cointelegrapha o veriženju blokov, da izvedeti več o osnovni tehnologiji, zaradi katere je Bitcoin nedvomno.

Povezano: Avstralska banka ‘Tall 4’ je začela preizkus za blokade plačil s kriptovalutami

Nasprotno, ena med najsodobnejšimi kripto izboljšavami se je metaverse spremenil v priljubljeno stisko parov po vsem svetu, ki se poročijo.

Od 2021, neomejeni pari imajo sklenjeno zakonsko zvezo v metaverzumu, ki v bistvu temelji na digitalnih prizoriščih, kar omogoča sorodnikom in prijateljem, da zrejo v vesele primere.

Revija: ‘Veselja odgovornost’: Ali lahko blockchain zagotovo utrdi vero v AI?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -