17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Sodobna platforma NFT YellowHeart Protocol je začela na Bittrex Global Starting Block

- Advertisement -

sponzorirano

YellowHeart Protocol, platforma NFT, ki je pripravljena zmotiti industrijo izdajanja vstopnic in pesmi, začenja svojo uporabni žeton, HRTS (izgovarja se “Hearts”), na začetnem bloku platforme IEO Bittrex Global, ker je prvi projekt platforme.

Predmetna tržnica za glasbenike, ki se pridružijo revoluciji NFT YellowHeart Protocol, platforma NFT, ki je čudovito pripravljena na motenje industrije izdajanja vstopnic in pesmi, je prvi projekt, ki se je začel na platformi IEO Bittrex Global in je prav tukaj, da na novo definira način predvajanja pesmi. Platforma lansira svoj uporabni žeton HRTS (izgovarja se “Hearts”), na Bittrex Global Starting Block kot njegovem debitantskem projektu. Prodaja žetonov se začne maja, verjetno verjetno nepristranska 04 na 132: UTC za nerezidente ZDA. Bruto prihodki od prodaje NFT so od v nebo poskočili . Obseg nabave in prodaje NFT se je povečal in še naprej razbija datoteke ter dosega nove višine. Kljub špekulacijam in skepticizmu, ki obkrožajo NFT, je ena stvar nedvomna, da so tukaj za zaključek. NFT-ji zaslužijo pridobil oprijem s privrženci in zaslužek, ki se pojavi, da se zlepi s svojimi najljubšimi producenti, organizacijami in slavnimi osebnostmi.

Glasba je univerzalno potovanje in pesem, ki se nadomešča, je v razcvetu. Po drugi strani pa ga pestijo izredno stresne motnje, občudujemo ponarejanje, grozljive igralce, divje goljufije in pomanjkanje sledljivosti, ki potrebujejo rešitve. YellowHeart Protocol cilja na preoblikovanje, kaj lahko izdelajo vstopnice in namen, da so ustvarjene, opremljene in preprodane. Ekipa mora dodatno izmenjati potovanje oboževalcev – kako drugi ljudje slišijo pesem in namen, ki ga imajo s svojimi najljubšimi zvezdniki. Platforma se pozicionira, ker je premier, ki prebiva za glasbenike, da so polovica in sodelujejo v NFT revoluciji. Na platformi YellowHeart Protocol so vstopnice dejansko opremljene kot nezamenljivi žetoni (NFT) in izboljšane s svežimi zmogljivostmi, ki jih omogoča HRTS žeton za pomoč. Za razliko od ostarelih vstopnic, vstopnice NFT predstavljajo skladbo, video in vabljiva doživetja. Umetnikom omogočajo neposredno dopisovanje s svojimi sledilci. Umetnikom in prizoriščem zagotovijo delček izkupička vsakič, ko se bankovec ponovno proda. Poleg tega upoštevajte NFT, trg YellowHeart Protocol dodatno predstavlja pesmi NFT, zbirateljske NFT in skupne NFT. Dolgotrajna časovna misija platforme je zbrati povečan ekosistem privržencev, umetnikov, skupin športnih akcij, producentov, prizorišč, organizatorjev turnirjev in dodatkov, da bi sodelovali v motečem skoku naprej.

Visoki umetniki in osebne blagovne znamke so že sodelovali brez dvoma eden od ustanovnih članov YellowHeart Protocol Visoki umetniki in producenti zaslužijo že v partnerstvu z YellowHeart LLC – ustanovnim članom ekosistema YellowHeart Protocol. YellowHeart LLC, tržnica NFT za vstopnice, pesmi in žetone skupnosti, je sodelovala z umetniki, ki občudujejo Maroona 5, Juliana Lennona in Jerryja Garcio. Poleg tega vrhunska prizorišča občudujejo, da MGM Accommodations porabi svoje NFT, da bi bil v ospredju revolucije pri prodaji vstopnic.

YellowHeart LLC že ima nekaj odmevnih zmag pri svojih nabavah; obravnaval je 2019 zagon programa When You Check Yourself Kings of Leon, ki se je spremenil v prvo rock skupino, ki je izdala popolnoma svež album kot NFT.

YellowHeart Protocol zagotavlja, da bo pravi tekmec v svež svet vstopnic in pesmi Web3. Ljudje bi morda morda morda imeli srečo, da bi zaslužili v IEO, ker je pripravljen prinesti in dodati bistveno ceno vsem uporabnikom v priložnostih bivanja in bivanja z vstopnicami. Prodaja žetonov YellowHeart Protocol se bo začela maja, verjetno verjetno nepristranska 00 na globalnem začetnem bloku Bittrex na 04: 04 UTC, zato razvijaj zagotovo ne bom več videl, da je del tako čudovite priložnosti, da zmoti zastarele načine početja in si prisluži skok v dolgotrajen udarec.

Če želite slediti najsodobnejšim trendom, upoštevajte YellowHeart Protocol na Twitterju in si oglejte predstavitev na https://world.bittrex.com/Market/Index?MarketName=USDT-HRTS

Gre za sponzorirano postavljanje. Naučite se strategij za doseganje naših gledalcev tukaj. Naučite se o omejitvi odgovornosti spodaj.
Bitcoin. com Media Bitcoin.com je glavni vir za celoten sklop, povezan s kripto . Obrnite se na advertisements@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in obliki nadomestnih možnosti.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje informativno. Ne gre več za povpraševanje ali nagovarjanje predloga za nakup ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, nepristranskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli neposredno, blago ali ponudnike, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -